Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.06.26.
Kereső

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

A tökéletes számítógépes élmény következő szintje: új Dell XPS és Inspiron modellek
2019.05.31
Forrás: MorphoCom - Dell Sajtóközlemény
● A vékony kialakítású és még nagyobb teljesítményű új XPS 13 2-in-1 nagyobb, 16:10 arányú kijelzővel és 10. generációs Intel Core processzorokkal rendelkezik

●  A Dell az Eyesafe®-fel együttműködve a piacon elsőként dolgozott ki egy intelligens megoldást, amely úgy csökkenti a potenciálisan káros kék fény mennyiségét, hogy közben nem rontja a színtartományt
●  Az XPS 15 laptopba 9. generációs Intel Core processzorok és OLED-kijelző került, valamint egy innovatív HD webkamera a keret felső ívére
●  Az új Inspiron portfólió minden felhasználó számára megfelelő stílust és teljesítményt kínál

Budapest, 2019.05.31. – A Dell a Computex 2019 kiállításon mutatta be fogyasztói és kisvállalati portfólióinak legújabb tagjait. Az új Inpiron, Vostro és XPS modellek kényelmet, nagy teljesítményt, stílusos megjelenést kínálnak a felhasználók számára, miközben a legkülönbözőbb életstílusokhoz illeszkednek.

XPS 13 2-in-1 – kivételes formavilág, kategóriavezető technológia

Az XPS a Dell legelismertebb termékcsaládja, kategóriavezető technológiákkal, kivételes formavilággal és anyagokkal, valamint a teljesítményt a szépséggel ötvöző kialakítással. A Dell ezeket az értékeket megtartva elhozta az előző generációnál nagyobb teljesítményű új XPS 13 kétfunkciós számítógépet.
 
A 16:10 formátumba finomított InfinityEdge kijelző most gyönyörű szegélymentes képet kínál 7 százalékkal nagyobb felülettel. A Dell legkisebb laptopkamerája a felhasználók kérésének megfelelően a felső keretben kapott helyet. Az új kijelző pontosabb színeket és akár FHD+ és UHD+ felbontást kínál a részletes megjelenítés és a képélesség érdekében. A HDR tartalmak pedig egy HDR400 tanúsítvánnyal rendelkező UHD+ panelen tekinthetők meg Dolby Vision* minőségben.

Az Eyesafe® technológiája úgy csökkenti a potenciálisan káros kék fény mennyiségét, hogy közben nem rontja a színtartományt. Napjaink eszközközpontú kultúráiban az ember naponta több órán keresztül is a számítógép képernyőjét nézi és nagy mennyiségű kék fényt fogad be. A Dell az Eyesafe®-fel együttműködve kidolgozott egy intelligens megoldást, amely a káros kék fényt szelektíven, már a forrásnál csökkenti, és szétszórja a fényspektrumban.
Bár a gép kijelzője és kialakítása is lenyűgöző, a Dell a teljesítményt sem hanyagolta el. A korábbi ventilátormentes kialakítást egy aktívan hűtött 15 W-os konstrukcióra cserélve a teljesítmény az előző generációénak 2,5-szereresére nőtt*.

Az kétfunkciós XPS 13 a Dell első 10. generációs Intel Core processzorokkal rendelkező laptopja, amely a teljesítményt a terhelésnek megfelelően változtató Intel Dynamic Tuning technológiával kapható. A Dell által áttervezett hőtani kialakítás képes hűteni a magasabb teljesítményű processzort, valamint 8 százalékkal csökkenti a kétfunkciós gép vastagságát az előző generációhoz képest.

Az új dizájn a mestermunkát prémium anyagokkal ötvözi. Mart alumíniumfelületek, gyémántmetszett oldalfalak, szénszálas fekete vagy üvegszálas fehér tenyértámaszok, valamint a Gorilla Glass 5 üveg gondoskodnak a tartósságról és a szépségről. A Dell emellett nagyobb érintőpaddal, széltől szélig tartó MagLev billentyűzettel, valamint új kialakítású pántmegoldással fejlesztette a gépet. Mindez kivételes felhasználói élményt és gyönyörű kialakítást biztosít egy figyelemre méltóan kis méretű gépben.

XPS 15 – hatalmas teljesítmény grafikai tervezéshez, fényképfeldolgozáshoz és zenéhez

A sokak által kedvelt XPS 15 visszatért, és jobb, mint valaha. A Dell kiemelt terméke, az egyik legkisebb 15,6 colos laptop most még nagyobb teljesítményt kínál a 9. generációs, akár nyolcmagos i9 Intel® Core™ processzoroknak és az NVIDIA® GeForce® GTX 1650 grafikus vezérlőnek köszönhetően. Ezzel az alkotók nagyobb teljesítménnyel számolhatnak a grafikai tervezés, a fényképfeldolgozás és a zenei gyártás terén.

Az XPS 15 lenyűgöző UltraSharp 4K Ultra HD (3840x2160) InfinityEdge 15,6 colos érintőképernyős opciójával nagy fényerőt, telített színeket és részletpontosságot biztosít, így a tartalomkészítők a legnagyobb projektekben is legjobbat nyújthatják. Az új modell a termékcsaládban elsőként OLED-kijelzővel is rendelhető lesz. Mindez önálló megvilágítású pixelekkel kiegészítve, amelyek kikapcsolásával tökéletes fekete szín érhető el a nagyobb kontraszt érdekében. Ennek köszönhetőn a tartalom szélesebb színtartományban (100% DCI-P3) és lélegzetelállító részletességgel kel életre, különösen a sötétebb területeken. Dolby Vision tartalmakkal párosítva a 4K kijelző akár 40-szer erősebb világos részleteket és akár 10-szer intenzívebb fekete színt képes megjeleníteni, ezáltal különösen élénk képminőséget* teremt.

Az Intel WiFi 6 lapkakészletre épülő Killer™ AX1650 alkalmazásával a teljesítmény a zsúfolt környezetekben* közel háromszor gyorsabb, mint a korábbi generációban. A 64 GB memóriával* és akár 2 TB PCIe SSD* tárhellyel, valamint a 15 colos laptopok körében legnagyobb akkumulátorkapacitással az új modell nagy teljesítményt és páratlan élményt kínál a felhasználóknak.

Az XPS 15 kamera továbbá a jelenlegi leginnovatívabb laptopkamera, amely a felső keretbe foglalva nem rontja az InfinityEdge kijelzőélményt. A Dell továbbra is kiemelt figyelmet fordít a termékek kialakítására, és az XPS 13 esetében is felsorolt prémium anyagok alkalmazásával egy olyan tartós gépet hozott létre, amely így is az egyik legkisebb a 15,6 colos laptopok piacán.

Új Inspiron modellek – mindenki megtalálja a hozzá illőt

A Dell új Inspiron portfóliója számos új, sokoldalú laptopot, kétfunkciós és All In One (AIO) eszközöket tartalmaz, friss és korszerű formavilággal, szolgáltatásokkal és árakkal – így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő megoldást.

Az új Inspiron 15 7000 egy teljesítményre fókuszáló ultrakönnyű laptop, amely az akár nyolcmagos 9. generációs H osztályú Intel® CoreTM processzorral, az akár 16 GB DDR4 memóriájával és kettős NVMe SSD-tárhelyopcióval, valamint a legújabb NVIDIA® GTX® 1650 grafikus vezérlővel nagy teljesítmény biztosít a mindennapi használat és a kreatív projektek során. A magnéziumötvözetből készült laptop hihetetlenül könnyű, mégis rendelkezik a hagyományos alumínium merevségével és stabilitásával. A tápkapcsoló a billentyűzettel és az ujjlenyomat-olvasóval integrálva letisztultabb, kompaktabb megjelenést biztosít, és így egy teljes számbillentyűzetnek is jut hely. Az Inspiron 15 7000 új adaptív hőfelügyeleti technológiája érzékeli, hogy a laptop az ölében vagy az asztalon van-e, és ennek megfelelően állítja be a hőprofilokat. A kettős hőelvezető csövek, a ventilátorok és a zsanér együttműködése biztosítja a rendszer hűtését a zsanérba rejtett szellőzőnyílásokon keresztül. Ezáltal a vékony és könnyű kialakítás nem csökkenti a teljesítményt.

A Dell bemutatta az új Inspiron 13 5000 laptopot is, amely 13 colos kijelzőjével, vékony és könnyű kialakításával, valamint mobil szélessávú kapcsolatával tökéletes útitárs a dolgos, mobil hétköznapok során. Számos felhasználó szeretne olyan hordozható eszközt, amely egyben feltűnő is. Így a Dell a stílusra és az esztétikumra fókuszált a keskeny alumínium szegélyekkel, az érintőpad körül gyémántmetszett élekkel és a stílusos, többek között a platinaezüst és a jéglila* színekkel. A géppel a felhasználók bárhol elvégezhetik a munkájukat vagy nézhetik kedvenc sorozatukat, akár WiFi-kapcsolat nélkül is az opcionális, mobil szélessávú* kapcsolódást biztosító Micro SIM-kártyanyílásnak köszönhetően.

A 2019-es CES kiállításon már bejelentett, akár 13 vagy 15 colos, világelsőként a zsanérban egy teljes tollat tároló kétfunkciós gép, a vékony és karcsú Inspiron 7000 kétfunkciós készülék mostantól globálisan elérhető.

Inspiron All-In-One eszközök

A Dell két teljesen átalakított All-In-One eszköze ismét a képernyőre fókuszál a külső zavaró tényezők minimalizálása érdekében. Az Inspiron 24 5000 AIO és az Inspiron 27 7000 AIO egyaránt InfinityEdge technológiával, valamint élénk és tiszta 23,8 vagy 27 colos FHD 1080p kijelzővel és kihajtható webkamerával rendelkezik. Mindkét modell kijelzője alatt egy előre sugárzó hangszórópanel van, amely a hangokat a hallgató felé tereli. Az AIO számítógépek élvezetes, magával ragadó élményt kínálnak a Dell Cinema technológia segítségével, akár a konyhában, akár egy kollégiumi szobájában vagy a nappaliban. A Dell a hagyományos állványok helyett a televíziók ihlette állványokat alkalmaz, amelyek egyszerűbben állíthatók. Mivel a felhasználók a billentyűzetet becsúsztathatják a kijelző alá, letisztultabb, esztétikusabb elrendezés alakítható ki. Mindkét eszköz többféle kivitelben is kapható, színben harmonizáló állványokkal és hangszóróhálókkal, így tökéletesen illeszkednek környezetükbe. A következő generációs Intel® Core® i3, i5 vagy i7 processzorok és az opcionális NVIDIA MX 110 grafikus vezérlők lehengerlő teljesítményével az Inspiron AIO modellek megbízható, egyszerű és megfizethető rendszerek. Segítségükkel a felhasználók online kapcsolatban maradhatnak, követhetik kedvenc sorozataikat, vagy elmerülhetnek a házi feladatban.

Új Vostro modellek kisvállalkozásoknak
 
A Vostro család két új tagja a még korlátozott erőforrásokkal rendelkező, de növekvő vállalkozások igényeit szolgálja ki. Az új Vostro 13 5000 a Vostro portfólió legvékonyabb tagja, amely a fejlett videokonferencia-technológiájával tökéletes a folyamatosan irodán kívül vagy úton lévő szakemberek számára, akiknek bárhol és bármikor tudniuk kell tárgyalni. Az új Vostro 15 7000 a legújabb H sorozatú Intel® 6 magos processzorokkal, NVIDIA GeForce GTX 1650 grafikus vezérlőkkel és tripla meghajtóbővítési tárhelyopciókkal szolgálja ki az olyan kisvállalatok igényeit, ahol nagy teljesítményű rendszerekre van szükség a munka elvégzéséhez.

További információ
•  Dell a közösségi médiában: Twitter, Facebook, YouTube és LinkedIn

Szerkesztőknek szóló jegyzet
* A 2019. májusi belső tesztelés alapján a CINEBENCH R15 (multi-core) teljesítmény-benchmarkot használva, összehasonlítva egy XPS 13 2-in-1-et (7390 2n1) a 10. gen Intel Core processzorral (ES1) a hasonlóan konfigurált rendszerrel (9365) a 8. Gen Intel Core processzorral. A tényleges eredmények változhatnak.
* MobileMark 2014 akkumulátor benchmark: XPS 15 teszt a 9. Gen Intel Core i7-9750H, 8 GB RAM, 256 GB SSD, 97WHr akkumulátor és FHD kijelzővel. A Mobile Mark 2014 akkumulátor élettartam-összehasonlító tesztjével végzett tesztelésen alapul. A benchmark tesztről további információ a www.bapco.com oldalon található. A tényleges akkumulátor élettartama lényegesen kisebb lehet, mint a teszt eredményei, és a termék konfigurációjától és használatától, a szoftvertől, a felhasználástól, a működési feltételektől, az energiagazdálkodási beállításoktól és egyéb tényezőktől függően változhat. Az akkumulátor maximális élettartama idővel csökken.
* A Dolby Vision HDR specifikációk alapján.
* 802.11ax 2x2 160MHz lehetővé teszi a 2402Mbps maximális elméleti adatátviteli sebességet ~ 3x gyorsabban, mint a 802.11ac 2x2 (867Mbps) szabványos Wi-Fi-t, az IEEE 802.11 vezeték nélküli szabvány specifikációiban leírtak szerint, és hasonlóan konfigurált 802.11ax vezeték nélküli hálózati routerek használatát igényli.
* A rendszer memóriája használható a grafika támogatására, a rendszer memóriájának méretétől és más tényezőktől függően.
* A merevlemez kapacitása az előre betöltött anyagtól függően kisebb és kevesebb lesz.
* A szolgáltató szélessávú előfizetésének és lefedettségi területének függvénye; a sebességek változhatnak. További díjak érvényesek. A részletekért forduljon a szolgáltatóhoz.
* A Dell belső elemzése alapján, 2018. november.
* A termékek régiónként változhatnak

A Dellről
A Dell megteremti a hatékony munkavégzés, a biztonságos kapcsolódás és az együttműködés feltételeit. Mindezt díjnyertes számítógépek, laptopok, 2 az 1-ben modellek, vékonykliensek, munkaállomások, a különleges környezetre tervezett Rugged eszközök, monitorok, biztonsági megoldások és szolgáltatások segítségével biztosítja. A Dell Technologies részeként a Dell világszerte 180 országban támogatja felhasználóit az iparág legátfogóbb és leginnovatívabb végfelhasználói termékkínálatával.

A Dell Technologiesról
Dell Technologies egy olyan egyedülálló cégcsoport, amely biztosítja az alapvető infrastruktúrát a szervezetek számára digitális jövőjük kiépítéséhez, informatikai rendszerük átalakításához, valamint legnagyobb értékük, az információ védelméhez. A vállalat világszerte 180 országban nyújt szolgáltatásokat a legkülönbözőbb méretű ügyfelek számára – akik között a Fortune 500 listán szereplő cégek 98 százaléka, valamint egyéni ügyfelek egyaránt megtalálhatók – az iparág legátfogóbb és leginnovatívabb termékkínálatával az egyszerűbb megoldásoktól a felhőig. A Dell Technologies család a következő márkákból áll: Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, Secureworks, Virtustream és VMware.

www.morpho.hu    
www.dell.hu    


NEWS: ; IT, informatika ; Ipari hírek ; Business ; Kiállítás

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásraEladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu

2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2019.08.02-04.

2019.08.17., Zákányszék:
Zákányszéki TraktorShow
MASCUS

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre