Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az Audi Hungariánál legördült az utolsó legendás Audi TT a gyártósorról

2023.11.13

Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
Győr, 2023. november 13. – Lezárult egy korszak az Audi Hungariánál: az elmúlt héten befejeződött az ikonikus sportautó, az Audi TT sorozatgyártása Győrben. Az utolsó Audi TT Coupé az Audi Tradition gyűjteményébe kerül.


Az Audi Hungariánál 1998-ban indult a járműgyártás az Audi TT Coupé sorozatgyártásával. Az idén 25. jubileumát ünneplő modell számos változatban, kizárólag Győrben készült. A 25 év alatt összesen 662.000 darab TT Coupé és TT Roadster modellt készítettek a győri munkatársak.

Az Audi Hungaria járműgyárában a tavalyi évben több mint 170.000 autó készült. Jelenleg az Audi Q3 és Q3 Sportback modellek gyártása mellett gőzerővel zajlik a felkészülés az új győri modell, a CUPRA Terramar gyártására.

www.audi.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Múzeum, ipartörténet, veterán ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: