Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

Gyorsabb és egyszerűbb elmerülés a narancssárga világban: ezt nyújtja a my.KUKA és a Marketplace újraindulása

2022.11.10

Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A my.KUKA felülete, amely egy digitális ügyfélportál a my.KUKA Marketplace opcióval, nem csak másképp néz ki, hanem további funkciókat is kínál. A könnyebb navigáció, az információkhoz és szolgáltatásokhoz való egyszerűbb hozzáférés,


valamint a továbbfejlesztett teljesítmény révén a my.KUKA most még vonzóbbá vált és támogatja az ügyfelet a robotok online megvásárlása során.

Vonzó újítások fiókkal nem rendelkező újoncok számára is

Jobban áttekinthető navigáció, egységes dizájn és bővített funkciók: mostantól a my.KUKA felhasználók még jobban élvezhetik a KUKA világának felfedezését. Az ügyfélplatformon saját fiókkal még nem rendelkező újoncok számára is megéri ellátogatni ide. „Az érdeklődők a my.KUKA felületének minden olyan részét felfedezhetik bejelentkezés nélkül, ahol nincsen szükség személyes adatok megadására”, mondja Daniel Kuhn, a my.KUKA termékfelelőse. Ez az ügyfélplatformba integrált, újonnan strukturált my.KUKA Marketplace felületre is érvényes.

Jobb és egyszerűbb bevásárlási élmény

A my.KUKA oldalon található my.KUKA Marketplace felületen olyan a vásárlási élmény, amit megszoktak a nagy online-kereskedők platformjait használó ügyfelek. A dizájn és a navigáció leegyszerűsíti a megfelelő termékek keresését és a vásárlás lebonyolítását. „A korábbiakhoz képest optimalizáltuk a műszaki teljesítményt”, mondja Christian Schön, az eCom termékfelelőse. „A my.KUKA Marketplace felületén kiválasztott robotokat (pl. az LBR iisy modellt) az ügyfelek saját igényeik szerint konfigurálhatják, megtekinthetik a termék részleteit és megvásárolhatják a megfelelő pótalkatrészeket.” Ezen kívül rendelkezésre állnak a rendelési előzmények, így az ügyfelek pontosan látják, hogy mikor melyik terméket vásárolták meg.

Súgó az önsegítséghez vagy az ügyfélszolgálat támogatása

Ha valaki a termékekkel kapcsolatos műszaki dokumentációkat keresi, a my.KUKA Marketplace felületről közvetlenül a KUKA Xpert tudásadatbázisra válthat, vagy megkeresheti az őt érdeklő témát a jelentősen bővített GYIK fülön. „Így jobb szolgáltatást nyújtunk felhasználóinknak, és ha kérdésük van, először maguk is aktívan részesei lehetnek a válasz megtalálásában”, magyarázza Kuhn. Ezen kívül az iiQKA ügyfélfórum további támogatást nyújt, ahol minden érdeklődő bejelentkezés nélkül is informatív hozzászólásokat tud olvasni az új iiQKA.OS operációs rendszerrel és az iiQKA Ecosystem rendszerrel kapcsolatban. Csak annak kell regisztrálnia, aki szeretne közzétenni valamit a fórumom.

Összetett problémák esetén a my.KUKA felületről közvetlenül online tud kérést küldeni az ügyféltámogatásnak. Ez az ügyfélportálra is vonatkozik, ha például problémák merültek fel a regisztráció során, vagy más hibák jelentkeztek. De a saját robotokkal kapcsolatos kérdések (pl. meghibásodás, hibás funkciók vagy programozási bizonytalanságok) esetén is gyors és egyszerű az ügyféltámogatás.

Testreszabott áttekintés a robotkezelésben

Kuhn az ügyfélportál újraindítása keretében további javításokat jelent be, melyek előnyeit főleg a több termékkel rendelkező KUKA-ügyfelek élvezhetik: „,my Assets’ robotkezelés testreszabott termékáttekintést kínál olyan ügyfelek számára, akik már vásároltak robotot a KUKA-tól.” A my.KUKA felületen megtalálható eszközkezelésben minden olyan robot szerepel, amelyeknél az ügyfél rögzítve van az adatbázisban. Tehát: a felhasználóknak már nem kell manuálisan regisztrálniuk a termékeiket – de bármikor irányíthatják maguk is az eszközkezelést.

Gyorsabb belemerülés a KUKA narancssárga világába

A teljesen új felhasználói felületet és a teljesen friss felhasználói élményt a felhasználók már első ránézésére megtapasztalhatják: A kezdőlapon és a kategóriaoldalakon nagy méretű képek szinte hívogatnak, hogy mélyebben merüljön bele a KUKA narancssárga világába. Mostantól a my.KUKA mindenkit (legyen szó kezdőkről vagy a KUKA régebbi ügyfeleiről) még gyorsabb és intuitívabb úton visz előre a több automatizálás és narancssárga intelligencia útján.

"A my.KUKA új dizájnjával és jobb navigációjával leegyszerűsítjük ügyfeleink felhasználói élményét. Legyen szó problémamegoldásról vagy böngészésről a my.KUKA Marketplace felületén: mostantól az ügyfélportálunkon történő navigálás még szórakoztatóbb lesz."
Daniel Kuhn, my.KUKA termékfelelős

www.kuka-robotics.com    


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; - KUKA ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 10.000 ipari hírből: