Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

MACH-TECH ÉS IPAR NAPJAI, 2024. május 7-10., Hungexpo

2024.05.06

Forrás: HUNGEXPO, Hírek
Társrendezvény: AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás. Látogasson el Ön is szakkiállításainkra! Regisztráció után díjmentesen tekintheti meg a rendezvényt.


2024-ben ismét a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ ad otthont a régió legnagyobb ipari rendezvényeinek.
Május 7-10. között kerül megrendezésre a MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás és az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás.

A Hungexpo májusi ipari rendezvénye Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója, mely az ipari szegmens valamennyi hazai és nemzetközi gyártója, forgalmazója, beszállítója és szolgáltatója számára egyedülálló fórum a bemutatkozásra. A rendezvény elkötelezett a legújabb technológiák és trendek bemutatása iránt, így a legfrissebb fejlesztések állnak a szakkiállítások és a hozzá kapcsolódó konferenciák középpontjában.

A látogatók első kézből kaphatnak információt a különböző iparágak újdonságairól, energia- és költséghatékony megoldásokról és nagydíjas termékekről. Egy helyen, egy időben tekinthetik meg a gyártók, forgalmazók, szolgáltatók termékeit, részletes tájékoztatást kérhetnek az ajánlatokról, terméktől függően megnézhetik azt működés közben, és a kapott információk alapján dönthetnek legújabb beruházásaikról, új üzleti kapcsolatok kialakításáról vagy megerősíthetik a már meglévő partnerséget.  

www.hungexpo.hu     


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Robot, automatika, automata ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: