Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az ABB drónjaival Bilbaóban bemutatott fényjáték az innováció és az együttműködés erejét demonstrálta

2023.10.02

Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
Az ABB csapata történelmet írt a spanyolországi Bilbaóban, amikor a város és az ABB első drónbemutatóját tartották. Kétszáz szinkronizált drón világította meg az esti égboltot az ikonikus Guggenheim Múzeum előtt.


A drónok a fényjáték során egy működő csúszógyűrűs villanymotor képét és az ABB logóját rajzolták fel az égre. Ez a különleges bemutató a bányaiparon belüli együttműködés és innováció erejét volt hivatott bizonyítani. A drónbemutató egy ragyogó példa arra, hogy mit lehet elérni, ha a kreativitás a csapatmunkával párosul! Tudjon meg többet az ABB bányászat számára kínált termékeiről és megoldásairól: https://social.abb/mining   

https://www.youtube.com/watch?v=yI278ENIuoI&t=2s   
ABB drones put on a display of innovation and collaboration in Bilbao, Spain; 1:31 

Az ABB technológiai vezető szerepet tölt be az energetika és az automatizálás területén, termékeivel és megoldásaival elősegíti egy fenntarthatóbb és erőforrás-hatékonyabb jövő kialakítását. A vállalat megoldásai a mérnöki szaktudás és a szoftverek összekapcsolásával optimalizálják a berendezések gyártását, mozgatását, energiaellátását és működtetését. A kiválóságáról több mint 130 éve jól ismert ABB  közel 105.000 munkatársa elkötelezett az ipari átalakulást felgyorsító innovációk előmozdítása mellett. 
www.abb.com   

Magyarországi vállalata, az ABB Kft. 1991-ben alakult, és azóta az egyik vezető szállítóként van jelen a hazai közmű, valamint energetikai szektorban. 

ABB weboldal: http://new.abb.com/hu  
Facebook oldal: https://www.facebook.com/ABBMagyarorszag  
Instagram: abb_magyarorszag  
YouTube: https://www.youtube.com/ABBMagyarorszag  

www.abb.hu    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Múzeum, ipartörténet, veterán ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Drón ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; - ABB ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; YouTube ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: