Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Keresés eredménye

Keresett kifejezés: szoftver
Találatok száma: 1.717, ezen az oldalon: 30

Helyi rugalmassági piacot tesztelnek Róma villamosenergia-hálózatán

2024.02.27.
Forrás: Siemens, Hírek
A RomeFlex projektben a növekvő energiaigényekre készítik fel a város elektromos infrastruktúráját, a Siemens közreműködésével.

Az ABB világelső a folyadékhűtéses, IE5 hatékonyságú, szinkron reluktancia-motorral, amely mércét állít az energiahatékonyság és a nagy kimenti teljesítmény tekintetében

2024.02.26.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
• Az új kialakítás a szinkron reluktancia-motorok (SynRM) ultraprémium hatékonyságát ötvözi a folyadékhűtés nagy teljesítményével, amelyet korábban csak az indukciós motorok kínáltak.

Fordulópont előtt az építőipar és az ingatlanszektor - A PlanRadar hatékony megoldásai a 2024-es kihívásokra

2024.02.21.
Forrás: FleishmanHillard Café Kft., PlanRadar Sajtóközlemény
Kiszámíthatatlan, gazdasági és geopolitikai bizonytalanságokat ígérő évre számít az ágazatban a digitális építőipari, ingatlan- és létesítménygazdálkodási platformját Magyarországon is forgalmazó PlanRadar.

Az ABB felvásárolja a Sevensense-t, megerősítve ezzel vezető szerepét a következő generációs mesterséges intelligencia alapú mobil robotika területén

2024.02.20.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
• A svájci start-up Sevensense vezető szerepet tölt be a mobil robotok sebessége, pontossága és autonómiája legmagasabb szintjét lehetővé tevő, mesterséges intelligencia alapú navigációban, amely az egyik leggyorsabban növekvő szegmens a robotikai piacon.

Körülbelül 4,87 millió jármű világszerte: a Volkswagen növelte kiszállításait 2023-ban

2024.02.19.
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
A Volkswagen márka tavaly jelentősen növelte a kiszállításait, világszerte körülbelül 4,87 millió járművet adott át az ügyfeleknek világszerte. A mutatók minden régióban felülmúlták a megelőző év darabszámait. Összességében 6,7 százalékkal nőttek a kiszállítások.

Nyolc generáció 50 év alatt – A Golf jegyében telik a 2024-es év a Volkswagennél

2024.02.14.
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
A Golf a Volkswagen márka szíve, amely szinte minden más modellnél méltóbb a „bestseller” jelzőre – nyolc generáció során több mint 37 millió példányban talált gazdára. A Volkswagen 2024-ben immár 50. születésnapja alkalmából méltathatja népszerű modelljét,

Lemarad, aki kimarad: mesterséges intelligencia nélkül versenyhátrányba kerülhetnek a cégek

2024.02.14.
Forrás: Bosch, Sajtóközlemény
A mesterséges intelligencia szédítő sebességgel formálja az életünket. Aki kimarad, valószínűleg lemarad. Azok a vállalatok, amelyek nem használják ki az MI-ben rejlő potenciált, hamar versenyhátrányba kerülhetnek.

Építkezés félreértések, viták nélkül? - A PlanRadar megoldása a kivitelezők és alvállalkozók hatékony irányítására

2024.02.14.
Forrás: FleishmanHillard Café Kft., PlanRadar Sajtóközlemény
A digitális építőipari, ingatlan- és létesítménygazdálkodási platformját Magyarországon is forgalmazó, bécsi székhelyű PlanRadar felmérése azt vizsgálta, hogy milyen gondokat okozhat a fővállalkozók és a velük dolgozó csapatok, az alvállalkozók közötti rossz kommunikáció.

Az ABB és az Imperial College meghosszabbítja korábbi együttműködését a szén-dioxid-leválasztásának területén támogatva ezzel a jövő munkaerejét és az energetikai átállást

2024.02.12.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
• Az ABB és az Imperial College London 10 éves szerződést írt alá a szén-dioxid leválasztására/megkötésére szolgáló technológiákkal kapcsolatos partneri viszonyának folytatásáról.

Új Ford Puma: csúcstechnológiás városi ragadozó

2024.02.07.
Forrás: Ford Sajtóközlemény
• Sportkocsis vezetői környezet, intuitív, nagyméretű kijelzők és 5G csatlakoztathatóság: az új, páratlan külsejű Puma egyszerűbbé, élvezetesebbé és praktikusabbá varázsolja a nagyvárosi autózást

A 2023-as üzleti év: a Bosch a kihívások ellenére is növelte árbevételét és eredményét

2024.02.07.
Forrás: Bosch, Sajtóközlemény
A kihívásokkal teli gazdasági helyzetben elhalasztották az eredmény-cél elérését
• Komoly erőfeszítések eredményeként elért célok: az árbevétel árfolyamhatások nélkül 8 százalékos növekedéssel 91,6 milliárd euró lett, az üzemi eredmény pedig 5 százalék

Logisztikából a szoftverfejlesztésbe

2024.02.07.
Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
„2011-ben kerültem az Audi Hungariához, akkor még diákmunkásként szinkronfordító voltam. Egy új rendszer bevezetésének fordításában vettem részt, amely a tengerentúli szállítmányozást segítette.

Az ABB intelligens robotikai automatizálási megoldásai támogatják a Volvo Cars fenntarthatósági céljait

2024.02.05.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
• Az ABB több mint 1.300 robotot, köztük funkcionális csomagokat szállít a Volvo Carsnak az elektromos járművek következő generációjához

Robotépítő és programozó versenyen sajátították el az iskolások a jövő technológiáinak alapjait Miskolcon

2024.02.05.
Forrás: Bosch, Sajtóközlemény
Idén is a Bosch szervezte meg a nemzetközi FIRST LEGO League észak-magyarországi döntőjét
• Már iskolás korban támogatja a Bosch a jövő technológiáinak fejlesztőit

Az Új Ford Mustang: amerikai legenda egy új korszak technológiájával -02-01

2024.02.02.
Forrás: Ford Sajtóközlemény
• Bemutatásra került Európában a dinamikus, friss formavilágot, forradalmian új digitális élményt és még élvezetesebb teljesítményt kínáló új Ford Mustang kupé és kabrió

ABB: 2023. IV. negyedévi eredmények

2024.02.01.
Forrás: ABB, Hírek
Stabil, jó teljesítménnyel zárult a rekorderedményeket hozó tavalyi év

Számos modellsorozatát frissíti 2024 tavaszán a BMW

2024.02.01.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
+++ Megkezdődik az új BMW 5-ös limuzin harmadik tisztán elektromos meghajtású modellváltozatának értékesítése +++ A zéró emissziójú BMW iX2, a BMW X2 és a BMW XM palettáján új hajtáslánc-változatok mutatkoznak be +++

Elektromos autózás: megérkezett a digitális parkolás és töltés

2024.01.31.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Összefog az energiamenedzsment megoldások területén vezető Schneider Electric és az egyik legsikeresebb hazai technológiai vállalkozás, a mobilitási megoldásokban utazó Parkl Digital Technologies.

50 százalékos növekedés 2023-ban - A PlanRadar tovább erősítette jelenlétét az európai piacokon

2024.01.31.
Forrás: FleishmanHillard Café Kft., PlanRadar Sajtóközlemény
A bécsi székhelyű, építőipari szoftverét Magyarországon is forgalmazó PlanRadar az ágazatot sújtó kihívásokkal és geopolitikai nehézségekkel dacolva kiemelkedő, 50 százalékos növekedést ért el 2023-ban a globális piacon a megelőző évhez képest.

Bemutatkozik a BMW Z4 M40i Pure Impulse különkiadás

2024.01.31.
Forrás: BMW Sajtóanyag
Megérkezett a BMW Z4 M40i Pure Impulse különkiadás: a sikeres roadster exkluzív modellváltozata a színtiszta sportosság és a nyitott tetős vezetési élmény esszenciáját helyezi a középpontba.

Az ABB Kft. munkatársai körében népszerűsíti a Veganuár kihívást

2024.01.30.
Forrás: ABB, Hírek
2024. januárjában az ABB budapesti irodája egy vállalati fenntarthatósági programot szervezett, melynek célja, hogy munkatársai megtapasztalják a növényi alapú táplálkozás pozitív hatásait fenntarthatóság, állatvédelem és egészség szempontjából.

A Ford Pro bemutatja a vadonatúj Transit Connectet kimagasló kényelmi funkciókkal és most először, választható PHEV hajtással

2024.01.30.
Forrás: Ford Sajtóközlemény
• A vadonatúj Transit Connect kompakt áruszállító plug-in hybrid hajtásával teljessé vált az európai Transit-család elektrifikációja

Augmented Reality-vel az új robotok könnyebb üzembe helyezése érdekében

2024.01.29.
Forrás: KUKA Robotics, Termékek és megoldások
Az új KUKA.MixedReality szoftver élőben jeleníti meg a robotcellák környezetét az okostelefonon. Így támogatja a robotok gyors, biztonságos és intuitív üzembe helyezését. Alkalmazásonként a szerszámok és a bot-geometriák élőben jelennek meg a mobil végkészüléken.

Vezető pozícióban a Schneider Electric az energiamenedzsment szoftverek területén

2024.01.25.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Vezető helyen végzett a Schneider Electric az energiamenedzsment szoftvereket kínáló vállalkozások között a Verdantix kutató- és tanácsadó cég „Green Quadrant: Energy Management Software 2023.” című jelentésében.

Elkészültek Budapesten a Knorr-Bremse első sorozatgyártású személyvonati kuplungjai - Az eszközöket a milánói metró új szerelvényeibe építik be

2024.01.25.
Forrás: Knorr-Bremse, Sajtóközlemény
Budapest, 2024. január 25. – Újabb fontos mérföldkőhöz érkezett a müncheni székhelyű Knorr-Bremse Rail Vehicle Systems felügyelete alatt a magyarországi leányvállalat által fejlesztett és gyártott személyvonati központi ütköző- és vonókészülék:

A Bosch ESI[tronic] diagnosztikai szoftver frissítése

2024.01.24.
Forrás: Bosch, Sajtóközlemény
A 2024/1-es frissítéssel az új ESI[tronic] Evolution váltja az ESI[tronic] 2.0 Online-t
• Gyors, intuitív és könnyű hozzáférés az új ESI[tronic] Evolution összes adatához

Zajos hírverés a világ legcsendesebb motorsportjának: ABB Formula-E

2024.01.22.
Forrás: ABB, Hírek
• Az ABB Decoded technológia podcast legújabb epizódjában Anthony Rowlinson interjút készít Jeff Doddsszal, az ABB FIA Formula-E világbajnokság nemrég kinevezett vezérigazgatójával.

Hogyan alakul a hazai mezőgazdaság jövője? Erről szól idén a PREGA Konferencia

2024.01.22.
Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), Sajtóközlemény
A digitális megoldások már a vetéstől a betakarításig segítik a szántóföldi gazdálkodókat, de a kertészet és az állattenyésztés különböző szegmenseiben is nélkülözhetetlenek az adatalapú döntéstámogatási alkalmazások.

Kvantumszámítógép-vezérlők fejlesztésébe száll be a Siemens

2024.01.19.
Forrás: Siemens, Hírek
Extrém hidegben működő, kriogén felvezetők fejlesztésére kötött partnerséget a Siemens, a sureCore és a Semiwise.

Felkészült a fagyiszezonra a Vienetta Siemens-technológiával újított a fagyigyár

2024.01.19.
Forrás: Siemens, Hírek
Több mint 30 éve az egyik legsikeresebb fagylaltkreáció, most pedig modern csomagolósort kapott a Vienetta Németországban.

       ...      
Eladó ipari cégek ajánlatainkból: