Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Budapest Airport szimfónia: a repülőtér-üzemeltető átadta az év partnereinek járó díjakat

2024.03.07

Forrás: Budapest Airport, Hírek
Tegnap rendezték meg a Budapest Airport Éves Díjátadó Gáláját, amely idén – tükrözve a repülőtéri közösség és a partnerek összehangolt munkájának fontosságát – a „szimfónia” tematikára épült.


A repülőtér-üzemeltető a nagyszabású gála keretében köszönte meg partnereinek, hogy munkájukkal hozzájárultak ahhoz, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Európa egyik legjobb légikikötőjévé váljon.

2023 az egyik legsikeresebb év volt a repülőtér történetében; az utasforgalom 91%-ának visszaépülése és rekord mennyiségű légiáru kezelése mellett a Budapest Airport soha korábban nem látott számú, összesen tizenhét díjat érdemelt ki, köztük az ACI Európa legjobb repülőtere, és – zsinórban tizedik alkalommal – a Skytrax Kelet-Európa legjobb repülőtere díját. Az ACI emellett négycsillagosra emelte a repülőtér minősítését, és számos elismerésben részesült a vállalat kommunikációs, marketing, HR és rendezvényszervezői tevékenysége is. A március elején megrendezett díjátadó gálán a Budapest Airport köszöntetet mondott a sikerekhez hozzájáruló partnereinek, és díjazta a tavalyi év legjobbjait.

Kam Jandu, a Budapest Airport vezérigazgatója kiemelte: „A repülőtér különleges hely, egy olyan összetett ökoszisztéma, ahol minden egyes szereplő összehangolt működésére és harmóniájára szükség van a biztonságos, magas színvonalú utasélményt nyújtó működéshez. Az elmúlt egy évben a BUD minden eddiginél több hazai és nemzetközi díjat és elismerést kapott, ezekre közös eredményként tekintünk. Az, hogy 2022-ben Európa legjobb légikikötőjének választottak minket, a repülőtéri közösség kollektív sikere, amit csakis úgy érhettünk el, hogy minden szakterület, valamint minden egyes kollégánk és partnerünk személy szerint is a legjobbját adta hozzá. Hálásak vagyunk partnereinknek a hatékony együttműködésért, és örömünkre szolgál, hogy ezen a gálán közösen is felidézhetjük a 2023-as év sikereit.”

A gálán az alábbi díjakat adta át a repülőtér-üzemeltető:

Kategória ; Díjazott partner
- Az év médiapartnere: TV2 Média Factory Kft.
- Az év kereskedelmi partnere: Leroy Bistro
- Az év kereskedelmi utasszolgáltatási partnere: Mercur Rent a Car Kft.
- Az év leginnovatívabb repülőtéri szolgáltatója: B+N Referencia Zrt.
- Legjobb repülőtéri biztonságtechnikai partner: H1 Systems
- Az év Greenairport Partnere: Menzies Aviation
- Legjobb új menetrend szerinti áruszállító légitársaság: Sichuan Airlines
- Legjobban fejlődő cargo charter járatokat üzemeltető légitársaság: Universal Translink Airline Wizz Air
- Legjobban fejlődő menetrend szerinti áruszállító légitársaság: Qatar Airways Cargo
- Legjobb repülőtéri kivitelező partner: ÁR-LA Magyarország Kft.
- A legpontosabb légitársasági partner: Qatar Airways
- Legjobb új légitársasági partner: Air Serbia
- Legjobb légitársasági marketing: KLM Royal Dutch Airlines
- Az év legnagyobb kapacitásnövekedését elérő európai hagyományos légitársasága: Iberia
- Az év legnagyobb kapacitású távol-keleti légitársasága: China Eastern
- A legjobb kihasználtsággal közlekedő széles törzsű üzemeltető: Korean Air

A Budapest Airport hagyománynak számító Éves Díjátadó Gálája nemzetközileg elismert esemény. A rendezvény tavaly már második alkalommal nyerte el az UNICEO élő kommunikációs megoldásokat szemléző díját a 150 fő feletti B2B rendezvények kategóriájában, a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége pedig Az év event design kivitelezése díjjal illette a Progressive Reklámügynökség és a Budapest Airport együttműködésében megvalósuló gálát.

www.bud.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BUD ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: