Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

- Scania

Scania kamion, tehergépjármű, autóbusz, busz hírek, információk

A svédországi Gotland szigeten működő DB Schenker a Scania támogatásával felhagy a fosszilis energiaforrások használatával

2022.07.15.
Forrás: Scania Sajtóközlemény
A gotlandi térség ezzel a beruházással nagy lépést tett a fenntarthatóság felé – célul tűzte ki, hogy 2040-re felhagy a fosszilis energiaforrások használatával, öt évvel megelőzve így a svéd országos célt.

A BEV-megoldások következő szintje: A Scania bemutatja tisztán elektromos, a regionális fuvarozásra alkalmas járműveit

2022.06.10.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
A Scania teljes körű megoldást kínál a regionális távolsági fuvarozás területén a legújabb BEV járműveinek köszönhetően. A járművek teljesítménye, hatótávolsága és töltési kapacitása lehetővé teszi a problémamentes mindennapi fuvarozást.

A Scania és az Einride megállapodást írt alá a közúti áruszállítás villamosításának felgyorsításáról 110 teherautóból álló flottával

2022.06.08.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Ez a 110 tehergépkocsi a Scania eddigi legnagyobb, elektromos nehéz-tehergépkocsikra vonatkozó megrendelése. A megállapodás elindítja a gyártó és az Einride közös termékfejlesztési partnerségét.

A Scania Super nyerte a Zöld Tehergépkocsi 2022 díjat

2022.05.18.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Ismét egy Scania nyerte a Zöld Tehergépkocsi (Green Truck) címet – sorozatban hatodszorra – kiemelkedő szállítási hatékonyságáért és üzemanyag-teljesítményéért. Idén a Scania az új Super hajtáslánccal specifikált teherautóval nevezett.

A Volkswagen-csoport az első negyedévben 65 százalékkal több tisztán elektromos modellt adott át ügyfeleinek

2022.04.25.
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
• A félvezetők és a kábelkorbácsok területén jelentkező ellátási nehézségek ellenére március végéig 99.100 darab tisztán elektromos járművet (BEV) szállított ki a vállalat (2021. első negyedév: 60.000 darab)

A Scania teljes körű megoldást kínál az áruszállítás villamosítására

2022.04.04.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Az akkumulátoros elektromos tehergépjármű (BEV), a hibrid járművek (HEV) és a plug-in hibridek (PHEV) már elérhetőek a fuvarozók számára is. A Scania az innovatív hajtásláncok mellett számos megoldást és szolgáltatást is kínál a fenntartható közlekedés sikeres működéséhez.

Scania év végi jelentés – 2021 január - december

2022.03.26.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
A teljes 2021-es év összegzése
• A nettó árbevétel 17 százalékkal 146.146 (125.125) millió svéd koronára nőtt

Terepteszt – Az új Scania 560 R XT

2022.03.26.
Forrás: Scania, Hírek
Üzemanyag-takarékosabb, kényelmesebb és egyszerűen sokkal vezethetőbb, mint korábban – a Scania 560 R XT új Super hajtáslánca egyaránt megkönnyítette a Fermgruppen AB fuvarozóvállalat és Frida Lautin gépkocsivezető dolgát az észak-svédországi erdőkben végzett napi farönkszállítási feladataik során.

A Volkswagen Csoport stabil eredménnyel zárta a 2021-es évet és folytatja a NEW AUTO stratégia mentén megvalósuló átalakítást

2022.03.25.
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Haszonjárművek Sajtóközlemény
• Stabil üzleti modell: biztos eredmények és működési nyereség a félvezetők piacán tapasztalt hiány, illetve a 2019-es évhez képest 2,4 millióval kevesebb átadott autó ellenére

Az ABB robotokat szállít a Scania új akkumulátor-összeszerelő üzemébe

2022.03.08.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
• A Scania beruházása új akkumulátor-összeszerelő gyárába felgyorsítja a nehézgépjárművek elektromos hajtásra történő átállítását

Akár több mint száz elektromos teherautót szállíthat a Scania a koppenhágai ARC települési hulladékkezelő vállalatnak

2022.03.04.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Legalább 78 – opcionálisan pedig akár további 23 – tisztán elektromos hajtásrendszerű, L-szériás tehergépkocsit szállít a Scania a koppenhágai régió városi hulladékkezelési alkalmazásaira az Amager Ressourcecenter (ARC) vállalat számára. Az első két példányt már 2021 decemberében kiszállították.

Scania Co2ntrol Cup 2022

2022.02.28.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
A koronavírus okozta hosszabb szünetet követően idén a Scania újra meghirdeti a méltán népszerű Co2ntrol Cup versenyt tehergépkocsi-vezetők és tulajdonosok számára.

A Scania Super győzött a német 1000 pontos összehasonlító teszten

2022.02.17.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Első összehasonlító tesztjén az új Super hajtáslánc döntő szerepet játszott abban, hogy a Scania győzelmet aratott a leghíresebb összehasonlító próbán, a német 1000 pontos teszten (1000 Punkte test).

Öt akkumulátoros elektromos járművet és 1,6 megawattnyi töltőberendezést szállít a Scania egy svéd fuvarvállalatnak Svédország legnagyobb nyilvános elektromos teherautó-töltőállomásához

2022.02.10.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
A Scania támogatja a teljes járműflottáját villamosítani tervező Falkenklev Logistik vállalat dél-svédországi töltőközpontról és napelemparkról szóló ambiciózus projektjét.

Bemutatkozik az új Scania Interlink

2022.01.27.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Az elmúlt évben a Scania bemutatta új autóbusz-generációját. Ezeket a termékeket most az új Scania Interlink egészíti ki, ezt az autóbuszt elsősorban elővárosi környezetben és helyközi forgalomban használják majd.

A Scania villamosítási ütemterve

2021.12.02.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
A Scania készen áll a zéró emissziós járművekre való átállásra. Van egy tervünk – egy villamosítási ütemterv, amely irányt mutat nekünk, és biztosítja, hogy évente egy új villamosított termékkel álljunk elő.

Digitális tükrök és új belső opciók premierje

2021.11.11.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
• A Scania bemutatja az opcionálisan választható Scania Visszapillantó Kamera rendszert, ami digitális visszapillantó tükröket jelent, a jobb kilátás és a holtterek csökkentése érdekében

A Scania tudományosan meghatározott célokkal végzi a szén-dioxid-mentesítést

2021.11.11.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
• A most bemutatott új motorcsalád jelentős mértékben hozzájárul a Scania tudományos alapon meghatározott szén-dioxid-mentesítési céljainak eléréséhez

A Scania fenntartható szintre hozza a dízelmotorok technikáját

2021.11.11.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Fenntartható szállítmányozás az aktuális évtizedre:
• A Scania egy forradalmi 13 literes motorcsaládot mutat be, amelyet bioüzemanyagokkal való üzemelésre is felkészítettek, így a legjobb teljes üzemeltetési gazdaságosságot fenntartható módon kínálja

A Scania ProCare száz százalékban tervezett üzemidőt kínál

2021.11.11.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Preventív cserék:
• A Scania bemutatja a ProCare prémiumszolgáltatást, amelynek célja, hogy csökkentse a nem kívánt leállásokat az üzletileg kritikus teherautók esetében

Rugalmas alváz kialakítás és üzemanyagtartályok új kínálata

2021.11.11.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Moduláris fejlesztések:
• A Scania fokozott rugalmasságot kínál a MACH moduláris alváz-kialakítás és a még jobb felépítményezhetőség jóvoltából

A Scania új motorja nehéz-teherautókhoz – a technika csúcsa

2021.11.11.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
A jövő megérkezett: így lehetséges ez
• A Scania új erőforrása a nehéz-teherautók belső égésű motorjainak csúcstechnikáját képviseli
• Scania Opticruise automatizált váltó két változatban, az új G25CM és a G33CM variánsokkal

Erő és elegancia - Előkelő győzelem az R sorozattól

2021.10.08.
Forrás: Scania, Hírek
Hosszú évtizedek óta vitathatatlanul a Scania az utak királya, a magyar gépkocsivezetők legkedveltebb márkája. Bizony, nem csak a levegőbe beszélünk, az ország legnépszerűbb sofőr állás portálja, a Driveral közvetlenül az érintettetek véleményét kérdezte egy kérdőív segítségével.

Matushka szelleme - négy V8-as motorral hajtott katamarán a legjobb bálnamegfigyelő hajóutakhoz Alaszkában

2021.09.15.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
A Spirit of Matushka („Matushka szelleme”) egy vadonatúj, egyedi építésű, 87 láb (26,5 méter) hosszú, nagy sebességű katamarán hajó.

Tisztább nyereség cseppfolyósított biogázzal üzemelő járművekkel

2021.08.09.
Forrás: Scania, Hírek
Tíz cseppfolyósított gázzal üzemelő Scania G 410 tehergépjárművet szerzett be a Van Dijk holland fuvarozóvállalat az elmúlt két évben. Céljuk az egész flottát mentesíteni a fosszilis üzemanyagoktól és biztosítani a vállalkozás fenntartható jövőjét.

Új generációs Scania Citywide magyarországi bemutatója

2021.07.14.
Forrás: Scania, Hírek
Az elmúlt hetekben a sajtó képviselői kipróbálhatták a Scania Citywide teljesen elektromos változatát, amely az új generációs Scania Citywide termékcsalád első üdvöskéje.

A Scania novemberben mutatja be megújított teherautóit

2021.07.02.
Forrás: Scania, Hírek
Ügyfeleinek jobb alapokat kíván biztosítani a döntéseikhez, ezért a Scania már most nyilvánosságra hozza, hogy 2021 novemberében tervezi bemutatni az Euro 6-os teherautóinak jelentősen megújított kínálatát.

Egymás után ötödik győzelmét szerezte meg a Scania a Zöld Tehergépjármű teszten

2021.06.10.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Immár az ötödik egymást követő évben is a Scania nyerte meg a hőn áhított német Zöld Tehergépjármű (Green Truck) címet. A rangos sajtótesztet két vezető németországi szaklap szervezi, és az évek során a távolsági fuvarozás hatékonyságának egyfajta világbajnokságává nőtte ki magát.

Betonkemény intézkedések a fenntarthatóság érdekében

2021.04.26.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Luxusjachtokkal teli kikötőjétől az épületekkel benépesített környező hegyekig Monaco egy sűrűn lakott hercegség keskeny és kanyargós utakkal. Ebben a sűrű forgalomban ügyesen manőverezik az Ecotrans egyik Scania P 410 betonkeverő teherautója.

Zdeněk Petrás a Scania CER új Ügyvezető Igazgatója

2021.04.19.
Forrás: Scania, Hírek
2021. július 1-től, Zdeněk Petrást nevezték ki a Scania CER (Közép – Európai Régió, Csehország, Szlovákia és Magyarország) új Ügyvezető Igazgatójává.

       ...      
Eladó ipari cégek ajánlatainkból: