Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.21.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


Új dimenzióban az elektromos mobilitás – A beltér és a kezelés mércéjéül szolgálhat az Audi Q4 e-tron
2021.03.12
Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóközlemény
- A kompakt elektromos modell térkínálata túlmutat a kategória elvárásain
- Iránymutató technika: Kiterjesztett valóság Head-up-kijelző
- Új kormánykerék-generáció érintő-kezelőelemekkel, és akár 11,6 col képátlójú MMI-képernyő

Ingolstadt/Budapest, 2021. március 12. – Üdvözlet a fedélzeten: az új Audi Q4 e-tron teljesen új dimenziók élményét kínálja, vezetője és utasai számára. A tisztán elektromos hajtásrendszerű kompakt SUV-modell térkínálata messze meghaladja a méretosztály jelenlegi határait és már a felsőkategória szintjét idézi. Kijelző-koncepciója szintén új nagyságrendet képvisel, a Kiterjesztett valóság head-up-kijelző (Augmented Reality Head-up-Display) a valós és a virtuális világot kapcsolja össze, míg az MMI-képernyő akár 11,6 col képátlóval is rendelkezésre áll (extrafelszerelésként az év végétől). A kormánykerekek új, érintő-kezelőelemekkel kialakított generációja ugyancsak az elektromos modell jövőbe vezető útját jelzi, rakodóhelyei tekintetében pedig – amelyek különlegességei az ajtók felső részén kialakított palacktartók – mintegy 25 liternyi össztérfogattal szolgál. A levegős és progresszív beltér-dizájn a technika új korszakának élményét nyújtja.

Új és ötletes megoldás – az alapkoncepció

Q4 e-tron modelljével az Audi igazi sokoldalú tehetséget mutat be, amely a mindennapok és a szabadidő egyéni stílusú kísérőjeként minden tekintetben a háztartás első számú autójának is kiválóan alkalmas. Hosszúsága 4590, szélessége 1865, míg magassága 1613 milliméter, amely dimenzióival a Q4 e-tron külső méreteiben már a nagyobb kompakt SUV-modellek piaci szegmenséhez csatlakozik. Az Audi kompakt elektromos SUV-modelljének műszaki alapjául szolgáló Moduláris elektromos platform (MEB) architektúrája egészen újszerű térelosztást tesz lehetővé. Az első karosszéria-túlnyúlás mindössze 86 centiméter, a tengelytáv így tekintélyes 2,76 méter, azaz még a középkategóriájú SUV-szegmensre jellemzőnél is nagyobb. A beltér így adódó 1,83 méteres hossza pedig már a felsőkategóriájú SUV-modellekével is össze vethető.

Üdvözlet a fedélzeten – kényelmes beszállás, bőséges térkínálat

Már a beszállás is különösen kényelmes az Audi Q4 e-tron modellekbe, az ajtók nagy szögben nyílnak, az ülések pedig kényelmesen magas pozícióban várják a beülőket. A vezető és akár négy utasa bőséges térkínálatot élvezhet, egyebek mellett azért is, mert a középső alagutat egy lapos lépcső váltotta fel. A második sor ülőpozíciója csaknem hét centiméterrel magasabb, mint elöl, mégis bőséges fejtér áll rendelkezésre, míg a térdmagasságban mérhető lábtér egyenesen luxusszínvonalú. Az Audi kompakt elektromos SUV-modellje térkínálata tekintetében felülmúlja közvetlen vetélytársait a prémiumkategóriában.

Rakodóhely minden mennyiségben – 24,8 liter össztérfogat és ergonomikus palacktartók

Igazi sokoldalú tehetségként és családi autóként az Audi Q4 e-tron rakodóhelyek bőséges kínálatával érkezik, amelyek a kesztyűtartót is beleértve összesen 24,8 litert tesznek ki. A középkonzol két pohártartót, egy 4,4 literes, fedeles rekeszt, két (extrafelszerelésként négy) USB-C csatlakozót is tartalmaz. Emellett ez a tároló a mobiltelefon számára – kívánságra – az Audi phone box technikájával is kiegészíthető. Mind a négy ajtókárpit akár egyliteres palack elhelyezésére is alkalmas tartóval egészül ki, amelyek a kartámasz első részén, jócskán megemelt pozíciójukban ergonómiailag igen kedvezően érhetők el. E magasan kialakított palacktartók a formatervezők és a mérnökök szoros együttműködése eredményeként születtek, miközben az ajtók korlátozott beépítési térkínálata mellett elhelyezésük igazi kihívást jelentett számukra.

Az Audi Q4 e-tron csomagtartója 520 liter térfogatú, a 40:20:40 arányban osztott hátsó üléstámla lehajtásával pedig csaknem sík rakodófelület jön létre. Ez esetben a tetőig pakolva már összesen 1490 liter áll rendelkezésre, ami egyértelműen már az eggyel nagyobb SUV-szegmens szintje. Kívánságra az Audi elválasztó hálót és csomagtér-összeállítást is kínál, utóbbi egyebek mellett kétféle magasságban elhelyezhető rakodópadlózatot is tartalmaz.

Négy szinten is teljes egészében digitális – a kezelési koncepció

Mint minden modelljében, a Q4 e-tron esetében is egyszerű menüstruktúrával felépített, teljes egészében digitális működési és kijelző-koncepciót alkalmaz az Audi, ez esetben mindjárt négy szinten. Ezeket a vezető alapkivitelű digitális műszeregysége – vagy az Audi virtual cockpit –, a központi MMI-érintőképernyő, a természetes hangvezérlés, valamint – új és iránymutató technikaként – az extrafelszerelésként rendelhető Kiterjesztett valóság head-up-kijelző (Augmented Reality Head-up-Display) alkotják.

Új dimenzió – a Kiterjesztett valóság head-up-kijelző

A Q4 e-tron extrafelszerelésként kínált Kiterjesztett valóság head-up-kijelzőjével (Augmented Reality Head-up-Display) az Audi nagy lépést tesz előre a kijelzőtechnikában. E megoldás két egymástól elválasztott szinten – az állapotfelületen és a kiterjesztett valóság (AR) szekcióban – vetíti ki a szélvédő segítségével a fontos információkat. Bizonyos vezetői segédrendszerek információi, a navigáció iránymutató nyilai, illetve az útvonal kezdő- és végpontjai – AR -szekció tartalomként – vizuálisan a valós külvilág megfelelő helyein, dinamikusan jelennek meg. A vezetőtől mintegy tízméteres fizikai távolságban virtuálisan látszanak lebegni, a pillanatnyi szituációtól helyzettől függően azonban jóval távolabbi hatást keltve is feltűnhetnek. A kijelzett tartalom ennek megfelelően villámgyorsan észlelhető, mégpedig a vezető zavarása vagy figyelmének elvonása nélkül, különösen is rossz látási viszonyok közepette kínálva hatékony segítséget.

Az AR-tartalmak látómezője (Field of View) a vezető szempontjából nagyjából 70 col képátlónak felel meg, amely alatt egy sík közeli tartomány, az úgynevezett állapotfelület húzódik. Ezen statikus jelzésként a pillanatnyi sebesség, a közlekedési táblák, valamint a vezetői segédrendszerek információi és a navigációs szimbólumok jelennek meg, a vezető előtt mintegy három méter távolságban lebegő hatást keltve.

A rendszer szíve – a képgeneráló egység

A Kiterjesztett valóság head-up-kijelző (Augmented Reality Head-up-Display) technikájának szíve a képgeneráló egység (Picture Generation Unit; PGU), amely a hosszú műszerfal mélyén kapott helyet. Egy különösen nagy fényerejű LCD-kijelző két síktükörre küldi az általa generált fénysugarakat és speciális optika választja szét a közeli és a távoli tartományokhoz tartozó részeket. A síktükrök elektromos állítású, nagyméretű homorú tükörre irányítják a sugarakat, ahonnan azok a szélvédőre jutnak. Ez az úgynevezett Eyeboxba tükrözi, s így a vezető szeme felé irányítja őket. A tíz méter vagy a pillanatnyi helyzettől függően akár nagyobb távolságban megjelenni látszó szimbólumokat ugyanolyan tisztán látja a vezető, mint valós környezetét.

Előretekintő képalkotó – az AR Creator

Szoftveroldali „agyközpontként” és képgenerátorként az úgynevezett AR Creator, vagyis a moduláris infotainment-koncepció (MIB 3) több önálló modulból felépülő feldolgozóegysége szolgál. Az AR Creator 60 frame/másodperc ütemezésben rendereli a megjelenítendő szimbólumokat, illetve illeszti a vetítőoptika geometriájához. Ezzel párhuzamosan a környezethez viszonyított helyzetüket is kiszámítja, amiről az első kamera, a radarérzékelő és a GPS-navigáció nyers adataiból szerez információkat. Szoftvere mintegy 600 ezer sor programozókódot tartalmaz, ami nagyjából ötven százalékkal több, mint amennyi az űrsiklók első verziójának teljes szabályzórendszerében szerepelt.

Számítási műveletei során az AR Creator azt is figyelembe veszi, hogy az objektum érzékelők általi észlelése és a grafikai tartalom kimenete között mindig adódik másodperc tört része nagyságrendű eltérés. Márpedig a Q4 e-tron e rövid időtartam alatt is jelentősen megváltoztathatja pozícióját, legyen épp szó fékezésről vagy útegyenetlenségről. Annak érdekében, hogy az Eyebox megjelenítése ne „ugorjon el”, több számítási művelet is zajlik: egy a kamera szoftverében, míg egy másik során az AR Creator a legfrissebb adatok alapján kalkulálja előre az autó további, előre irányuló mozgását. Egy további számítási művelet során a jármű függőleges mozgását becsüli meg, az ehhez szükséges adatokat a kamera, a radar és az Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESC) érzékelői szolgáltatják számára. Mindezen információk a rázkódáskiegyenlítés (Shake Compensation) műveletében futnak össze, amelyre a kép megjelenítését megelőző néhány ezredmásodpercben kerül sor, s amelynek feladata a kijelző zavaró remegésének megakadályozása.

Navigáció – elöl jár a drón

A navigáció területén különösen is mély benyomást keltően érvényesülhetnek a Kiterjesztett valóság head-up-kijelző (Augmented Reality Head-up-Display) erényei. Az úton az úgynevezett „drón” – egy lebegő nyíl – mutatja az útvonal következő beavatkozást igénylő pontját. Útkereszteződés előtt például először a lebegő nyíl jelzi a bekanyarodási manővert, még az előtt, hogy egy animált nyíl már pontosan az adott utcára mutat. Ha ezután egyenesen folytatódik az út, a drón előre repül és akár el is tűnik, hogy azután a következő aktív pont előtt ismét időben megjelenjen. A közeli tartomány alsó ablakában méterben jelenik meg a bekanyarodás helyének távolsága.

A Kiterjesztett valóság head-up-kijelző akkor is segíti vizuális információival a vezetőt, ha korábban már aktiválta, a járművet az éppen igénybe vett forgalmi sáv középső részén tartó adaptív menetasszisztenst (Adaptive Cruise Assist). Amint az Audi Q4 e-tron irányjelzés nélkül közelíti meg valamelyik sávhatároló vonalat, a Sávelhagyás-figyelmeztetés (Lane Departure Warning) rendszere vörös vonalat vetít a valós sávhatárra. További példa az elöl haladó jármű mögötti követési távolság szabályzása: aktivált állapotában színes sávval jelöli meg a kijelzőn az autót, így a vezető figyelemének elvonása nélkül jelzi számára az Adaptív menetasszisztens vagy az Adaptív sebességszabályzás (Adaptive Cruise Control) üzemállapotát. Az Adaptív menetasszisztens piros jelzéssel és figyelmeztető szimbólum megjelenítésével kéri a vezetőt annak igazolására, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri az eseményeket.

Három változatban – a digitális cockpit

A szériafelszereltségben szereplő digitális műszeregység kijelzőfelületének átlója 10,25 col és a multifunkciós kormánykerékről kezelhető. A sebességmérő mellett található Powermeter foglalja össze a hajtásrendszer minden fontos információját, a teljesítménytől az akkumulátor százalékos arányban kifejezett töltöttségi állapotán át, egészen a fékezési és motorfék-fázisok alatti energia-visszatáplálásig (rekuperáció). Az első opciós szint az Audi virtual cockpit, amely a navigációs térképet és az infotainment-kezelést integrálja és kétféle nézet választható. A csúcsváltozat az Audi virtual cockpit plus, amely a classic, sport és e-tron nézeteket kínálja, utóbbin a Powermeter játssza a főszerepet. E verzióban számos kijelző az MMI-rendszeren keresztül szabadon konfigurálható.

Akár 11,6 col képátló – a központi MMI-érintőképernyő

Az akusztikai visszajelzéssel is szolgáló MMI touch érintőképernyő képátlója 10,1 col, felbontása 1540 x 720 pixel. Alapértelmezésben DAB-vétellel kiegészített MMI Rádióként konfigurálva az infotainment-rendszer és néhány kényelmi funkció vezérlésére szolgál, emellett kézírásos szövegbevitelt is lehetővé tesz. Extrafelszerelésként rendelhető, nagyméretű változatában képátlója 11,6 col, felbontása pedig 1764 x 824 pixel, s az Audi kínálatának eddigi legnagyobb képernyőjeként az év végén érkezik.

Jól ért – a hangvezérlés

Az Audi Q4 e-tron harmadik kezelési szintjeként rendelkezésre áll a természetes hangvezérlés, amely a „Hey Audi” kulcsszóval aktiválható. Sok szövegbevitelt és kérdést hétköznapi nyelven is megért, mint például: „Hol található a legközelebbi étterem?” Amennyiben a felszereltség az MMI Navigációs rendszer plusz technikáját is tartalmazza, az összevetés folyamata sok esetben online zajlik.

Progresszív és levegős – a beltér-dizájn

A technika új korszaka, amelybe az Audi most lépett, a Q4 e-tron belső terében is jól érzékelhető. A műszerfalat progresszív elegancia jellemzi, amely a levegős térérzetet emeli ki. A cockpit hangsúlyosan háromdimenziós kialakítású, geometrikus formái egyfajta feszültséggel teli, „felvillanyozó” kapcsolatban állnak egymással.

Az Audi Q4 e-tron kezelő- és kijelző elemei minden eddiginél jobban szolgálnak dizájnelemként is. A vezető digitális műszeregysége egyfajta drágakő módjára két határozott – a bal oldalon egy a légbefúvó nyílást is magában foglaló rövidebb, a jobb oldalon pedig egy egészen az utasoldali ajtóig húzódó és további légbefúvókat tartalmazó hosszabb – test közé ágyazva jelenik meg. Utóbbi előtt letisztult és könnyed hatást keltve áll a központi MMI touch érintőképernyő, amely enyhén a vezető felé fordulva, ergonómiailag könnyen elérhető.

A képernyő felett, s azt a műszerfallal összekötve, karcsú dekorbetét, az úgynevezett Tech Layer húzódik, amelynek felületéül olyan anyagok választhatók, mint a nyitott pórusú hársfa, a három különböző kivitelű alumínium és a műanyag. Röviddel a piaci bevezetést követően az S line kivitelű beltérben részben újrahasznosított anyagból készült, technikai hatású hibridszövet-borítással is megjelenik ez a dekorbetét a kínálatban.

A műszerfal további meghatározó kontúrjai által határolt, úgynevezett kiemelt felületek a felszereltségi csomagtól függően és a dekorbetétekkel harmonizálva az ezüst és a szürke különböző árnyalataiban tűnnek fel. A legmarkánsabb motívum vízszintesen fut, s két zónára osztja a műszerfalat, illetve markáns e-tron emblémát hordoz. Közvetlenül alatta szintén enyhén a vezető felé fordulva helyezkedik el a légkondicionáló berendezés vezérlőegysége. Még lejjebb, nagyméretű Black Panel felületű, szigetszerűen kialakított kezelőpanel nyúlik a tágas térbe, amelyen a kompakt menetfokozat-választó billentyű (Shifter), a kapacitív hangerő-forgatószabályzó, az indító/leállító (Start/Stop) gomb, a vészvillogó kapcsolója és az Audi drive select menetdinamikai szabályzórendszer gombja helyezkednek el. Mindezt további funkciók gombjai egészítik ki, amelyek az illesztési rések nélküli Black Panel érintőfelületén fehér háttérvilágítást kaptak.

Kézben a jövő – a kormánykerekek érintő-kezelőelemekkel

Az Audi Q4 e-tron kormánykerekei is a mobilitás jövője felé tartanak, s duplaküllős kialakításukkal már új generációt képviselnek. A kormányagy négy karikája Flat Design kialakítású, az alsó küllőt „e-tron” felirat díszíti, a felső küllők pedig Black Panel kialakítású érintőfelületet hordoznak, amelyek funkciós területei – az éppen aktív gombokat kiemelve – ugyancsak háttérvilágítással készülnek. Használatukat könnyítve enyhe kiemelkedések választják el őket egymástól, a gombnyomást pedig lágy tapintásbeli visszajelzés követi. Az okostelefonokhoz hasonlóan a koppintás mellett elhúzó mozdulatokkal is kezelhetők, például listák görgetése során.

A kormánykerek különböző kivitelekben szerepelnek a kínálatban. A csúcsváltozaton a tolóüzemi rekuperáció vezérlésére a volánra rögzített billenőkapcsolók is találhatók, a küllőkön pedig kétrészes borítás tűnik fel. A fűthető karima ez esetben alul és felül is egyenesített kialakítású, még futurisztikusabbá téve a belső tér hangulatát. Legyen éppen szó megjelenésükről, működésükről vagy tapintásukról, az új kormánykerekek egyértelműen kifejezik a Q4 e-tron progresszív karakterét.

Magasfokú biztonság – az első ülések

A Q4 e-tron első ülései a biztonságtechnika legújabb vívmányát képviselik. Oldalirányú ütközés esetén az oldallégzsákokon túl a vezetőülés jobb oldalpárnájából úgynevezett középső légzsák (Center Airbag) is felfúvódik, amely a vezető és az első utas testének egymáshoz csapódását hivatott megelőzni. Kívánságra ülésfűtés, elektromos állítás és elektromos deréktámasz is rendelkezésre áll. Az ülések alap- és integrált fejtámlával kiformált sportváltozatban rendelhetők, extraként rombuszmintájú steppeléssel.

A belső színek palettáján a fekete, az Acélszürke, a Santos-barna és a Pergamenbézs közül választhatnak az ügyfelek. Az összesen kilenc felszereltségi csomag között a díszvarrások összeállítása is szerepel, öt az alapváltozathoz, míg a másik négy az S line beltér-kivitelhez áll rendelkezésre. Az egyes csomagok a küszöblécekben, a kiemelt felületek árnyalatában, illetve a kartámaszok és a tetőkárpit anyagában térnek el. Az utastér mindegyik extraként rendelhető felszereltségi csomagja fehér LED-technikájú belsőtér-világítást tartalmaz, amelynek alternatívájaként a többszínű, Hangulatvilágítás plusz csomag választható. Kizárólag az S line beltér számára fenntartott megoldások a megvilágított alumínium küszöblécek, a nemesacél borítású pedálok, a fekete tetőkárpit, az üléstámlák S-nyomata, a perforált bőrrel bevont és kontrasztárnyalatú varrásokkal díszített kormánykerék-karima, valamint az S-emblémák.

Dinamica és Puls – részben újrahasznosított poliészterből készült üléskárpitok

Az S line belteret kárpitanyagai tekintetében is bőséges kínálat jellemzi. A hagyományos anyagok közül a bőr/műbőr kombináció és az eredeti Feinnappa bőr választható. További újszerű megoldás a műbőr és a Dinamica mikroszálas anyag együttese, amely megjelenésében és tapintásában egyaránt a velúrbőrt idézi, ám 45 százalékban például textíliákból és PET-palackokból származó, újrahasznosított poliészterből készül.

Az S line utastér további opcionális lehetősége az ugyancsak műbőrrel kombinált Puls kárpitanyag, amelynek előállításához szintén használnak másodlagos nyersanyagokat is. Az alkalmazott textília akár 50 százalékban is újrahasznosított PET-palackokból készül, amelyeket komplex folyamat során szálakká dolgoznak fel. Az eredmény pedig olyan anyag, amely megjelenésében és tapintásában egyaránt megfelel a hagyományos textilkárpitok minőségi követelményeinek. A Q4 e-tron egy-egy ülésgarnitúrájához 26 darab 1,5 literes műanyagpalackot használnak fel.

Elektromosan gyorsít az Audi – dinamikus piaci szegmensben jelenik meg az Q4 e-tron

Tovább gyorsul az Audi elektromos offenzívája: a Q4 e-tron a nagyméretű Audi e-tron és e-tron Sportback SUV-modelleket, valamint a sportos Audi e-tron GT újdonságot követi. A márka hajtásrendszereinek elektromossá lakításában központi szerepet játszik a Q4 e-tron. A kompakt SUV-modellek különösen vonzó és gyorsan bővülő piaci szegmensébe érkezik, s kedvező árfekvésű belépőt kínál az Audi ügyfelei számára a prémium elektromos mobilitás világába.

Az AUDI Csoport a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 13 ország összesen 18 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2019-ben az Audi Csoport összesen mintegy 1,845 millió Audi gépkocsiját szállította ki ügyfeleinek. A 2018-as év során az AUDI AG 59,2 milliárd euró forgalom mellett 4,7 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszútávon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu 


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Audi ; Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR) ; IT, informatika ; Internet ; Energia, közmű, akkumulátor


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤95
Hirdetések19
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok25
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás78
* NEWS *7420
Ipari cégek2388
Ipari hírek7404
Business4693
Autó, jármű, közlekedés5787
BUD328
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 215
e-sport17
Audi521
Mercedes894
Opel305
Suzuki267
BMW293
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1112
Rába112
Scania446
Robot, automatika1074
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia130
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő231
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika894
Internet557
YouTube96
D nyomtatás66
Fém, gépipar1395
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer216
FMCG, kereskedelem36
Logisztika312
Ingatlan, építőipar370
Energia, közmű, akkumulátor1404
Solar80
Bosch791
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás910
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A Bosch négymilliárd euró árbevételt ért el az Ipar 4.0-val egy évtized alatt
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre