Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Modernebb és közvetlenebb: a BMW Múzeum felújította előcsarnokát

2024.04.30

Forrás: BMW Sajtóközlemény
+++ A BMW Múzeum mostantól futurisztikus lobbiban fogadja vendégeit +++ Az újonnan bevezetett online áruház gyorsabb és még inkább ügyfélközpontú: a belépőjegyek mellett már a vezetett túrák is lefoglalhatók online – akár hat hónappal előre is +++


A BMW Múzeum vendégei a helyszínen üzemelő négy új automatából is megvásárolhatják jegyeiket +++ Az előcsarnok információs pultja modernebb és közvetlenebb lett, ahogy maga a BMW Múzeum is +++

A BMW Múzeum részletekbe menően felújította előcsarnokát. Az elsődleges cél egy olyan modern, futurisztikus hangulatú lobbi kialakítása volt, amely minden vendég számára közvetlenebb és könnyebben elérhető, miközben a jegyvásárlás folyamatát digitális megoldások teszik hatékonyabbá.

Innovációk a még intenzívebb vendégélmény érdekében

Az újratervezett információs pult hátfalát díszítő élénk, dús növényzet azonnal megragadja a látogatók figyelmét és egy csapásra különleges hangulatban fogadja a BMW Múzeumba érkező vendégeket – mialatt a beltéri levegő minőségét is javítja. A pulttal szemben egy új, kényelmes fotelsziget található, amely a találkozásoknak és a gyors pihenőknek egyaránt tökéletes helyet biztosít. Az egyik leglátványosabb újdonság az északi bejáratnál kialakított interaktív, kinetikus padló: az innovatív megoldás a látogatók lépéseire villamos energiát termel, amely egy szemet gyönyörködtető fényinstallációt aktivál.

Az online áruházat ugyancsak optimalizálták, amelyben a látogatók immár nem csupán a belépőjegyeiket vásárolhatják meg, de vezetett túrákat, születésnapi bulikat és hétvégi ajánlatokat is közvetlenül lefoglalhatnak, illetve megvásárolhatnak. Sőt mi több, a vendégek a bank- és hitelkártyák mellett már Apple Pay-jel és PayPal-lal is fizethetnek.

Ember- és természetközpontú újratervezés

Az előcsarnok újratervezésekor ökológiai és szociális szempontokat egyaránt figyelembe vettek. Az új kialakítás bővelkedik az újrahasznosítható anyagokban és a múzeum személyzetének is kellemesebb munkakörnyezetet teremt. A lobbiban üzemelő négy új automata tovább könnyíti a munkatársak napi munkáját, miközben az előcsarnok felújításakor a jobb megközelíthetőség is az egyik fő szempont volt.

E nagyszabású újítások befejezésével a BMW Múzeum futurisztikus és közvetlen környezetben részesítheti vendégeit szívélyes fogadtatásban.

www.bmw.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Múzeum, ipartörténet, veterán ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BMW, MINI, Rolls-Royce ; Robot, automatika, automata ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: