Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Válságmegoldás

Forrás: IpariCégek.hu, Cégből kiszállás
Hirtelen, rendkívüli helyzet megoldása a cég megmentése érdekében, vagyonmentés.


A hirtelen bekövetkező rendkívüli élethelyzetek a cég további működését is jelentősen befolyásolhatják. Még egy jól működő cég is nagyon gyorsan kritikus helyzetbe kerülhet, ha a cégvezetés gyakorlatilag megszűnik.  

A rendkívüli helyzetek rendkívüli lépéseket, megoldásokat igényelnek. 
Még jó időben a rendkívüli helyzet megoldható lehet. Egy cég a kritikus helyzetben is megmenthető lehet, hogy a működése továbbra is folyamatos maradjon. 

Amennyiben a céget hagynák a rendkívüli helyzetben, akkor egy idő után szembesülhetnének azzal, hogy egy végelszámolást és felszámolást sem lehet többek között addig lezárni, amíg vagyon van, vagy per van folyamatban. 
Az ilyen időszakban is például a felszámoló díjra jogosult, ami azt is jelentheti, hogy a túl hosszú folyamatokban elmehet a vagyon. Akár sok tízmillió vagy százmilliós vagyonok is szinte teljesen elapadhatnak. 

A rendkívüli helyzetek megoldása nagy gyakorlati tapasztalatot igényel. 
Ezért a rendkívüli helyzetben az egyik legnagyobb hiba, amikor a megfelelő ismeretekkel egyáltalán nem rendelkezők kezdenek próbálkozni a megoldással, ami a legtöbbször a teljes bukáshoz vezet. 

Minden válsághelyzet más, azonban a korábbi sok éves tapasztalattal a válságmegoldás megvalósításra kerülhet. 
A megoldhatósági nagyságrend változó, vannak olyan időszakok, amikor 50 M Ft-tól, akár 3 Mdrd Ft-ig értékű is lehet.

Kapcsolat:
Gál József, IpariCégek.hu Tanácsadó Kft.
Tel.: 30/9542 958
Cégügyletekben e-mail: eladoipari@gmail.com
.
Az IpariCégek.hu oldalain minden szöveges oldal - az idézetek, a hírforrástól származó hírek kivételével - saját készítésű, minden jogot fenntartunk.
© Copyright Gál József, IpariCégek.hu  
.


Cégfejlesztés ; Örökösöknek ; Cégből kiszállás ; Cégeladás ; Működő cég eladása ; A cégeladás ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Befektető ajánlás ; Befektető keresés ; Értéket közvetítünk ; Kockázatkezelés ; Ipari Blog

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből: