Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.19.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
2021.03.10
Forrás: Continental, Hírek
¤ Árbevétel: 37,7 milliárd euró (2019: 44,5 milliárd euró)
¤ Piaci változás: -16 százalék; organikus árbevétel változás: -12,7 százalék

¤  Szabad cash flow az akvizíciók és kiválások hatása előtt: 1,1 milliárd euró (2019: 1,3 milliárd euró)
¤  Korrigált működési eredmény: 1,3 milliárd euró (2019: 3,2 milliárd euró); korrigált EBIT-árrés: 3,5 százalék (2019: 7,3 százalék)
¤  A működési eredmény (- 718 millió euró) és a nettó eredmény (- 962 millió euró) negatív a korábban már beszámolt értékvesztések és ráfordítások miatt
¤  A Continental igazgatótanácsa az osztalék felfüggesztését javasolja a 2020-as pénzügyi évre
¤  Nikolai Setzer vezérigazgató: „Működési szempontból a körülményekhez képest jól teljesítettünk. Összességében 2020-at erősebben zártuk, mint ahogy azt tavasszal láttuk.
¤  A 2021-es jubileumi évben (az alapítás 150. évfordulója) a Continental jelentős piaci fellendülésre számít; a 2017-es rekordszintre való visszatérés azonban nem várható 2025 előtt
¤  2021-es pénzügyi év kilátásai: konszolidált árbevétel körülbelül 40,5–42,5 milliárd euró; a korrigált EBIT-árrés 5-6% körül várható
¤ A Continental kombinálja és bővíti beruházásait az asszisztált és automatizált vezetés növekedő területén (további 200–250 millió euró 2021-ben)

Budapest, 2021. március 10. - A mostani történelmileg gyenge piaci környezetben a Continentalnak sikerült bizonyítania működési és pénzügyi rugalmasságát a 2020-as pénzügyi évben, és elérte módosított éves céljait. Az előzetes adatok szerint a DAX-on jegyzett vállalat árbevétele az elmúlt pénzügyi évben elérte a 37,7 milliárd eurót (2019: 44,5 milliárd euró). Az értékesítés organikusan12,7 százalékkal csökkent, míg a személygépkocsik és könnyű haszongépjárművek gyártása 16 százalékkal volt alacsonyabb az előző évhez képest. Ebben a rendkívüli kihívást jelentő piaci környezetben a vállalat 3,5 százalékos korrigált EBIT árrést ért el (2019: 7,3 százalék). Ez 1,3 milliárd euró (2019: 3,2 milliárd euró) korrigált működési eredménynek felel meg. A vállalat képes volt enyhíteni a koronavírus-járvány gazdasági hatásait azáltal, hogy rendkívül fegyelmezetten kezelte kiadásait és tőkekiadásait. Ennek eredményeként a Continental 1,1 milliárd euró (2019: 1,3 milliárd euró) szabad cash flow-t ért el a felvásárlások és a kiválások hatásai előtt.

Nikolai Setzer vezérigazgató a Continental keddi, hannoveri éves sajtótájékoztatóján így kommentálta az eredményeket: „Működési szempontból a körülményekhez képest jól teljesítettünk 2020-ban, különösen a szilárd, pozitív szabad cash flow mértékét tekintve. A lényeg azonban az, hogy mind az árbevétel, mind a nyereség tekintetében jelentős visszaesést szenvedtünk el. Ennek ellenére összességében erősebben fejeztük be az elmúlt évet ahhoz képest, ahogy tavasszal láttuk a helyzetet.” 

Tekintettel az év eredményeire, a Continental igazgatótanácsa az osztalék kifizetésének felfüggesztését javasolja

Az elmúlt pénzügyi évben a Continental működési eredménye -718 millió euró, a nettó eredmény pedig -962 millió euró volt. Ennek elsődleges oka nemcsak az alacsonyabb értékesítési tendencia volt, hanem a goodwill nem pénzbeli értékvesztése is, amelyről a társaság már 2020 októberében beszámolt, és a harmadik negyedévben 649 millió euró összegben elismert (2020. december 31.: 655 millió euró) a felülvizsgált piaci feltételezések eredményeként. Ezenkívül a vállalatnak az ingatlanokkal, gyárakkal és berendezésekkel kapcsolatban felmerült költségei és értékvesztése 2020-ban összesen 998 millió eurót tett ki, ami nagyrészt a strukturális átalakítás programnak a következménye. Ezek alapján és a társaság osztalékpolitikájának megfelelően (a nettó eredmény15-30 százalék közötti felosztása) az igazgatótanács úgy határozott, hogy javasolja az éves közgyűlésen az osztalék felfüggesztését a 2020-as pénzügyi évre, a bejelentésnek megfelelően.

A Continental globális csapata biztonságosan navigál át a válságon

Tekintettel a kihívások sokaságára és az ebből fakadó korlátozásokra világszerte, Setzer nagy elismerését fejezte ki a vállalat teljes teljesítményére vonatkozóan: „2020 rendkívül megterhelő év volt mindannyiunk számára. A koronavírus-járvány, az autóipar átalakulása és strukturális átalakítási programunk folytatása nagyon sokat követelt tőlünk. A Continental csapata gyorsan és határozottan cselekedett, kreatív módon közelítette meg a szokatlan kihívásokat, és magas fegyelem mellett csökkentette a költségeinket. Ezért különösen hálás vagyok minden alkalmazottunknak világszerte.

A Continental a 2020-as koronavírus-válság kezdetekor továbbfejlesztette  alkalmazottainak átfogó védekezési koncepcióját a biztonságos munkakörnyezet kialakítása érdekében a világjárvány idején. Az alkalmazottak minden országban belső digitális platformokon keresztül osztották meg egymással elképzeléseiket, és olyan projekteket valósítottak meg, amelyek az egész világon támogatták az embereket. Ennek köszönhetően hatékonyan nyújtottak segítséget számos tekintetben. Például a munkatársak a világ több pontján azonnal megkezdték a védőfelszerelések gyártását saját maguk és kollégáik számára.

A Continental meghaladja a megtakarítási célokat, miközben magas szinten tartja a K + F ráfordításokat

A Continental 2020-ban több mint 860 millió euróval (8 százalékkal) csökkentette fix készpénz költségeit az előző évhez képest. Így tehát elérte célját, és az előző évhez képest több mint 5 százalékkal csökkentette ezt a mutatót. Ezen túlmenően a társaság az ingatlanokhoz, gyárakhoz és berendezésekhez, valamint a szoftverekhez kapcsolódó tőkeberuházásait éves szinten több mint 32 százalékkal, 2,2 milliárd euróra (2019: 3,3 milliárd euróra) csökkentette. 
Minden üzleti terület hozzájárult ehhez a csökkenéshez. A beruházási ráta így 5,9 százalékra csökkent, az előző év azonos időszakának 7,4 százalékával összehasonlítva. 
Ezzel szemben a Continental kutatási és fejlesztési kiadásai 2020-ban 3,4 milliárd eurót (nettó) tettek ki, ami megfelel az előző év szintjének. Az árbevétel erőteljes csökkenésének eredményeként ez az arány 9,0 százalékra emelkedett, miután az előző év azonos időszakában 7,6 százalék volt.

Szilárd, válságbiztos pénzügyi helyzet

A Continental 2020 év végi finanszírozási igényeit rendkívül egészséges likviditási tartalék fedezte, összesen 10,7 milliárd euró (2019: 8,0 milliárd euró) értékben, amely 2,9 milliárd euró készpénzből és azzal egyenértékű eszközből (2019: 3,3 milliárd euró), valamint 7,8 milliárd euró (2019: 4,7 milliárd euró) lekötött, kihasználatlan hitelkeretből állt.
A nettó eladósodás csak kismértékben, 67 millió euróval nőtt 4,1 milliárd euróra 2019 végéhez képest. A társaság teljes saját tőkéjének csökkenése miatt az eladósodottsági ráta éves összehasonlításban 32,7 százalékra (2019: 25,6 százalék) nőtt.

Piaci kilátások és előrejelzés 2021-re

A negyedik negyedév megmutatta, hogy túljutottunk a mélyponton. A gazdasági környezet új lendületet vesz”- magyarázta Wolfgang Schäfer, a Continental pénzügyi igazgatója. Hozzátette: „A folyó pénzügyi év kezdete a félvezetők hiánya miatt eddig visszafogott volt. A jelenleg zajló koronavírus-járvány következményei továbbra is bizonytalanságot jelentenek. Összességében tehát a 2021-es év továbbra is kihívást jelent. Mindazonáltal arra számítunk, hogy a piac jelentősen helyreáll 2020-hoz képest.” A vállalat ezért 2021-ben a személygépkocsik és a könnyű haszongépjárművek gyártásának jelentős, becslések szerint 9–12 százalékos növekedését várja az előző évhez képest. Schäfer egyúttal rámutatott, hogy a vállalat arra számít, hogy a globális gépjárműgyártás 2017-től tapasztalt rekordszintjét 2025-ig nem fogja ismét elérni.

A Continental a piacainak és az iparágak tendenciáinak feltételezései alapján 2021-re vonatkozóan a konszolidált árbevételét 40,5–42,5 milliárd euró körül, a korrigált EBIT-árrést pedig 5–6 százalék körül várja. Az új Automotive Technologies(Autóipari Technológiák) csoporthoz tartozó eladások a korábbi Powertrain (Meghajtási) divízióval együtt várhatóan körülbelül 24-25 milliárd eurót tesznek ki, 1-2 százalék körüli korrigált EBIT-árréssel. Az előrejelzések szerint a Rubber Technologies (Gumiabroncs és Ipari megoldások)csoport szektorban az árbevétel mintegy 16,5–17,5 milliárd euró lesz, a korrigált EBIT-árrés pedig 11,5–12,5 százalék körül várható.

Nyertesen kikerülni az átalakításból: a stratégia átalakításával

A Continental 2020 végén tartotta tőkepiaci napjait (Capital Market Days). Ezen az eseményen a vállalat bemutatta átalakított stratégiájának három alappillérét: a működési teljesítmény megerősítését, a portfólió differenciálását és a hálózatba kapcsolt és fenntartható mobilitásra való áttérés lehetőséggé alakítását. A Continental stratégiája ambiciózus, mégis reális középtávú célokat határoz meg. „A globális járműgyártás növekedésével az eladásaink is növekedni fognak. Az organikus növekedést középtávon évente átlagosan 5–8 százalék körül célozzuk meg csoportszinten. Célunk, hogy a korrigált EBIT-árrés körülbelül 8 és 11 százalék, a befektetett tőke megtérülése pedig körülbelül 15 és 20 százalék között legyen”- magyarázta Setzer. „A Continental megkülönbözteti magát a mobilitási piac többi szereplőjétől. Siker-vezérelt globális csapattal, úttörő technológiai portfólióval, és széleskörű szoftveres szakértelemmel rendelkezünk. Ezek az erősségek a mobilitási iparágban végbemenő átalakulás egyik nyertesévé tesznek bennünket.

Nagyobb beruházások a globális technológiai vezető szerep érdekében az asszisztált és
automatizált vezetés egyre bővülő területén

Nemrégiben összehangolt stratégiájának megfelelően a Continental a jövőben nagyobb mértékben kíván támaszkodni a növekedési területeire és jövőbeli technológiáira, és itt arra törekszik, hogy átlag feletti profitnövekedést érjen el. A Continental ugyanakkor érték alapú hozzájárulást kíván biztosítani azon termékek területén, ahol már vezető pozíciót alakított ki a telített piaci környezetben. 

Mindez egyértelműen kijelöli a sikerünk felé vezető utat, amit határozottan követni fogunk. Az egyik példa erre a jövőbeni üzletágunk, amely fejlett vezetői asszisztencia rendszerekkel és az automatizált vezetéshez kapcsolódó rendszerekkel foglalkozik majd. Ezen a területen összpontosítjuk az összes szükséges erőforrást és jelentősen növeljük erőfeszítéseinket. Csak ebben az évben további 200–250 millió eurót tervezünk erre a célra fordítani”- mondta Setzer, magyarázva a vállalat ambiciózus céljait ezzel a növekedési lehetőséggel kapcsolatban. „Már most is erős pozíciónk van ezen a területen. Ezt a pozíciót nagy mértékben kibővítjük, miközben felgyorsítjuk azt a tempót, amellyel az autonóm mobilitási piac vezető szereplőjeként helyezkedünk el. Teljes mértékben ki fogjuk aknázni azokat a további, vonzó lehetőségeket, amelyek ezen a területen tapasztalható magas piaci dinamikából adódnak és nyereséges növekedéssé változtatjuk. Ugyanakkor továbbra is nyitottak vagyunk a különféle együttműködések előtt technológiai partnerekkel és startup vállalkozásokkal. Végül is a célunk az, hogy továbbra is globális technológiai vezető szerepet töltsünk be az asszisztált és automatizált vezetés terén.

A Continental az egyik úttörő az asszisztált, automatizált vezetés területén. A technológiai vállalat már 1999-ben részt vett a világ első adaptív sebességtartó automatájának (Mercedes S-osztály) fejlesztésében, illetve szállította a rendszer nagy hatótávolságú radarját. Azóta az asszisztált vezetési funkciók piaca gyorsan fejlődött. Csak a 2018 és 2020 közötti években a Continental ezen a területen összesen több mint 9 milliárd euró értékben kapott megrendelést világszerte az autógyártóktól. A mobilitási szolgáltató ezt az összeget jelentősen növelni kívánja, mivel az automatizálás mértékének növekedésével a beszállítás lehetséges mértéke is a sokszorosára emelkedhet az következő években.

A Continental globális üzleti tevékenységével szén-dioxid-semlegességet kíván elérni a károsanyag- kibocsátás mentes mobilitás elősegítése érdekében

Az automatizált vezetés elősegíti az előrelátó és biztonságos vezetést, és ezáltal a fenntartható mobilitást. Ez jól illeszkedik azokhoz az ambiciózus célokhoz, amelyeket a vállalat 2020 decemberének elején, fenntarthatósági ütemtervével tűzött ki magának, megnyitva az utat egy új globális ipari szabvány előtt. Az ütemterv egy része a károsanyag- kibocsátás mentes járművekre vonatkozik: 2022-től a Continental szén-dioxid-semlegességet fog elérni globális üzletágában a károsanyag- kibocsátás mentes autók, buszok, vonatok és egyéb járművek területén. 

A Continental programja a környezetvédelemszempontjából a lehető legjobb előnyökhöz kívánja juttatni a vállalatot, megfelelő időben végrehajtott egyértelmű paradigmaváltással. A vállalat ezért olyan stratégiát fogadott el, amelynek mind rövid, mind hosszú távon fontos hatásai lesznek. A Continental intenzíven dolgozik saját CO2-lábnyomának további csökkentésén - például azáltal, hogy 2020-ban világszerte valamennyi üzemben bevezette a zöld villamos energiát. A Continental teljes villamosenergia-beszerzése így egy lépésben CO2-semlegessé vált. Mindez körülbelül 70 százalékkal, vagyis több mint 2 millió tonna szén-dioxid-kibocsátással csökkenti az üzem területén a CO2-kibocsátást évente. 2040-re valamennyi termelési folyamatát szén-dioxid-semlegessé fogja tenni. Legkésőbb 2050-ig pedig a Continental arra törekszik, hogy 100%-ban széndioxid-semlegesen működjön az egész üzletág, a teljes értéklánc az elejétől a végéig.

Az innovációs képesség ereje messze túlmutat a szuperszámítógépeken és a nagy teljesítményű számítógépeken

2020-ban a Continental tovább erősítette technológiai szakértelmét, és biztonságos, hálózatba kapcsolt és fenntartható mobilitási megoldásokat hozott az utakra, több millió járműben. A mobilitási szolgáltatóként világszerte több mint 800 gyártósort indított el járványbiztos módon, és csak az Automotive Technologies (Autóipari Technológiák csoport szektorában több mint 1,4 milliárd alkatrészt és rendszert szállított. Folyamatosan magas kutatási és fejlesztési kiadásai tovább erősítették technológiai pozícióját. 

Azzal, hogy a gumiabroncsokat érzékelő rendszerekkel látja el, telemetrikus adatokkal, algoritmusokkal és a felhővel köti össze, a Continental megteremti a gumiabroncs-monitorozás jövőjét. A SHARE NOW autómegosztó szolgáltató már most profitál a valós idejű, milliméter pontosságú futófelület mélység előrejelzésekből. A jövőben a gumiabroncsok megelőző karbantartását intelligens, digitális gumiabroncs-megoldások teszik lehetővé. Az ebben rejlő lehetőség hatalmas. 2020-ban a Continental világszerte csaknem 130 millió személyautó és teherautó gumiabroncsot adott el. 

A ContiTech szolgáltatási üzletága is bővül és digitalizálódik. Például a terület által kínált szállítószalag-rendszerekkel kapcsolatos megoldásokat sikeresen kibővítették egy drónalapú ellenőrzési szolgáltatással, amely mesterséges intelligencián (AI) alapuló algoritmusokat használ. 

A vállalat autóipari üzletágában felgyorsult fejlődésének középpontjában az új Continental szuperszámítógép áll. Az autóipar leggyorsabb számítógépével jelentős mértékben felgyorsult a mesterséges intelligencia tanítása a fejlett vezetői asszisztencia rendszerekben. Az első radar alapú, utólag is felszerelhető fordulássegítő rendszert is bevezették a piacra a teherautók számára. A mobilitási szolgáltató felpörgette a nagy teljesítményű számítógépek gyártási folyamatát, a rendelési mennyisége pedig több mint 4 milliárd euróra emelkedett. A Continental szoftverének sikertörténete tehát töretlenül folytatódik.

A Continental a 2021-es pénzügyi évben is folytatja az automatizált és autonóm vezetés tesztelését bonyolult környezetekben. Emellett megvalósítja a technológiai fejlődést és számos új gyártási folyamatot indít több területen, beleértve a fékrendszereket, az 5G-s hálózatépítést és az ultraszéles sávot (UWB), az anyaghasználat fejlesztését és az ember-gép interakciót. Ezek a fejlesztések növelik a kényelmet, a biztonságot és a hatékonyságot, bármilyen meghajtású járműről is legyen szó.

Átalakítás 2019-2029 strukturális program: hosszú távú perspektívák a munkavállalók számára

A 2019 szeptemberében elindított strukturális programmal a Continental biztosítja jövőbeni életképességét és versenyképességét azáltal, hogy költségstruktúráját a globális piaci viszonyokhoz igazítja. 

Globális strukturális programunk végrehajtása jól halad. Az érintett helyszíneken a közösségi partnereinkkel megoldás-orientált módon működünk együtt, hogy fenntartható kilátásokat teremtsünk a program által érintett munkatársak számára, ugyanakkor biztosítjuk vállalatunk jövőbeni életképességét. Ez a folyamat néha fájdalmas, de a globális verseny egyre kiélezettebbé válik. Ezért csak akkor tudjuk biztosítani jövőbeli sikereinket és ezáltal munkahelyünket, ha elvégezzük a megfelelő korrekciókat”- tette hozzá Setzer.

150 év Continental, 150 éve a mobilitásért dobog a szívünk

A Continental 2021-ben ünnepli 150. évfordulóját. Különböző rendezvényeken, interaktív utazásokon, és publikációkon keresztül egész évben bemutatja azokat a mérföldköveket, amelyek az elmúlt 15 évtized dinamikus fejlődését jellemezték. „A szívünk azért a szabadságért dobog, amelyet a mobilitás nyújt. Vállalatunk az alapítása óta támogatja az embereket ebben a tekintetben. Rengeteg sikert ünnepeltünk meg, és sok mélypontot győztünk le. Most egy komoly fordulóponthoz érkeztünk az iparágunkban, ahonnan elrugaszkodva tovább haladhatunk egy új iparági korszakba. Most egy kulcsfontosságú lépés következik, amelynek során a mobilitásra összpontosító, hálózatba kapcsolt megoldásokat szállító globális technológiai vállalattá alakulunk át. Ehhez nem csak a hagyományos erősségeinket használjuk ki; jelentősen terjeszkedni fogunk különösen a digitalizáció, a szoftverek és az érzékelők technológiájának területén is”- magyarázta Setzer.

www.continental.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Robot, automatika ; Mesterséges intelligencia ; IT, informatika ; Fém, gépipar ; Continental


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7365
Ipari cégek2332
Ipari hírek7348
Business4654
Autó, jármű, közlekedés5731
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1107
Rába112
Scania445
Robot, automatika1072
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő230
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika890
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1394
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika308
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1384
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre