Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Átlépte a 100.000 eurót a BMW München és az FC Bayern München kosárlabdaosztálya által közösen életre hívott *Dunks for Tomorrow* kezdeményezés összadománya

2024.03.11

Forrás: BMW Sajtóközlemény
+++ A jubileumi, századik zsákolást Devin Booker szerezte a BMW Parkban, a Red Star Belgrád elleni mérkőzésen +++ A bajor prémiummárka SOS Gyermekfalvak nonprofit szervezetnek juttatott adománya ezzel hat számjegyűre duzzadt


+++ A „Dunks for Tomorrow” kezdeményezés az oktatási esélyegyenlőséget és az egyenlő lehetőségeket támogatja 

Mérföldkőhöz érkezett a BMW München és az FC Bayern München kosárlabdaosztálya által közösen életre hívott „Dunks for Tomorrow” kezdeményezés: a német kupagyőztes hazai, Red Star Belgrád elleni Euroliga-mérkőzésén Devin Booker megszerezte a müncheni csapat szezonbeli századik zsákolását, az ismét teltházas BMW Parkban. Ezzel a bajor prémiummárka SOS Gyermekfalvak nonprofit szervezetnek juttatott összadománya már március elején átlépte a 100.000 eurót.

„Nekünk, játékosoknak a zsákolás mindig különleges érzés. Az pedig egészen fantasztikus, hogy most ezzel egy társadalmi szerepvállalás részeseivé is válhatunk és ez a csapat minden tagjának extra motivációt jelent” – nyilatkozta Devin Booker a Red Star Belgrád elleni 74:66-os győzelem után.

A BMW München és az FC Bayern München kosárlabdaosztálya a szezon elején jelentette be közös kampányát, amelynek égisze alatt a bajor prémiumgyártó az FC Bayern München összes szezonbeli, BMW Parkban megrendezett tétmeccsen szerzett zsákolása után 1.000 euró adományt juttat az SOS Gyermekfalvak nonprofit szervezetnek. „Az SOS Gyermekfalvak nonprofit szervezeten keresztül nagy örömmel támogatjuk az oktatási esélyegyenlőséget és az egyenlő lehetőségeket” – fogalmazott Bernd Döpke, a BMW München igazgatója. „Hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy már a szezon ilyen korai szakaszában ilyen figyelemre méltó eredményt értünk el, amely sok gyermek és fiatal számára jobb jövőbeni lehetőségeket biztosít. Szeretnénk, ha ez így folytatódna, hiszen a szezon még sok mindent tartogat” – tette hozzá.

A BMW Park 6.500 nézője előtt megrendezett Red Star Belgrád elleni mérkőzésen az FC Bayern München összesen négy zsákolást szerzett. És mivel a listavezető vasárnap a Bonn elleni hazai Bundesliga-mérkőzésen a 90:81-es győzelem során további hármat zsákolt, a BMW összadománya 103.000 euróra nőtt.

Az SOS Gyermekfalvak nonprofit szervezet számos módon támogatja a hátrányos helyzetű családokból származó gyerekeket és fiatalokat iskolás éveik során, hogy megtörjék a szegénység és a korlátozott lehetőségek körforgását. Az SOS Gyermekfalvak nonprofit szervezet jelen van az iskolákban, ahol többek között szociális munkákkal, délutáni felügyeletekkel és csoportos szociális projektekkel segíti a mindennapokat. „Célzottan és személyre szabottan támogatjuk, illetve erősítjük a gyermekek és a fiatalok személyes fejlődését – immár mintegy 70 éve. Jelen vagyunk az iskolákban és a fiatalok mindennapjait iskolai szociális munkával, iskola utáni gondozással, csoportos szociális projektekkel és sok minden mással támogatjuk” – mondta Anna Pönisch, az SOS Gyermekfalvak nonprofit szervezet marketingigazgatója. „A „Dunks for Tomorrow” kezdeményezés nagymértékben hozzájárul elköteleződésünkhöz. Örülünk a két erős partnerünk oldalán kiépített együttműködésnek, amelynek segítségével lehetővé válik a ránk bízott gyermekek és fiatalok egészséges nevelése és fenntartható oktatása” – tette hozzá.

Az Euroliga soron következő fordulójában az FC Bayern München a Zalgiris Kaunas litván kosárlabdacsapatot fogadja a BMW Parkban, március 15-én 20:30 órától.

www.bmw.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BMW, MINI, Rolls-Royce ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: