Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az Audi Hungaria idén ismét Magyarország és a magyar autóipar legvonzóbb munkahelye

2023.11.17

Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
Győr, 2023. november 17. – Ismét az Audi Hungaria vehette át a Magyarország Legvonzóbb Munkahelye díjat, melyet az összesített mezőnyben és az autóiparági munkáltató kategóriában elért első helyezésével érdemelt ki.


A díj alapjául a PwC Magyarországon végzett online kutatása szolgált, mely több mint 80.000  válaszadó munkahely-választási preferenciáit tükrözi. 

„A munka világa rendkívül gyorsan változik, melyre a munkavállalók igényei is erősen hatnak. Mi az Audi Hungariánál aktívan alakítjuk az autóipari transzformációt, a munkakörnyezetet is, valamint törekszünk arra, hogy a Magyarország legvonzóbb munkaadójaként  munkatársainknak kiszámíthatóságot és vonzó fejlődési lehetőségeket biztosítsunk. Örülök, hogy idén ismét az Audi Hungaria nyerte el a hazai autóipari szektor legvonzóbb munkahelye címet és az összesített kategóriában is az első helyen végeztünk” - mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

A PwC Magyarország idén hetedik alkalommal mérte fel, milyen módon ítélik meg a munkavállalók a munkáltatói márkákat, valamint mely szempontok alapján választanak munkahelyet. A kutatás szempontjai a stratégia és jövőkép, munkakörnyezet, anyagi juttatások, egyéb nem pénzbeli juttatások, fejlődési lehetőségek, munka tartalma, munkával töltött idő, emberek és kultúra voltak.

Magyarország Legvonzóbb Munkahelye, az Audi Hungaria jelenleg közel 12.000 munkatársat foglalkoztat, mellyel az ország egyik legnagyobb munkáltatója. Beszállítóin keresztül több mint 50.000 ember megélhetését biztosítja a Győr-Moson-Sopron régióban. Az Audi Hungaria személyügyi stratégiájának egyik alappillére a jövő magasan képzett munkaerőutánpótlásának biztosítása, melynek érdekében duális szakképzési rendszert működtet, stratégiai együttműködést folytat a győri Széchenyi István Egyetemmel, valamint jelenleg is több mint 300 gyakornok építi karrierútját a vállalatnál. A vállalat az idei évben Családbarát Munkahely védjegy tanúsítványt kapott a Családbarát Magyarország Központtól, mellyel olyan hazai vállalatokat tüntetnek ki, melyek támogatják a munkavállalóikat családjukon belüli szerepeik megélésében, illetve a munka-magánélet egyensúly megtartásában.

www.audi.hu    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből: