Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Logisztika, szállítmányozás, beszállítás

Logisztika, szállítmányozás, beszállítás, kiszállítás, fuvar, konvojozás, ellátás, rakodás, anyagmozgatás, raktározás, buszjárat, repülőjárat hírek, információk.

Kamionokat kiszolgáló cég eladó, 397 M Ft

Forrás: IpariCégek.hu, EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek ajánlat
Élelmiszeripari és agráripari kamionoknak szükséges szolgáltatásokat nyújtó cég komplett ingatlannal, engedélyekkel, további működtetésre eladó.

A Balaton északi partján fejleszti áramhálózatát az E.ON

2023.09.28.
Forrás: Uniomedia, E.ON Sajtóközlemény
Az új aszófői energiatároló a nyári főszezonban segít csökkenteni a villamos hálózat terhelését

A Continental UltraContact NXT gumiabroncsa nyerte el a Swiss Automotive Show 2023-as innovációs díját

2023.09.27.
Forrás: Influence Media, Continental Sajtóközlemény
• A Continental eddigi legfenntarthatóbb gyártású gumiabroncsa nyerte el a Swiss Automotive Show (SAS) Innovation Awards 2023 „Fenntartható fejlődés/környezetvédelem” kategóriáját

A legjobb üzemanyag fogyasztással rendelkező tehergépkocsi a Scania Super

2023.09.27.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
A Truck and Trailer Welt magazin által rendszeresen megrendezett European Truck Challenge összehasonlító tesztet a Super hajtásláncú 420 R vontatónak köszönhetően egyértelműen a Scania Super nyerte.

Így készüljünk fel egy esetleges vadgázolásra

2023.09.26.
Forrás: MorphoCom - ALD Automotive, LeasePlan Sajtóközlemény
Itt van az ősz, itt van újra, és vele együtt a fokozott vadveszély az utak mentén. A vadgázolások különösen az éjszakai, hajnali órákra jellemzőek, amikor a nagyvadak – biztonságban érezve magukat – elindulnak búvóhelyeikről táplálékot, vizet keresni.

Műszaki kerámia és tiszta szilikon nyomtatás a Formlabs SLA nyomtatóival

2023.09.26.
Forrás: Freedee Printing Solutions, Hírek
Mostanra tárgyak ezrei készülnek naponta 3D nyomtatással, amelyhez kapcsolódóan rengeteg forrást fektettek az elmúlt évek során az ezeket előállító berendezések folyamatos fejlesztésébe.

Új, hatékony Firestone teherabroncsok

2023.09.25.
Forrás: Premier Hungary Communications, Bridgestone Sajtóközlemény
A Firestone bejelentette vadonatúj, közútra szánt tehergépkocsi gumiabroncs-családját. A Bridgestone ENLITEN technológiájával kifejlesztett abroncsok a kedvező ár-érték arányt kombinálják a megbízható teljesítménnyel.

Világrekordot hozott a 2023-as BMW Berlin Marathon

2023.09.25.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
+++ 2:11:53 órás idővel Tigst Assefa a világ leggyorsabb női maratonfutója +++ 2:02:42 órás idejével Eliud Kipchoge ötödik bajnoki címét szerezte Berlinben +++ A német rekordot Amanal Petros tartja 2:04:58 órás idővel +++ A német fővárosban mintegy 48.000 sportoló állt rajthoz +++

Az ABB az Avantium és a Worley első számú villamos kivitelezőjeként járul hozzá az innovatív bioműanyag projekt megvalósulásához

2023.09.25.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
Fejlett elektromos megoldásaival az ABB biztonságosabbá, okosabbá és fenntarthatóbbá teszi egy bioműanyagot előállító új holland üzem működését.

Már érik a magyar körte, az édes és egészséges gyümölcsöt október végéig szüretelik

2023.09.25.
Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), Sajtóközlemény
Javában tart a körteszezon, az ősz egyik kedvenc gyümölcsét egészen október végéig szedik a hazai ültetvényeken. Hazánkban közel 2.000 hektáron termelnek körtét, köztük számos tájfajtát.

Ipari YouTube videó csatornák: NASA

2023.09.24.
Forrás: IpariCégek.hu válogatás
11,3 M feliratkozó, 5,6 E videó,
Csatlakozás dátuma: 2008. jún. 3.,
964.318.704 megtekintés

Lantos Csaba energiaügyi miniszter látogatása az Audi Hungariánál

2023.09.22.
Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
Győr, 2023. szeptember 22. – Az Audi Hungaria igazgatóságának tagjai – Alfons Dintner, az igazgatóság elnöke, Robert Buttenhauser, motorgyártásért felelős igazgatósági tag,

Idén is megrendezték a legnagyobb hazai MINI találkozót

2023.09.22.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A 2022-ben hagyományteremtő szándékkal életre hívott Big MINI Day, a MINI márka rajongóinak legnagyobb hazai rendezvénye idén még a tavalyinál is több látogatót vonzott.

MI-vel teszi hatékonyabbá és fenntarthatóbbá a cégek működését a Schneider Electric

2023.09.22.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Mesterséges intelligencia (MI) megoldással egészíti ki EcoStruxure Resource Advisor megoldását a Schneider Electric, a lépésnek köszönhetően a vállalati döntéshozók még gyorsabban férhetnek hozzá a cégük energiafelhasználási és fenntarthatósági adataihoz.

Hatodik születésnapját ünnepli idén az ALDI Utazás

2023.09.21.
Forrás: Aldi Közlemények
Biatorbágy, 2023.09.21. - Hat évvel ezelőtt indult útjára az ALDI Utazás Magyarországon, amely a legjobb ár-érték arány mellett kínál egyéni és csoportos utazásokat a világ minden pontjára, és az olcsóbb utakat keresők mellett

Újranyitotta marcali áruházát az ALDI

2023.09.21.
Forrás: Aldi Közlemények
Biatorbágy, 2023.09.21. – Az ALDI Magyarország látványos átalakítási munkálatokat követően újranyitotta a Marcali, Noszlopy Gáspár utca 18. szám alatti üzletét. Az áruház a legújabb ALDI standardok szerint került átalakításra,

Életre kel a Magányos Cédrus – kalandozz Csontváry világában a Budapest Airport támogatásával!

2023.09.21.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Csontváry: Levante címmel debütált a Brain Baron a szervező, a Magyar Zene Háza és a Budapest Airport közös kisfilmje, amelyben Csontváry Kosztka Tivadar tizenkét festménye elevenedik meg nyolc zenemű kíséretében, ízelítőt adva a festőművész egyedi ábrázolásmódjából.

Nagyot dobbanthatnak a legjobb startupok a PURINA üzleti mentorprogramjával

2023.09.20.
Forrás: Nestlé Sajtóközlemény
Idén ötödik alkalommal hirdeti meg a PURINA nemzetközi akcelerátor programját, amelyre egészen október 15-ig várják a technikai megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtó cégek jelentkezését kisállattartás és -gondozás témában.

BMW M és BMW X modellek hódították meg a Balaton Park Circuit versenypályát

2023.09.20.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
Szeptember 4-13. között a legújabb BMW M és BMW X modellek sorakoztak fel a Balaton Park Circuit területén, hogy versenypályán, közúton és off-road körülmények között is próbára tehesse őket a X meets M rendezvény mintegy 320 hazai és nemzetközi résztvevője.

Az újrahasznosítás ékes példája: otthonra lelnek a BMW Group Gyár Debrecen virágkocsijának hortenzia bokrai

2023.09.19.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A körforgásos folyamatok megteremtésére alappillérként támaszkodó BMW Group Gyár Debrecen csapata a fenntarthatóság jegyében és a márkára jellemző prémium szemlélettel megalkotott virágkocsival készült a Debreceni Virágkarneválra.

Teltházzal zajlott az első budapesti NEXT 3D konferencia

2023.09.18.
Forrás: Freedee Printing Solutions, Hírek
Szeptember 12-én a budapesti Danubius Hotel Heliaban 100-nál is több additív gyártásban érdekelt szakember gyűlt össze a NEXT 3D konferencián, hogy megosszák egymással tapasztalataikat.

Bővíti hazai e-mobilitási szolgáltatásait a Siemens Zrt.

2023.09.18.
Forrás: Siemens, Hírek
A vállalat távdiagnosztikával és expresszellátási szolgáltatással teszi gyorsabbá és hatékonyabbá az e-mobilitási szervizportfolióját.

Lidl: Gratulálunk a nyerteseknek!

2023.09.18.
Forrás: Lidl Hírek
Gratulálunk a nyerteseknek!

Extrém teljesítményekre képes az Audi informatikai szakreferense

2023.09.18.
Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
Amikor Rusznyák Rezsőtől megtudtam, hogy negyven évesen kezdett el készülni hosszútávú triatlon (ironman) versenyekre, két dolog is alaposan meglepett. Az egyik az a szédítő tempó, amellyel minden sportolói előélet nélkül pár hónap alatt eljutott a félmaraton teljesítéséig,

Tiszta energiával foglalkozó start-up vállalkozással köt stratégiai partnerséget az ABB, hogy teljes körű szélenergia-portfóliót kínálhasson az ügyfelei számára

2023.09.18.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
• A szélturbinák teljesítményének és megbízhatóságának javítását szolgáló, vezető analitikai szoftverek beszállítójában, a WindESCo-ban szerez kisebbségi részesedést az ABB Hajtások üzletága.

A magyar gazdák határozott lépéseket követelnek Brüsszeltől! Hosszabbítsa meg az EU az ukrán gabona behozatali tilalmát!

2023.09.17.
Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), Sajtóközlemény
A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ), valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szervezésében gazdatüntetést tartottak a záhonyi határátkelőhelyen amiatt, hogy Brüsszel – több érintett ország határozott kérése ellenére

Nem hosszabbította meg az ukrán importtilalmat az Európai Bizottság

2023.09.16.
Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), Sajtóközlemény
Nem hosszabbította meg az Európai Bizottság az Ukrajnából érkező gabonára és olajos magvakra korábban bevezetett korlátozó intézkedéseket. A brüsszeli döntéssel a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége sem ért egyet,

A Volvo Trucks átadta a hatezredik Volvo FH modellt a Waberer*s Csoportnak

2023.09.15.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A hatezredik Volvo FH típusú nyergesvontatóját adta át a Volvo Trucks a Waberer’s International Nyrt-nek, amely egybeesett a két vállalat 25 éves együttműködésének évfordulójával. Az eseményen a két vállalat szándéknyilatkozatban erősítette meg, hogy

Ismét Ichiban díjat kapott a Toyota Koto Autóház

2023.09.15.
Forrás: Toyota Central Europe Kft., Hírek
Ma Magyarországon Kaposváron és Nagykanizsán a legjobb Toyota ügyfélnek lenni, a Going Beyond különdíj pedig arról tanúskodik, hogy egész Európában sehol máshol nem fordulnak nagyobb odafigyeléssel a Toyota ügyfelek felé, mint a Toyota Koto Autóház márkakereskedéseiben

A MINI oxfordi gyára is elektromos üzemmódba kapcsol

2023.09.15.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A BMW Group több mint 600 millió font befektetésével készíti fel nagy-britanniai gyárát két tisztán elektromos meghajtású MINI modell, a háromajtós MINI Cooper és a MINI Aceman érkezésére. Az emissziómentes újdonságok sorozatgyártása itt 2026-ban kezdődik.

       ...      
Eladó ipari cégek ajánlatainkból: