Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Hatékonyság a síneken: a Mireo Smart hivatalos bemutatkozója

2023.11.22

Forrás: Siemens Mobility Hírek
• Gyors kapacitásbővítés, maximum 18 hónapos szállítási határidővel
• Átlátható és egyszerű rendelési és értékesítési folyamat
• További kibocsátásmentes meghajtási alternatívák


Jelentős esemény a Siemens Mobility krefeldi üzemében: Hivatalosan is kigördült az első Mireo Smart vonat.

Továbbá bejelentette a Siemens Mobility, hogy bővíti alternatív meghajtási lehetőségeit. 

"A Mireo Smart válasz a folyamatosan változó közlekedési környezet kihívásaira és a vasúti mobilitás növekvő népszerűségére. A vasúttársaságoknak egy előre konfigurált járművet kínálunk, amely nagyon rövid időn belül szállítható és magas szintű megbízhatóságot garantál" - mondta Albrecht Neumann, a Siemens Mobility Rolling Stock üzletágának világszintű CEO-ja.  “Újdonság, hogy a Mireo Smart-ot alternatív hajtásrendszerekkel is kínáljuk. Azzal, hogy flottánkat környezetbarát meghajtási lehetőségekkel bővítjük, még nagyobb rugalmasságot biztosítunk ügyfeleinknek a vasúthálózatok eltérő követelményeihez való alkalmazkodásban."

A Mireo Smart különösen hatékony beszerzési lehetőségeket kínál a regionális és elővárosi térség vasúttársaságai számára, amely a megrendeléstől az üzembe helyezésig maximum mindössze 18 hónapot vesz igénybe. Ez lehetővé teszi, hogy a szolgáltatók gyorsan és rugalmasan reagáljanak a növekvő keresletre, illetve, hogy rövid időn belül bővítsék flottájukat. A szabványosított alapkoncepció, amely lehetővé tesz bizonyos konfigurációs lehetőségeket, nem csak az akvizíciós költségeket csökkenti, hanem a későbbi üzemeltetést is leegyszerűsíti.  A rögzített kondíciókat tartalmazó adatbázison alapuló értékesítési folyamat rendkívül átlátható és egyszerű, ami igencsak megkönnyíti a vonatok megrendelését. A folyamat alatt az ügyfél pótalkatrész- és karbantartási csomagot tartalmazó szervizszolgáltatásokat is igényelhet, ezzel is maximalizálva a a működésük jövedelmezőségét.

A Mireo Smart 214 ülőhellyel, valamint 21 kerékpár és két kerekesszék számára kialakított férőhellyel a legmagasabb szintű kényelmet és komfortot biztosítja utasai számára. A vonatok nagy teljesítményű légkondicionálóval, fedélzeti internetszolgáltatással, utastájékoztató és biztonsági ellenőrző rendszerekkel, valamint a beszállási területeken nagyméretű TFT-kijelzőkkel is fel vannak szerelve. A vonatokat a Siemens Mobility krefeldi üzemében és fejlesztési létesítményében fogják gyártani.

Eredeti, angol nyelvű sajtóanyag itt érhető el: 
https://press.siemens.com/global/en/pressrelease/efficiency-rails-official-rollout-mireo-smart   

www.siemens.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: