Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


A CUPRA harmadik születésnapjátját ünnepli, és új korszakot indít a CUPRA Born-nal
2021.02.24
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
> A CUPRA első 100% -ban elektromos modellje újabb impulzus lesz a vállalat értékesítési modelljének átalakításához, és előfizetéssel kínálják

> Griffiths: "2021-ben arra törekszünk, hogy megduplázzuk a tavalyi értékesítési mennyiséget, és elérjük a vállalat teljes volumenének 10% -át"
> A márka 800 márkakereskedőre bővíti forgalmazási hálózatát, és új City Garage Store-t nyit München központjában
> A Formentor VZ5 világpremierje: A CUPRA koronaékszerének bemutatásával ünnepli évfordulóját
> A cég kibővíti életmód univerzumát a Wilson és De Antonio Yachts márkákkal, és bemutatja az RPM előzetest, amely Vince Gerardis (Trónok játéka) tévés produkciója.

Martorell/Budapest  2021-02-24. - A CUPRA új korszakba kezd. Három évvel a terramari bevezetés után 2021 kulcsév lesz a vállalat életében, és lendületet ad átalakulásának. A hat plug-in hibriddel és az első 100% -ban elektromos modelljével, a CUPRA Born-nal bebizonyítja a piac számára, hogy az elektromosság és a teljesítmény tökéletes kombinációt jelent.

A vállalat harmadik évfordulója alkalmából a CUPRA csapat a CUPRA e-Garage virtuális platformjára lépett, hogy egy digitális eseményen bemutassa a jövőre vonatkozó terveit, amelyen jeles vendégek vettek részt, köztük Marc ter Stegen és Fernando Belasteguín nagykövetek, Mattias Ekström, Jordi Gené és Mikel Azcona autóversenyzők, valamint a Game of Thrones ügyvezető társproducere, Vince Gerardis.

A CUPRA itt van, hogy maradjon

Wayne Griffiths, a CUPRA elnöke az esemény indításakén elmondta: „A CUPRA ebben a három évben mindenkit meglepett, és a pandémia idején is még tovább növekedett. Ezek a remek eredmények bizakodóvá tesznek minket abban, hogy 2021-ben erősebben nyomuljunk; ebben az évben arra törekszünk, hogy megduplázzuk a 2020-as eladási mennyiséget, és elérjük a vállalat teljes volumenének 10% -át. "

2018-as létrehozása óta a CUPRA meghaladta az összes kezdeti várakozást azáltal, hogy 65.000 darabot adott el, és kétszámjegyű növekedést ért el. Az új termék kínálat bemutatásával és az egyedülállóan kifejlesztett első modell, a Formentor bevezetésével a CUPRA felgyorsította növekedését, és 2021 januárjában a leggyorsabban növekvő márkává vált, valamint a második egymást követő havi eladási rekordot ért el.

Három stratégiai pillér 2021-ben

A folyó évre vonatkozó céljainak elérése érdekében a CUPRA stratégiája három pilléren nyugszik: a termékskála elindítása a villamosítás felé; új terjesztési stratégia végrehajtása globális jelenlétének megerősítése érdekében; és új tapasztalatok révén folytatni a márka világának építését.

A villamosítás a CUPRA 2021-es növekedésének kulcsa lesz. A már piacon lévő CUPRA Leon, CUPRA Formentor és a CUPRA Ateca mellett a hat hibrid változattal a márka célja, hogy megerősítse jelenlétét Európában és beléphessen a legelektromosabb piacokra, mint Norvégia és Hollandia. A márka célja, hogy a Formentor teljes értékesítésének 50% -a plug-in hibrid változat legyen. A CUPRA bővíteni kívánja jelenlétét olyan nemzetközi piacokon is, mint Mexikó, Izrael és Törökország.

A vállalat bemutatta a CUPRA Formentor VZ5 modellt, egy speciális limitált kiadást 390 lóerővel, amelyből 7.000 darabot gyártanak, kiegészítve első exkluzív modelljének nyolc hajtásláncát. Világpremierjét követően Dr. Werner Tietz, a kutatásért és fejlesztésért felelős alelnök elmondta: „A CUPRA Formentor VZ5 a belsőégésű motor teljesítményének végső megtestesítője az autórajongók számára. A VZ5-tel elértünk valamit, amit sokan úgy gondoltak, hogy nem tudunk elérni. Ez az autó a mi koronaékszerünk, a versenypálya és a közút közötti híd egyik legjobb példája. Ez a bravúr, amelyet Mattias Ekström és Jordi Gené pilótáink segítettek létrehozni. "  Ekström és Gené mellett Mikel Azconát, a spanyol pilótát a márka csapatának harmadik tagjának igazolták a PURE ETCR-en, amely az első elektromos túraautó-verseny.

CUPRA Born: új korszak kezdődik

Wayne Griffiths szerint a CUPRA Born, mely a trendi, a modell megalkotásban is inspiráló barcelonai kerületről kapta nevét, sorozatgyártású modelljének elindítása a vállalat átalakulásának impulzusa lesz: „A CUPRA Born újdonság lesz az elektromos piacon egyedi kialakításával és teljesítményével. Ez a jármű hozzájárul a globális CO2 -kibocsátás csökkentéséhez és az európai célok teljesítéséhez. Ezzel az autóval, annak emocionális sportosságával kívánunk hozzájárulni Spanyolország és a világ villamosításához, és azt szeretnénk, hogy a fiatalok következő generációja részt vegyen ebben az átalakulásban. Ezért ezt a járművet előfizetéses szerződéssel is kínálják, havi díjjal, amely magában foglalja a jármű használatát és egyéb kapcsolódó szolgáltatásokat. ”

Az autóvezetők új generációjának igényeire reagálva és a márka hatékonyabb és fenntarthatóbb értékesítési modelljének biztosítása érdekében a CUPRA második stratégiai pillére egy új terjesztési stratégia megvalósítása lesz. A CUPRA Born piacra dobása az ügynökségi modell bevezetését vonja maga után, egy olyan rendszert, amely megerősíti a kereskedői hálózat online jelenlétét. Ezenkívül a márka célja, hogy növelje az utakon való láthatóságát azáltal, hogy megnyitja a City Garage Üzleteket a világ legnagyobb városainak központi területein. A mexikóvárosi, hamburgi és barcelonai exkluzív üzletek megnyitása után a CUPRA az idei év második felében új City Garage üzlet megnyitását tervezi Münchenben.

Ezzel az új értékesítési modellel a CUPRA célja, hogy 2022 végére globális hálózatát 800 üzletre bővítse. Ezenkívül a vállalat azt tervezi, hogy értékesítési tanácsadói csapatát 1.000 CUPRA Masters-re növeli, akik a márka arcaiként központosítják a kapcsolatot az ügyféllel az első kapcsolatfelvételtől az autószervizig.

Az új terjesztési stratégiával a CUPRA Born megnyitja az ajtót az új nemzetközi piacok előtt, és növeli a márka jelenlétét a leginkább felvillanyozott országokban. 500 kilométeres hatótávolságával és stílusos kialakításával a márka azt reméli, hogy bővíti vásárlói körét, és meghódítja azokat, akik a legfejlettebb technológiát keresik, minimális környezeti terheléssel, mivel a modell egyes elemei újrahasznosított műanyagokból készülnek. A CUPRA Born felgyorsítja az elektromos átalakulást, miközben megőrzi az autó iránti szeretetet és az érzelmekre összpontosító vezetési élményeket. A CUPRA Born gyártását az év második felétől a németországi Zwickau gyárban kezdik meg. Sőt, Wayne Griffiths az előadás végén bejelentette, hogy a márka azon dolgozik, hogy a CUPRA Tavascan Electric Concept valósággá váljon.

Növekszik a CUPRA univerzum

A teljes termékpalettával és a globális disztribúciós hálózattal a CUPRA stratégiájának harmadik pillére új tapasztalatok generálása és új területekre való terjeszkedés, azzal a vízióval, hogy inspirálják a világot Barcelonából.

A CUPRA stratégiai, üzletfejlesztési és üzemeltetési igazgatója, Antonino Labate bemutatta a Wilson sportmárkával közösen létrehozott padel ütőt a World Padel Tour játékosának, a CUPRA nagykövetének, Fernando Belasteguínnak. Ezzel az ütővel, amellyel az argentin játékos néhány tornán profi pályán játszik majd, a cég be akarja mutatni részvételét a padel, Európa leggyorsabban növekvő sportágának bővítésében.

Ezenkívül Labate új együttműködést jelentett be a barcelonai székhelyű De Antonio Yachts, egy nagy teljesítményű hajókat tervező jachtcéggel. A két márka együtt dolgozott a D28 De Antonio CUPRA, a márka ikonikus színeiben megjelenő jacht kialakításán. A CUPRA ügyvezetője bejelentette, hogy a jövőben a két márka célja feltárni egy hibrid hajtású jacht létrehozásának lehetőségét.

Mivel az emberek és érzelmeik a márka stratégiájának középpontjában állnak, az esemény stílusos lezárásaként a CUPRA bemutatta az RPM video teaser nevű sci-fi tévés produkciót, amely 2101-ben játszódik, ahol az érzelmek tilosak, és lázadók egy csoportja küzd azért, hogy felébressze az emberiséget. A kedvcsinálóban olyan vezető színészek szerepelnek, mint Natalia Reyes, a legújabb Terminátor sztárja, Eduard Fernández spanyol színész a 30 Monedas sorozatból és a Goya díjra jelölt színésznő, Juana Acosta. A bejelentésben Vince Gerardis, a Game of Thrones és az RPM teaser ügyvezető társproducere jelent meg az Uria testvérek és Daniel Posada mellett az Infinito Studios-tól.

A CUPRA egy különleges márka, amely a feltűnő dizájnra és az elektromos teljesítményre épül, és a SEAT-ot a sportosság új értelmezésével a következő szintre emeli. Második működési évében a CUPRA értékesítése 2019-ben 71,8% -kal növekedett, megközelítve a 24.700 darabot, a CUPRA Ateca sikerének köszönhetően. Az új székhely megnyitásával együtt a CUPRA 2020-ban termékoffenzívát fog végrehajtani a CUPRA Leon és a CUPRA Formentor megjelenésével. Amellett, hogy globális szövetséget kötött az FC Barcelona-val, és annak kizárólagos hivatalos autóipari és mobilitási partnerévé vált, a CUPRA elit bajnokcsapatot hozott létre, mint például a német kapus Marc ter Stegen vagy a svéd autóversenyző, Mattias Ekström, aki részt vesz a PURE ETCR sorozatban a CUPRA e-Racerrel. A CUPRA világ él és készen áll arra, hogy meghódítsa az autózás szerelmeseinek szívét, közel 250 CUPRA szakemberrel szerte a világon.

www.seat.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés ; e-sport ; Seat ; Energia, közmű, akkumulátor


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre