Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Újra a világ egyik legvonzóbb munkáltatójának választották a Nestlét

2023.10.27

Forrás: Nestlé Hírek
Az employer branding, azaz a munkáltatói márkaépítés terén világszerte elismert Universum éves felmérésében a Nestlé újra bekerült a világ legvonzóbb munkáltatói közé.


Az üzleti és mérnökhallgatók körében a Nestlé volt a legmagasabban rangsorolt élelmiszer- és italgyártó vállalat a legjobb 25, az informatikusok körében pedig a legjobb 50 vállalat között.

"Büszkeséggel tölt el, hogy a fiatal diplomások körében a legvonzóbb munkáltatók közé tartozunk. Szívből köszönöm minden diáknak, aki ránk szavazott és munkatársainknak, akik nap mint nap szenvedéllyel és elkötelezettséggel dolgoznak azért, hogy a Nestlé olyan munkahely legyen, ahol értékes célokat tűzhetünk ki és érhetünk el" 
- Béatrice Guillaume-Grabisch
Alelnök, a Nestlé Csoport HR és Business Services vezetője

Az Universum felmérésében (https://universumglobal.com/wmae2023/) több mint 175.000 üzleti, mérnök- és IT hallgató értékelte a jövőbeli karrierjük szempontjából legvonzóbb munkáltatókat. A 2023 évi felmérésben kiemelt szerepet játszott a rugalmasság, a bérezés és a sokszínűség.

www.nestle.hu       


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Élelmiszer ; - Nestlé

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: