Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Ismét az MAN Lion*s Coach mellett döntött a Geri-Tours Kft.

2024.04.24

Forrás: MAN Sajtóközlemény
Közel tíz éve csak MAN Lion’s Coach buszokkal korszerűsíti flottáját a Geri-Tours Kft. az oroszlános márkával szerzett kedvező tapasztalatoknak köszönhetően. A pandémia okozta piaci visszaesést sikeresen áthidalva most elérkezett az ideje


egy újabb Lion’s Coach munkába állításának, amely minden eddiginél gazdagabb felszereltségű.

• Több mint 25 év szakmai tapasztalatával a piacon
• Az MAN mellett szóló nyomós érvek
• Megérkezett a flotta új zászlóshajója

Családi vállalkozásként indult útjára a Geri-Tours Kft. 1998-ban, amely utazási irodaként Spanyolországba utaztatott elsősorban diákokat. Ma már főként ázsiai csoportok európai beutaztatásával foglalkozik a cég. Kezdetben bérelték az autóbuszokat, majd 2011-ben beszerezték az első saját járművüket. Jelenleg öt busz dolgozik a vállalkozás flottájában, ebből négy MAN Lion’s Coach típusú. „Első MAN buszunkat 2015-ben állítottuk munkába, amelyet a mai napig teljes megelégedéssel üzemeltetünk, ugyanis kiválóan megfelel arra a feladatra, amire használjuk. Ezt követte 2017-ben és 2018-ban is egy-egy új Lion’s Coach autóbusz” – kezdte Tóth Gergő, a Geri-Tours Kft. ügyvezetője.

Jól bevált márka

„A kedvező ár-érték arány és felszereltségi szint mellett az MAN Lion’s Coach mellett szól többek között, hogy dinamikusan vezethető, ugyanakkor mérsékelt az üzemanyag-fogyasztása. A típus új generációja a dizájn terén is nagyot lépett előre, ami a gépkocsivezető kollégáinknak is tetszik a műszerfal kialakítása és a vezetési kényelem mellett. Örömmel tapasztaljuk azt a fejlődést a Lion’s Coach kapcsán, hogy miközben növekszik a motorok teljesítménye, csökken az üzemanyag-fogyasztásuk. Továbbá az is lényeges szempont számunkra, hogy Európa-szerte igen kiterjedt az MAN szervizhálózata, így egy esetleges probléma esetén könnyen elérhető a segítség. Szerencsére ilyen a Lion’s Coach megbízhatóságának köszönhetően elvétve fordul csak elő, vontatni még egyszer sem kellett a buszainkat. Mindemellett a fóti márkaszerviz rugalmassága és felkészültsége, valamint az értékesítői csapat ügyfélközpontú, segítőkész hozzáállása is az MAN mellett szól” – magyarázta az ügyvezető.

Lépést tartva a kor igényeivel

„A turizmus újbóli élénkülése lehetővé tette, hogy ismét beszerezzünk egy új autóbuszt. A kedvező tapasztalatok alapján ismét a Lion’s Coach típusra szavaztunk, ám ezúttal már 470 lóerős motorral, a második ajtóhoz beépített WC-vel, az utasülésekhez tartozó USB-csatlakozókkal és tolatókamerával felszerelve, illetve három évre kiterjesztett teljes körű garanciával rendeltük meg a járművet. Jövőre pedig egy új NEOPLAN Tourliner munkába állítását tervezzük, amelyhez erősen fontolgatjuk a hatfokozatú ZF EcoLife automatikus váltó választását” – tette hozzá Tóth Gergő.  

www.man.eu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - MAN ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: