Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

- KUKA

KUKA Robotics hírek, információk

KUKA Sunrise.OS Med 2.6: egészségügyben használt LBR Med könnyűszerkezetű robotok szoftverének legújabb generációja

2022.03.24.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
Fedezze fel az egészségügyben használt, tanúsítvánnyal rendelkező, LBR Medkönnyűszerkezetű robot KUKA Sunrise.OS Med 2.6 szoftverének legújabb generációját.

Egyedülálló ülőalkalmasságok a KUKA robotok és a 3D-nyomtatás jóvoltából

2022.02.17.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
A KUKA robotok helyettesítik a bútorasztalosok munkáját? Nem teljesen. Azonban a londoni HagenHinderdael által tervezett, 3D nyomtatású TWINE ülés- és padmodulok teljesen újat mutatnak a bútorkészítés, a mérnöki tervezés és az újrahasznosítás területén.

A KR QUANTEC PA gyorsabban raklapoz, mint valaha

2022.01.26.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
A piacon kapható legerősebb raklapozó robot gyorsabb mint valaha: a KR QUANTEC PA második generációja csökkentett ciklusidőkkel nyűgöz le.

Fokozott rugalmasság: A KR CYBERTECH nano már KR C5 micro-val is elérhető

2022.01.14.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
Sok KUKA ügyfél, akik már sikeresen használják a KR CYBERTECH nano család központi kezes robotjait, olyan rendszert akartak, amely közvetlenül az elektromos hálózathoz csatlakoztatható.

Az új KUKA robottechnológia a legmagasabb szintű higiéniát garantálja

2022.01.13.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
Az élelmiszer-, a gyógyszer- és a kozmetikai iparban használt robotikának speciális követelményeknek kell megfelelnie.

Mindent megoldanak: a KUKA világszinten is egyedülálló raklapozó robot választékot kínál

2021.11.19.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
A KUKA a leggyorsabb raklapozó robotot kínálja a piacon és azt is egyedülállóan gazdag típusválasztékkal. A 40 és max. 1300 kg közötti teherbírású robotok mindenhol növelik a vállalkozás sikerét.

A kavaró dörzshegesztés új cellája bővíti a KUKA kínálatát

2021.09.20.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
A KUKA új kavaró dörzshegesztő cellája, a cell4_FSW nagy alkatrészek hegesztésére is használható, mivel nagy varratszilárdságot és minimális hegesztési torzítást biztosít. A cella a lehető legrugalmasabb - ebből a vállalatok is részesülhetnek a kivitelezések keretében.

A KUKA iiQoT felügyeli és optimalizálja a teljes robotflottát

2021.09.07.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
Minden nyomon követhető: Az új KUKA iiQoT platform valós időben biztosít fontos állapotadatokat a teljes robotflottára vonatkozóan. A szoftver 2021 végétől kezdődően felhőalapú megoldásként elérhető, és hatékonyabbá teszi a robotrendszer távoli felügyeletét – bárhonnan és bármikor.

A járműgyártó ügyfelek a KR C5 modellel egy sebességgel feljebb kapcsolnak

2021.08.23.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
Az energiahatékony és jövőbiztos KR C5 robotvezérlés a járműgyártási iparág szereplőinél hangos visszhangra talál. A BMW nagyvolumenű megrendelése mutatja, hogy a KUKA-vezérlések új generációjába vetett bizalom kézzelfogható.

Teljes nyomonkövethetőség: a KUKA.ProcessScreen a teljes folyamatláncot felügyeli

2021.08.10.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
Folyamatok vizualizálása, felügyelete és hiánytalan nyomon követése – a robot összes releváns paraméterével együtt: mindezt nyújtja csaknem valós időben a KUKA új alkalmazásszoftvere. Ismerje meg a KUKA.ProcessScreen további előnyeit.

KUKA KR Delta Hygienic robot a tisztasági igényekre

2021.07.30.
Forrás: IpariCégek.hu Riport
Rumpler Ádám, Account Manager, a KUKA Hungária Kft. szakembere ismertette a Hygienic robot alkalmazási előnyeit és felépítését.

KMP 600-S diffDrive: új utak a belső logisztikában

2021.07.22.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
A legmagasabb szintű biztonsági követelményeket is kielégítő, kompakt vasgyúró: a KMP 600-S diffDrive kibővíti a KUKA mobilplatform-kínálatát.

A KUKA innovatív, 3D-s virtuális bemutatóterme: Orvosi robotika megismerése önállóan

2021.07.21.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
Üdvözöljük a KUKA Medical Robotics új 3D-s virtuális bemutatótermében! Nézze meg robotjainkat közvetlen közelről, működés közben – és néhány kattintással szabadon járja be a teret.

Építés fenntartható módon: a KR QUANTEC 3D-homlokzatokat nyomtat a belga építőipari konszern részére

2021.07.14.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
Betonnyomtatás öntés helyett: A belga BESIX Group a hagyományos építőipari módszerek forradalmasításán dolgozik. Ebben a KUKA KR QUANTEC robot nyújt támogatást. Betonoszlopok, -szobrokat és -homlokzatelemek 3D-nyomtatását végzi. Gyors és környezetbarát.

Alexander Tan a KUKA AG új pénzügyi vezetője

2021.06.21.
Forrás: KUKA Robotics, Sajtóközlemény és pénzügyi összefoglaló
A KUKA felügyelőbizottsága egy rendkívüli ülés keretében Alexander Tan-t az igazgatótanács tagjává választotta. 2021.07.01 napjától a KUKA Aktiengesellschaft controlling és pénzügyi vezetői funkcióját látja el.

A KR CYBERTECH nano ARC tempót ad az automatizált gyártásnak

2021.04.23.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
A KR CYBERTECH nano sorozat új generációjának részeként a KUKA bemutatja a pályaalkalmazásnál (pl. védőgázas hegesztés, ragasztás vagy szigetelőanyag-felhordás) használt specialistákat: a KR CYBERTECH nano ARC család tagjait.

Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia

2021.04.12.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
Higiénikus és nem igényel karbantartást – ez a KUKA új KR DELTA robotja. A teljes mértékben nemesacélból készült higiénia-robot az élelmiszer- és csomagolásiparban nyújt meggyőző teljesítményt a pick-and-place alkalmazásokban.

Kölcsönös előnyökön alapuló partneri viszony a KUKA és a Vesz-Mont 2000 Kft. között

2021.02.25.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
Az Official System Partner program keretében a KUKA Hungária olyan kiemelt partnerekkel fűzi szorosabbra az együttműködést, amelyek jelentős tudással és tapasztalattal rendelkeznek az ipari robotok gyártósorba való integrálása terén.

Robotok programozása egy szempillantás alatt: kézi vezérlés a KUKA ready2_pilot segítségével

2021.02.05.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
A vállalatok sok előnyét élvezik az automatizálásnak, elsősorban veszélyes, megerőltető vagy monoton tevékenységek esetén. Leggyakrabban azonban a programozás a legkeményebb dió.

Jövőképünk 2030-ig: A KUKA mindenki számára elérhetővé teszi az automatizálást

2021.02.03.
Forrás: KUKA Robotics, Sajtóközlemény
Az elkövetkezendő tíz évben világszerte várhatóan több és több robot fog együtt dolgozni az emberekkel. Az automatizálás folyamatos térnyerésének pedig még több helyen lehetünk majd szemtanúi.

KUKA-robotok forradalmasítják a hajóépítést: a MAMBO az első 3D nyomtatott hajó

2020.12.17.
Forrás: KUKA Robotics, Sajtóközlemény és pénzügyi összefoglaló
Feltűnően kék és könnyű: ezek az első, üvegszálból készült hajó, a MAMBO jellemzői, melyet teljes körűen KR QUANTEC robotok gyártanak 3D-nyomtatással.

RoboGym: forradalmi edzés nem csak élsportolóknak

2020.11.16.
Forrás: KUKA Robotics, Sajtóközlemény
Hogyan néz ki az edzés jövője? Bevethetők robotok az erőnléti edzéseken és így lehetségessé válik a nagyobb léptékű előrehaladás? Milyen a technika elfogadottsága a lakosság és a sportolók körében?

Programozás építőelemes dobozból: A KUKA.AppTech használatával a kezdettől fogva produktívan

2020.11.05.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
Robotok gyors és egyszerű integrálása a termelésbe – erre ad választ a KUKA.AppTech megoldás. Az építőelemes doboz elvén működő programozási koncepció gyors és problémamentes üzembe helyezést tesz lehetővé.

A KUKA az ember-robot együttműködés pszichoszociális szempontjait kutatja

2020.10.28.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
A KUKA a Képzésért és Kutatásért felelős Szövetségi Minisztériummal és a Német Testnevelési Főiskolával közösen egy robotalapú neuromuszkuláris edzési rendszer értékelését végzi.

Digitális vendéglátás a robot-kávézóban

2020.10.20.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
A KUKA robotjai nem csak hegeszteni, marni és raklapozni tudnak, kávét is készítenek és rágcsálnivalót szolgálnak fel. Dubaj egyedülálló robot-kávézójában a digitális felszolgálórobotok csak néhány hete léptek működésbe.

Több, mint 1700 KUKA robottal: A Volkswagen elindítja az ID.4 sorozatgyártását

2020.10.15.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
Az ID.3 után a Volkswagen megkezdi a második teljesen elektromos járműve, az ID.4 gyártását. Zwickauban csak a 2021. év során mintegy 300.000, a moduláris elektromos platformra (MEB) épített Volkswagen, Audi és Seat márkájú e-járművet fognak előállítani.

Gyors segéd az ipari gyártásban: a KUKA új SCARA robotjai

2020.09.23.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
Az új KR SCARA csuklóskarú robotokkal a KUKA megbízható segédeket biztosít az ipari gyártáshoz, melyek erősségeiket elsősorban a kisalkatrészek szerelése, az anyagmozgatás vagy az ellenőrzési feladatok során mutatják meg.

Kiemelkedő teljesítmény és rugalmasság karcsú kialakításban: az új KR CYBERTECH nano

2020.09.14.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
A KR CYBERTECH nano sorozattal a KUKA kiemelkedően rugalmas multifunkciós szerszámot mutat be, amely zord körülmények között is megállja a helyét.

A KUKA új KR 4 AGILUS robotja: Kompakt teljesítmény bárhol is használják

2020.08.07.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
Az új KR 4 AGILUS robottal a KUKA októbertől kiemelt jelölttel indul a kisrobotok rangsorának első helyéért. A kompakt kisrobotot optimálisan az elektronikai iparban történő robot-alapú automatizáláshoz és más iparágakban végzett kezelési feladatokhoz tervezték.

A KUKA KR C5 vezérlőegység felgyorsítja az automatizált termelést

2020.07.16.
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
Bármelyik robot szívét a vezérlőegység képezi – ebből a szempontból a KUKA robotok tapasztalható újdonságokban részesülnek:

         
Eladó ipari cégek ajánlatainkból: