Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Pick békebeli sonkák

2024.03.04

Forrás: Pick Hírek
Békebeli minősét, napjaink ünnepi asztalára
Bizonyára veled is előfordult már, hogy a húsvétot megelőző időszakban a boltok polcain található széles minőség- és árspektrumon mozgó húsvéti termékek hatalmas kínálata láttán


elbizonytalanodtál, melyiket és mi alapján válaszd. Pedig nagyon nem mindegy, hiszen egy nem megfelelő sonkaválasztás sajnos rányomja a bélyegét az ünnepi hangulatra, a feltűnően olcsó húsvéti sonkák sok esetben csalódást okoznak.
Érdemes tehát a megbízható, minőségi márkákat választani, hiszen az ünnepi időszakban talán még fontosabb, hogy biztosra menjünk.

Ebben szeretnénk most segítséget nyújtani neked megkönnyítve a húsvéti készülődést. Idén húsvétkor is a megszokott Békebeli termékkínálatot nyújtjuk: legnépszerűbb termékeink a Békebeli kötözött lapocka és a frikandó. 

Az idei szezonban tovább erősítjük húsvéti kínálatunkat, így a fentiek mellett a különböző fogyasztói igényeket kielégítő Békebeli diócombot, karajt, tarját, füstölt comb is megtalálható a boltok polcain.

A Békebeli termékcsalád tagjai egytől-egyig a PICK szakértelmével készült kiemelkedő minőségű, prémium termékek, amelyek kiváló minőségű, válogatott alapanyagból, száraz sózással történő lassú pácolással és hagyományos keményfával (bükkfával) történő füstöléssel készülnek a legmagasabb szintű élelmiszerbiztonsági elvárásoknak megfelelve.

5+1 tippünk a tökéletes ízélményért:

1. A Békebeli füstöltárukat nem kell áztatni, a sótartalmuk a főzést követően ideálisan sós ízű!

2. Tiszta, hideg vízbe tegyük fel főni, fontos, hogy a víz teljesen ellepje! A főzővízbe nem szükséges fűszereket tennünk, mert a Békebeli termékek fűszeres sókeverékkel készülnek, a vöröshagyma, bors és babérlevél gondoskodnak a tökéletes ízélményről.

3. Gyöngyöző vízben főzzük alacsony lángon, ha a vízfőzés közben elpárolgott, pótoljuk! A főzési idő a termék nagyságától függ, jó ökölszabály, a kilónként min.1 órás főzési idő. Hústűvel ellenőrizhetjük a megfelelő végeredmény elérése érdekében.

4. Ha megfőtt a sonka, saját levében célszerű hűlni hagyni, így nem lesz száraz a végeredmény.

5. Mielőtt teljesen kihűl, vegyük ki a főzővízből, és letakarva hűtsük tovább! A teljes lehűlés előtt célszerű a kötözött lapocka és diócomb hálóját eltávolítani.

+1 Ebben a fázisban már lehet szépen szeletelni húsrostokra merőleges szeletek formájában, vagy választhatjuk a teljes kihűtést letakarva a hűtőben, akkor hajszálvékonyra szeletelhető.

Termékeinkről itt találhatsz részletesebb információt:
https://pick.hu/hu/termekek/sonkak/   

www.pick.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Fém, gépipar ; Agrár ; Élelmiszer ; - Pick ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: