Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

FMCG, kereskedelem

FMCG (gyorsan forgó fogyasztási cikkek), kereskedelem hírek, információk.

Tájékoztató termékvisszahívásról

2022.07.01.
Forrás: Lidl Hírek
Tisztelt Vásárlóink!
A Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. elővigyázatosságból visszahívja a Heineken világos sör Alc.: 5% 6x0,25l üveg palackos, csavaros kupakkal ellátott, nem visszaváltható kiszerelésének alábbi tételeit,

Rendkívüli, évközi béremelés: 8-19%-kal növeli béreit az ALDI

2022.06.30.
Forrás: Aldi Sajtóközlemény
Biatorbágy, 2022.06.30. – Az ALDI Magyarország rendkívüli, évközi béremelésről döntött. A vállalat célja, hogy a növekvő infláció mellett megőrizze munkatársai bérének reálértékét, ezért a januári, egységesen 8%-os béremelés után július 1-jétől – pozíciótól függően – további 8-19%-kal emeli munkatársai fizetését.

Kezdetét veszi a hazai dinnyeszezon a Lidlben

2022.06.29.
Forrás: Lidl Sajtóközlemény
A Lidl Magyarország raktárai a mai naptól kizárólag magyar beszállítóktól érkező, kiváló minőségű magvas magyar görögdinnyét vesznek át, mellyel kezdetét veszi a hazai dinnyeszezon a Lidl áruházakban.

A dinnye esetében is magyar forrásra áll át az ALDI

2022.06.29.
Forrás: Aldi Sajtóközlemény
Biatorbágy, 2022.06.29. – Az ALDI Magyarország július 1-jétől csak magyar dinnyét vesz át biatorbágyi raktárában, így napokon belül valamennyi üzletében hazai forrásból érkező görög- és sárgadinnyét kínál vásárlói számára.

Duplázott az ALDI: két kategóriában is elnyerte az Év Boltja címet

2022.06.23.
Forrás: Aldi Sajtóközlemény
Biatorbágy, 2022.06.23. – Rangos díjakat nyert az ALDI Magyarország: Az „Az Év Boltja 2022” versenyen két kategóriában végzett az élen, így az Év Friss Pékáru Kereskedője kitüntető cím mellett immár sorozatban másodszor kapta meg az Év Környezettudatos Kereskedője díjat is.

Együttműködési megállapodást kötött a Lidl Magyarország a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökséggel

2022.06.22.
Forrás: Lidl Sajtóközlemény
A hazai mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek export irányú értékesítésének fellendülését tűzte ki közös célként a Lidl Magyarország és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség, melynek keretében együttműködési megállapodást kötöttek.

Ásványvízből is inkább a hazait veszik a magyarok

2022.06.22.
Forrás: GoodOptionPR - MIZSE kutatási sajtóhír
Bár a magyar ásványvízpiac az ellátási láncok bizonytalanságai, a pandémia hatásai és a szomszédos országban zajló háború miatt számtalan, a költségeket jelentősen megtöbbszöröző nehézséggel küzd, azért a gyártók a hazai vásárlókra még mindig számíthatnak.

Triplázott a Lidl: Harmadszor is Az Év Zöldség és Gyümölcs Kereskedőjének választották

2022.06.16.
Forrás: Lidl Sajtóközlemény
Az Év Zöldség és Gyümölcskereskedője
Sorozatban harmadik éve a Lidl Magyarországot választották meg az Az Év Zöldség és Gyümölcs Kereskedőjének, köszönhetően friss, széles, minőségi kínálatának.

Újabb 78 millió forinttal támogatja a Lidl a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetet

2022.06.15.
Forrás: Lidl Hírek
Piacvezető vállalatként nagy hangsúlyt helyez társadalmi felelősségvállalására a Lidl Magyarország, aki tovább folytatja a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet támogatását.

30 év alatt 350.000 tonna sós snack készült az Intersnack győri gyárában

2022.06.13.
Forrás: Avantgarde Group, Intersnack Közlemény
Az elmúlt 30 évben szinte minden európai országba indult már a magyar üzemből kamion, az itt készült lisztes alapú termékek piaci részesedése a kelet-közép-európai térségben 11%. Ezzel az Intersnack dobogós helyet foglal el a sóspálcikák, perecek, krékerek regionális piacán.

Ismét bolti árakon települ ki a fesztiválokra az ALDI

2022.06.10.
Forrás: Aldi Sajtóközlemény
Biatorbágy, 2022.06.10. – Az ALDI évek óta elkötelezett támogatója és meghatározó szereplője a közösségi eseményeknek. Az idei évben számos sporteseményen és a magyar fesztiválszezon rendezvényein találkozhatnak a résztvevők az áruházlánc kínálatával a megszokott, alacsony bolti árakon,

#Pistázdmeg

2022.06.09.
Forrás: Univer Hírek
Elindult az Erős Pista kampány
Nézze meg különleges reklámfilmünket!

Jelentősen nőtt a Lidl fenntartható termékei iránti kereslet

2022.06.09.
Forrás: Lidl Sajtóközlemény
Tovább bővűl a karbaonsemleges kínálat

Új szintre emelte a Lidl az élelmiszermentést június 1-jétől

2022.06.03.
Forrás: Lidl Hírek
A vállalat eddig is nagy hangsúlyt fektetett az adományozásra és az élelmiszerhulladék csökkentésére.

Lidl Balaton-átúszás

2022.06.03.
Forrás: Lidl Hírek
Elindult az előzetes nevezés a 40. Lidl Balaton-átúszásra, az ország ikonikus nyíltvízi szabadidősport-eseményére.

Kóstolni sem kell, az ásványvizes címke elárulja, hogy mit rejt a palack

2022.06.01.
Forrás: GoodOptionPR - MIZSE sajtóinformáció
Ha alaposabban szemügyre vesszük a természetes ásványvizek címkéit, akkor azok árulkodóbbak, mint elsőre gondolnánk. Bár gyártója válogatja, hogy mi szerepel a palackokon, már a feltüntetett alapinformációk is segítenek abban, hogy

Megnyílt a nevezés a jubileumi Lidl Balaton-átúszásra

2022.06.01.
Forrás: Lidl Sajtóközlemény
Elindult a nevezés a 40. Lidl Balaton-átúszásra, az ország legnépszerűbb nyíltvízi szabadidősport-eseményére. Az idei évben is két sportágban mérettethetik meg magukat a résztvevők, akiket a végén ezúttal is színes programok várnak.

Itt az idei grillszezon!

2022.05.31.
Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), Sajtóközlemény
Itt a grillszezon, a tavasz végi, kora nyári időjárás sokakat csábít grillezésre, a közös sütögetés és falatozás kedvelt csoportos szabadtéri program.

Tíz tonna állateledellel támogatja a Lidl a menhelyi kisállatokat

2022.05.27.
Forrás: Lidl Hírek
A "Felelős kirakós – Legyél te is gondos gazdi!" kampány keretében a vállalat a vásárlók közreműködésével összesen 5 millió forint értékű állateledellel támogatja a NOÉ Állatotthon és a REX Kutyaotthon Alapítványokat, hozzájárulva mintegy több száz menhelyi kisállat ellátásához.

Tíz tonna állateledellel támogatja a Lidl a menhelyi kisállatokat

2022.05.26.
Forrás: Lidl Sajtóközlemény
Vásárlói közreműködésével összesen közel 10 ezer kilogramm állateledellel támogatja a NOÉ Állatotthon Alapítványt és a REX Kutyaotthon Alapítványt a Lidl Magyarország. Az idei, kilencedik Telitálka kampány keretében így mintegy több száz menhelyi kisállat ellátásához járul hozzá a vállalat.

300 informatikai munkahelyet hoz Magyarországra az ALDI

2022.05.24.
Forrás: Aldi Sajtóközlemény
Biatorbágy, 2022.05.24. – Folytatja dinamikus bővülését, és megduplázza létszámát Magyarországon az ALDI informatikai szolgáltatásokat végző leányvállalata, az ALDI International IT Services Kft.

Minden 4. vásárló használja a Lidl Plus applikációt

2022.05.23.
Forrás: Lidl Sajtóközlemény
A Lidl Magyarország egy évvel ezelőtt indította el digitális hűségprogramját, melynek eredményeképpen már a vásárlók negyede használja a Lidl Plus applikációt. Az áruházlánc innovációja számos előnyt és extra vásárlási kedvezményt biztosít vásárlóinak, melynek köszönhetően ezidáig több mint 15 millió

Minden 4. vásárló használja a Lidl Plus applikációt

2022.05.23.
Forrás: Lidl Hírek
A Lidl Magyarország egy évvel ezelőtt indította el digitális hűségprogramját, melynek eredményeképpen már a vásárlók negyede használja a Lidl Plus applikációt.

Az ABB Robotics a londoni Selfridges Áruházban mutatja be a visszanyert tengeri műanyagot felhasználó kiskereskedelem jövőjét

2022.05.23.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
• Az ikonikus londoni áruház a robotika jövőbeli szerepét mutatja be a fogyasztásban
• Az ABB robot a Parley Ocean Plastic® újrahasznosított anyagát használja a dizájner termékek előállításához, a 3D-s nyomtatás additív gyártástechnológiája segítségével

Henkel nyereményjáték

2022.05.21.
Forrás: Lidl Hírek
Tisztaság és frissesség minden nap!
Vásároljon legalább 1 darab bármilyen Henkel mosószer vagy tisztítószer terméket a Lidl üzletekben,

Félmillió forint fölé emeli béreit az ALDI a balatoni üzleteiben

2022.05.19.
Forrás: Aldi Sajtóközlemény
Biatorbágy, 2022.05.19. – A nyár érkeztével a magyar turisztikai régiók kiemelt szerephez jutnak. Az ALDI az ott élők és a régiókban nyaralni, pihenni vágyó vendégek igényeit figyelembe véve alakítja szezonális választékát, számos intézkedéssel biztosítva a gondtalan bevásárlás lehetőségét.

Lidl: Gratulálunk a nyerteseknek!

2022.05.18.
Forrás: Lidl Hírek
Nyereményjátékunk áprilisi nyertesei:

Kiszámíthatatlanság a hazai ásványvíz piacon - Idén a nagy változások jellemzik a hazai ásványvíz piacot

2022.05.18.
Forrás: GoodOptionPR - MIZSE sajtóinformáció
A pandémia, a szomszédunkban zajló háború és annak következményei miatt, a Mizse gyártója, a Magyarvíz Kft. azzal számol, hogy hazai ásványvíz piac idei évét elsősorban a kiszámíthatatlanság fogja jellemezni.

Egyszerűen jó árak a Lidl-nél!

2022.05.13.
Forrás: Lidl Hírek
A G7.hu gazdasági portál 2022. május 8-án közzétett nem reprezentatív felmérése szerint 2022. április 29-én a Lidl-ben volt a legkedvezőbb egy nagy bevásárlás költsége a vizsgált 4 üzlet közül.

Újra meghirdették Az Év Boltja versenyt és elindult a közönségszavazás is!

2022.05.13.
Forrás: Lidl Hírek
A Store Insider szaklap idén is meghirdette Az Év Boltja versenyét, melyen többek között a közönségdíjért is versenybe szálltunk, méghozzá a Csalogány utcai áruházunkkal.

       ...      
Eladó ipari cégek ajánlatainkból: