Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.02.27.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


Az LCL szolgáltatások átveszik a piacot: Egyre több a gyűjtőkonténeres tengeri szállítmány
2020.10.22
Forrás: Stern Communications - Dachser Sajtóközlemény
A logisztikai iparban növekszik az igény az LCL szolgáltatások iránt: egyre több vállalat szállíttatja áruit tengeri gyűjtőkonténerekben. A koronavírus-járvány csak felgyorsítja ennek fejlődését.

A globalizáció és az e-kereskedelem idején a vállalatok folyamatosan növekvő verseny- és teljesítménynyomásnak vannak kitéve. A hatékony logisztikai menedzsment, az optimális folyamatok és a pontos, költséghatékony szállítások egyre fontosabbá válnak. A vállalatok elemzik ellátási láncaikat és egyre inkább áttérnek a tengeri áruszállításra. Különösen a tengeri teherfuvarozáson belül vált be leginkább a részrakományos konténeres szállítmányozás (LCL), amely kiváló, költséghatékony alternatívája lett a légi szállítmányozásnak. Számos vállalat, különösen az autóipar, az élettudomány és az egészségügy körében vált egyre népszerűvé ez a típusú szállítási mód. ,,Ez teszi lehetővé még a nagyobb feladók számára is, hogy a szezonális mennyiségi ingadozásokra reagálva exportjaikat kisebb tételekre bontsák.” – mondja Frank Huster, a Német Szállítmányozási és Logisztikai Egyesület (DSLV) ügyvezető igazgatója.

Az LCL szektor volumene évek óta növekvő tendenciát mutat, amelyet a hamburgi kikötő forgalmi adatai is alátámasztanak: ,,A TEU kezelésében meglehetősen stagnáló számok ellenére a vámhatóságok szerint a vámkezelési megbízások száma az elmúlt öt évben megemelkedett." – mondja Frank Huster. „Ma számtalan szállítmányozó és speciális fuvarozó, mint pl. hajót nem üzemeltető közös hajóstársaságok (röviden NVOCC) biztosítják jelenlétüket a piacon és globális gyűjtőhálózatokat működtetnek a világ minden tájáról érkező célállomásokkal. Ebben a tekintetben valószínűleg alig van olyan ország a világon, amit még nem szolgált ki ez a logisztikai hálózat.

Élénkülő LCL igény a koronavírus idején

A koronavírus globális terjedése erősíti az LCL szolgáltatások iránti magas keresletet. A világgazdaság zavaraival és az importmennyiség csökkenésével egyre több vállalat választja a gyűjtőszállítást. ,,A COVID-19 megváltoztatta a logisztika egész világát." – mondja Andreas Saleske,  Department Head Global Sales Development DACHSER ASL. „A légi forgalom soha nem látott minimumra csökkent, ami arra kényszeríti az ügyfeleket, hogy egyéb alternatív szállítási módokat válasszanak.  Át kell kalkulálnunk a szállítási futamidőket is.  Amennyiben a termék típusa és szállítási határideje lehetővé teszi, az LCL szolgáltatás egy költséghatékony és környezetbarát szállítási alternatívája lehet az áruszállításnak." Michael Reink, Head of Location and Transport Policy at the German Trade Association szintén úgy látja, hogy a koronavírus idején megélénkült az igény az LCL szolgáltatások iránt: „A COVID-19 számos trendet is felerősít, ami nyilvánvalóbbá teszi a piaci ingadozásokat. Ennek érdekében a vállalatoknak szembe kell nézniük ellátási láncaikkal és át kell gondolniuk logisztikai szolgáltatási struktúrájukat."

Különösen a gyorsított LCL szolgáltatások bizonyultak leginkább népszerűnek a járvány idején, mivel egyre több vállalat minimálisra csökkentette raktárkészleteit. Ennek eredményeként a szállítmányok egyre kisebbek lettek és az időérzékeny küldemények gyors szállítása vált szükségessé. Bár a gyorsított LCL szolgáltatások drágábbak, mint a hagyományos társaik, mégis olcsóbb alternatívát biztosítanak, mint a légi áruszállítás. 

Előtérben az intelligens logisztikai megoldások 

Ennek ellenére a hagyományos LCL szolgáltatások stabil felerősödése továbbra is meghatározza a piacot. ,,Bízunk benne, hogy az LCL fontos szerepet játszik a jövő alakulásában.” – teszi hozzá Andreas Saleske a DACHSER-től. ,,A fogyasztói és ipari termékek ágazatában különösen magas a kereslet a gyűjtőkonténeres szállítások iránt.” Ezért a DACHSER, mint a német és az európai gyűjtőszállítmányozási piacvezető szolgáltatója folyamatosan és töretlenül dolgozik LCL-hálózatának bővítésén. Az egész világra kiterjedő kapcsolatai révén teljes hálózati lefedettséggel rendelkezik az Egyesült Államokat, Indiát, Hong Kongot és egyéb területeket beleértve.  2020 márciusában a társaság kibővítette LCL szolgáltatását egy új útvonal hozzáadásával Európától egészen Chiléig. Különösen a világjárvány jelensége mutatott rá a legpontosabban arra, hogy mennyire előnyös egy vállalat számára, ha saját nemzetközi gyűjtőhálózattal rendelkezik. ,,Legfontosabb érvünk, hogy rugalmasan tudtunk reagálni a hálózati lefedettség alakítására – mint például Chile esetében –, ahol rövid határidőn belül az adott igényhez tudtuk igazítani a szükséges kapacitást." – hangsúlyozza Rolf Mertins, a Head of Global Management Ocean at DACHSER.

De hogyan jut el biztonságosan a gyűjtőáru a kikötőből a pontos címzetthez? Átfogó megoldást kínál erre a DACHSER Interlocking szolgáltatása, ezzel a széles körű koncepcióval az ügyfelek teljesen integrált logisztikai megoldásokra támaszkodhatnak és profitálhatnak a szárazföldi, a tengeri, a raktárlogisztikai és a hozzáadott értékű szolgáltatásokból – és mindezt egyetlen forrásból. Az olyan intelligens logisztikai megoldások, mint például az Interlocking, kulcsfontosságú szerepet játszanak a jövő logisztikai folyamataiban, és költségmegtakarítást biztosítanak az ügyfelek számára. ,,Ügyfeleink európai gyűjtőszállítmányozásunk kínálta előnyeit átadjuk a teljes globális hálózat számára” – emeli ki Rolf Mertins. ,,Mindezek kulcstényezői lettek az idei folyamatok alakulásának.”

,,Az ellátási láncok fenntartása az állandó kiszámíthatatlan piaci változásokkal szemben egyre nagyobb megoldásra váró feladatnak tűnik a globálisan működő logisztikai vállalatok számára." – mondja Frank Huster. „Különösen a nemzetközi projekteket illetően kiemelten figyelnünk kell az ellátási lánc költségeire, a rendelkezésre álló kapacitásokra és minimalizálniuk kell a kockázati tényezőket.  A prediktív logisztika elérése érdekében a korábbinál még fontosabbá válik a szoros monitorozás egyértelmű szerződéses megállapodásokkal az ellátási lánc átláthatóságával együtt.” 

www.dachser.com 


* NEWS * ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Logisztika


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek28
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek4
Fémipari cég eladó5
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás3
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok25
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás72
* NEWS *7058
Ipari cégek2038
Ipari hírek7038
Business4420
Autó, jármű, közlekedés5437
BUD322
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 201
e-sport11
Audi514
Mercedes875
Opel305
Suzuki264
BMW72
Das WeltAuto51
Seat287
Škoda287
VW384
Tesla6
Munkagép, haszongép1080
Rába112
Scania444
Robot, automatika1048
ABB424
FANUC146
igm111
KUKA 68
Universal Robots39
Mesterséges intelligencia124
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)39
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő223
Lézer76
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika836
Internet514
YouTube94
D nyomtatás66
Fém, gépipar1359
Hegesztés118
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar18
Agrár197
Élelmiszer211
FMCG, kereskedelem36
Logisztika300
Ingatlan, építőipar363
Energia, közmű, akkumulátor1303
Solar74
Bosch786
Siemens433
Knorr-Bremse113
Apollo Tyres2
Bridgestone34
Continental134
Hankook Tire219
Michelin112
Kiállítás882
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport26
Múzeum, ipartörténet11
Ipari Blog79
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A Bosch a Microsofttal közösen fejleszt szoftveralapú járműplatformot
igm hegesztőrobot Ausztriában a Liebherr nenzingi üzemében
Az ABB új generációs kobotokat dob piacra, hogy újabb ágazatok és felhasználók számára tegye hozzáférhetővé az automatizálás lehetőségét
Kampányt indít a japán gyártásautomatizálási óriás, hogy megtalálja Magyarország leghosszabb ideje szolgáló FANUC berendezését
Az ABB bemutatja *A robot podcast* sorozatát, mellyel a robotika és az automatizálás izgalmas világát fedezhetjük fel
A Teradyne bejelentette a Universal Robots új elnökét
igm 25 tonnás forgató-billentő manipulátor – egy erős manipulátor nagyméretű munkadarabokhoz
Az ABB innovatív, mágneses alapú lebegő szállító rendszerrel bővíti a rugalmas gyártási portfólióját
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei a műanyag- és polimerfeldolgozásban
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az elektronikai iparban
Robotok programozása egy szempillantás alatt: kézi vezérlés a KUKA ready2_pilot segítségével
A Bosch 2020-ban a vártnál jobban teljesített
ABB: Negyedik negyedévi és 2020-as egész évi eredmények
Jövőképünk 2030-ig: A KUKA mindenki számára elérhetővé teszi az automatizálást
Új bemutató berendezés az igm wiener neudorfi központjában
Az ABB korszerűsíti Helsinki egyik legjelentősebb turistalátványosságát
Alkalmazkodás, üzleti folytonosság és kobotok: összeszerelés
A jövő piaca – Milliárdos megrendeléseket kapott a Bosch a fedélzeti számítógépeire
100 éve robotok
UR kobotok problémamentes távvezérlése a Covid-19 idején
Új tesztjármű- és prototípuskészítő központot nyitott Mladá Boleslavban a Škoda Auto
Budapest Airport: két év alatt 167 millió euró repülőtér-fejlesztésre
Robot link
ABB robotpincérek szolgálnak fel a Lego kockák otthonában
Intelligens navigáció és vezeték nélküli töltés mini-holdrobotok számára
A Hankook csoport tagvállalata, a Model Solution a Consumer Electronics Show 2021-en mutatja be high-tech termékeit
Hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldás nyert Innovációs Díjat a CES®-en
CES 2021 – A Bosch a mesterséges intelligenciával és a hálózatba kapcsolt megoldásokkal az ember és a környezet védelmében
Az ABB ipari robotjai megkapják a Wizard Easy Programming szoftvert
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre