Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.09.21.
Kereső

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SMART intelligens tachográf: amit Önnek is érdemes tudni róla
2019.09.05
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
A SMART intelligens tachográf bevezetéséről szóló új, EU-s jogszabály 2019 júniusában lépett hatályba. Mit jelent ez az Ön vállalkozása számára?

Megérkezett a SMART intelligens tachográf. Egy új, EU-s jogszabály előírja, hogy minden 2019. június 15-én vagy az után forgalomba helyezett teher- és személyszállító járművet az új generációs tachográffal kell felszerelni. A tachográf egy olyan kötelező fedélzeti digitális adatrögzítő, amely méri a teher- és személyszállító járművek vezetőinek vezetési és pihenőidejét. A szabályszegők súlyos pénzbüntetést kockáztatnak.

Az új SMART intelligens tachográf bevezetésének célja megkönnyíteni a jogszabály betartatását, valamint biztonságosabb járművezetési feltételeket és a tehergépkocsi-, illetve autóbusz-üzemeltető vállalatok között Európa-szerte tisztább versenyhelyzetet teremteni.

Az új tachográfot azért hívják okosnak, mert nehezebb manipulálni a rendszert, sokkal több adatot tud feldolgozni, valamint egy sor új funkciót kínál. Többek között egy Intelligens Közlekedési Rendszerek (Intelligent Transport Systems) nevű adatátviteli felületet, amelyen keresztül a járműadatok vagy egyéb adatok megoszthatók más rendszerekkel, valamint egy továbbfejlesztett helymeghatározási szoftvert egy globális műholdas navigációs rendszer (Global Navigation Satellite System) formájában.

A SMART intelligens tachográf az utazás indulási (bekapcsolás) és érkezési (kikapcsolás) pontjának automatikus rögzítését is lehetővé teszi, sőt, menet közben is háromóránként elmenti a földrajzi helyzetet. Az ellenőrző hatóságok pedig bizonyos tachográfadatokhoz távolról is hozzáférhetnek vezeték nélküli adatátvitelen keresztül.

A Scania szempontjából a legfontosabb, hogy teljesítse a június 15-én bevezetett európai jogszabályt” – mondta Niclas Juthage, a SMART intelligens tachográf hardveréért felelős projektmenedzser.

Az EU piacán mostantól értékesített minden tehergépkocsit és autóbuszt törvényileg kötelezően SMART intelligens tachográffal kell felszerelni. E nélkül nem helyezhetők forgalomba a járművek.

Szóval milyen hatással van a SMART intelligens tachográf az Ön vállalkozására? Íme, néhány válasz a Scania ügyfeleinek.

Ha beszerzek egy új Scania járművet, akkor abban SMART intelligens tachográf lesz?

Az európai piacra minden új Scania járművet SMART intelligens tachográffal szerelnek fel. A jogszabályt szoros menetrenddel vezették be, de olyan jó csapatmunkát végeztünk, hogy sikerült időben felkészülnünk” – mondta Niclas Juthage.

Melyik járműveket nem kell SMART intelligens tachográffal felszerelni?

A jogszabály csak az EU-t érinti, valamint azokat a június 15. utáni tehergépkocsikat, amelyek az EU-n kívülről származnak, de az EU útjain közlekednek. A világ többi részén változatlanok maradnak a rendszerek.

Az EU piacára kerülő, 2019 június 15. előtt forgalomba helyezett járműveket nem kell SMART intelligens tachográffal felszerelni, így továbbra is használhatják az előző generációs digitális tachográfokat, még a szervizelésük után is.

Azonban, ha valaki beszerzett egy új járművet 2019. június 15. előtt, de még nem helyezte forgalomba, akkor azt egy szervizben SMART intelligens tachográffal kell felszereltetnie.

Mi van akkor, ha utólagosan SMART intelligens tachográfot kell beszereltetnem?

Niclas Juthage szerint: „A 2015-től gyártott Scania tehergépkocsikat százszázalékosan lehetséges utólagosan is SMART intelligens tachográffal felszerelni, mert felépítettünk egy rendszert a tehergépkocsikban a Scania Fedélzeti Gyártási Specifikáció (Scania Onboard Production Specification) adatfájlok átalakítására, amely rendszer a jármű vezérlőrendszerével kommunikál és alapvetően a tehergépkocsi DNS-e. Szeretnénk biztosítani, hogy senkit sem hagyunk magára.

Hozzátette: „Nagyobb vállalatok esetében Európa-szerte igény merülhet fel arra, hogy flottájuk összes járművét utólagosan is SMART intelligens tachográffal szereljék fel, hogy egyforma módon követhessék nyomon azokat, és ezzel a rendszerrel sokkal több információt lehet figyelemmel kísérni.

Ki szerelhet be SMART intelligens tachográfot a járművembe?

Ha valaki szeretne SMART intelligens tachográfot utólag beszereltetni, akkor a Scania márkakereskedések tudnak segíteni ebben.

Ki tárolja az adatokat és mire használják fel ezeket?

A Scania Tachográfszolgáltatásokra előfizető ügyfeleknek a Scania kigyűjti és eltárolja a tachográf adataikat.

Az előfizetési díj magában foglalja az adatok aktiválását, beleértve az egyéni adatokat is.

A Scania nagy gondossággal tárolja ezeket a fájlokat, és az elemzést is el tudjuk készíteni ügyfeleinknek, ha igénybe szeretnék venni ezt a szolgáltatást” – mondta Lara Johansson, a Tachográfszolgáltatások üzleti menedzsere.

A járművezetői kártya kompatibilis a SMART intelligens tachográffal?

A járművezetői kártya új változata a SMART intelligens tachográfokban és az előző generációs digitális tachográfokban is működik, továbbá a régebbi generációs járművezetői kártya is kompatibilis a SMART intelligens tachográffal.

Scaniáról
A Scania a közlekedési megoldások világszinten is vezető szállítója. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt élen járunk a fenntartható közlekedési rendszerre való átállásban. 2018-ban 88.000 tehergépkocsit, 8.500 autóbuszt és 12.800 ipari, illetve hajómotort szállítottunk ki ügyfeleinknek. Nettó értékesítési árbevételünk meghaladta a 137 milliárd svéd koronát, amelynek mintegy 20 százaléka a szolgáltatásokkal kapcsolatos. Az 1891-ben alapított Scania vállalat ma már több mint 100 országban tevékenykedik és körülbelül 52.000 főt foglalkoztat. A kutatás és fejlesztés Svédországban összpontosul, ám Brazíliában és Indiában is működnek ágazatai. A termelés Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában folyik, míg regionális termelőközpontok üzemelnek Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában. A Scania a TRATON SE vállalatcsoport része.
További tájékoztatás: www.scania.hu


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Ipari hírek ; Business ; Scania

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu


2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

MASCUSSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre