Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

- BUD

BUD, Budapest Airport hírek, információk

A nyaralás mindig a repülőtéren kezdődik - a Budapest Airport útmutatója a stresszmentes nyári utazáshoz

2023.06.06.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Az utazás mindig élményekkel teli kaland, amikor végre kiszakadhatunk a mindennapok rutinjából és átadhatjuk magunkat a felfedezés örömének. A Budapest Airport számára épp ezért fontos, hogy a repülőtéri folyamatok mindenki számára stresszmentesek legyenek;

Újra nyereséges évet zárt a Budapest Airport, de a COVID okozta veszteség még mindig jelentős

2023.05.31.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

A Budapest Airport felkészült az UEFA Európa Liga döntőre - fontos információk az utasoknak

2023.05.26.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Május 31-én rendezik meg Budapesten, a Puskás Arénában az UEFA Európa Liga döntőt. A Budapest Airport a hatóságokkal közösen hónapok óta készül a mérkőzéssel összefüggő repülőtéri folyamatok gördülékeny kezelésre, a csapatok, a VIP járatok és a várhatóan több tízezer szurkoló fogadására.

Több, mint háromszáz bor versengett a Budapest Airport bora címért

2023.05.12.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Áprilisban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Budapest Airport exkluzív este keretében borversenyt tartott az impozáns 1. Terminálon, ahol legfontosabb partnereivel közösen, vakkóstolás keretében választotta ki azt a négy bort, amely a jövőben méltó képviselője lesz Magyarország kapujának.

Fenntartható repülőgép-üzemanyagot tesztel a MOL és a Wizz Air a budapesti repülőtéren

2023.05.10.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A MOL a Budapest Airporttal, a Wizz Airrel és a Repülőtéri Üzemanyag Kiszolgáló Kft.-vel együttműködve megkezdte a fenntartható repülőgép-üzemanyag (SAF) kereskedelmi tesztelését.

Újabb hatalmas elismerés a Budapest Airportnak: négycsillagos légikikötő lett a budapesti repülőtér

2023.05.03.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Európa legjobb légikikötőivel került egy kategóriába a magyarok repülőtere: a Skytrax nemzetközi légiközlekedési kutatási szervezet idén márciusban háromnapos audit keretében, ötszáz szempont figyelembevételével vizsgálta a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szolgáltatásainak színvonalát,

Ipari YouTube videó csatornák: BudapestAirport

2023.04.26.
Forrás: IpariCégek.hu válogatás
48,7 E feliratkozó, 105 videó,
Csatlakozás dátuma: 2010. jan. 27.,
30.767.145 megtekintés

Nyugat-kínai nyitás: megérkezett a Sichuan Airlines cargo járata Budapestre

2023.04.21.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Nyugat-Kína vezető légitársasága, a Sichuan Airlines cargo járatot indított a kínai Szecsuan-tartománybeli Csengdu-Suangliu Nemzetközi Repülőtér és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér között.

Májustól Kam Jandu a Budapest Airport új vezérigazgatója

2023.04.19.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Május 1-jétől Kam Jandu veszi át a Budapest Airport Zrt. vezérigazgatói posztját a Kanadába távozó jelenlegi vezérigazgatótól, Chris Dinsdale-től. Kam Jandu 2009-ben csatlakozott a vállalathoz;

Újabb magas szintű nemzetközi minősítést szerzett a budapesti repülőtér

2023.04.05.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megszerezte a nemzetközi WELL Health-Safety Rating minősítést. A minősítés igazolja, hogy a repülőtér-üzemeltető minden szükséges lépést megtesz annak érdekében, hogy az utasok és a személyzet biztonságát és egészségét garantálni tudja.

Tizedik alkalommal is a régió legjobb repülőtere a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér

2023.03.16.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Nem áll meg a díjeső a Budapest Airportnál; a légikikötő egymás után tizedszerre is elnyerte a „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címet a márciusi World Airport Awards díjátadón. Egy hónapon belül ez a második hatalmas elismerés, amit a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megkapott;

Kerüld el a dugót: alig egy óra Belgrádig az Air Serbia járataival

2023.03.13.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Március 13-án napi két járattal tér vissza a budapesti menetrendbe az Air Serbia Budapest-Belgrád járata. A légitársaság jóvoltából 1 óra 5 perc alatt érhető el a szerb főváros, a hálózaton belül pedig majdnem száz európai és interkontinentális úti cél közül választhatnak az utasok,

Egy év alatt átlagosan több, mint harminc százalékkal növelte a munkavállalói béreket a Budapest Airport

2023.03.13.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A Budapest Airport számára fontos, hogy a BUD-csoport munkavállalói a nehezebb gazdasági körülmények között is számíthassanak a vállalatra, ezért a repülőtér-üzemeltető tavaly márciusban átlagosan 13 százalékkal, októberben pedig – rendkívüli eljárás keretében,

Július végén távozik a Budapest Airport vezérigazgatója

2023.03.06.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Chris Dinsdale, a Budapest Airport vezérigazgatója július végén távozik a vállalat éléről. Augusztustól a Calgary Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Calgary Airport Authority elnök-vezérigazgatói posztját tölti majd be Kanadában.

Európa legjobbja a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér

2023.03.06.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Az utasok véleménye alapján a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér lett a legjobb európai légikikötő a 15-25 milliós utasforgalmat bonyolító repülőterek között, jelentette be a Repülőterek Nemzetközi Tanácsa (Airports Council International, ACI).

A reptéren indított pálinkakóstoltató kampányt az Agrármarketing Centrum

2023.03.06.
Forrás: Agrármarketing Centrum, Belpiaci hírek
Hazánkban vendégeskedő külföldiek számára indított egy hónapos pálinka népszerűsítő kampányt az Agrármarketing Centrum. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren található Heinemann Duty Free Skycourt üzletében nem csak megízlelhetik, de hazautazás előtt meg is vásárolhatják a hungarikumot.

Közös fejlődés, közös siker: partnereit díjazta a Budapest Airport

2023.03.03.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Március 2-án tartotta a Budapest Airport nagyszabású éves gálaestjét, amelynek keretében átadta egyebek mellett a legkiemelkedőbb kereskedelmi, légitársasági, környezetvédelmi, cargo és média partnereinek járó elismeréseket.

Európa egyik legjobb létesítményi tűzoltóságát hozza létre a Budapest Airport

2023.03.02.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Ősztől új tevékenységgel bővül a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér üzemeltetőjének feladatköre; a Budapest Airport saját létesítményi tűzoltóságot alapít, nagy létszámú, saját állományban tevékenykedő tűzoltóval és Európa egyik legjobban felszerelt repülőtéri tűzoltóbázisával.

Kezdődik a második ütem - újabb területek bevonásával folytatódik a Budapest Airport által támogatott zajvédelmi program

2023.03.01.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Három évre elosztva mintegy 1,2 milliárd forint összegben, minden idők legnagyobb és legtöbb zajcsökkentő megoldást nyújtó lakossági zajvédelmi programját indította el tavaly szeptemberben a Budapest Airport Szomszédjaiért Alapítvány, a Budapest Airport támogatásával.

Repülőtéri értesítő 2023. február 17.

2023.02.17.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
• Egymillió fő alatt a januári utasforgalom, átmeneti lassulás a légi áruszállításban
• Gyógyszereket is lehet már kapni a repülőtéren
• Már a Budapest Airport honlapján is megnézhető a terminálon várható várakozási idő

Budapest Airport évértékelés: a fejlesztések összege elérte a 90 milliárd forintot

2023.02.03.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Rendkívül nagy kihívást jelentő, ám mégis nagyon sikeres évet zárt 2022-ben a Budapest Airport. A vállalat visszaépítette a COVID előtti utasforgalom 75%-át, teljesen új célállomásokat adott hozzá a menetrendhez és regionális vezetővé vált a minőség terén,

Az Európai Unió támogatásával bővül a repülőtér e-töltő infrastruktúrája

2023.01.11.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A Budapest Airport fenntarthatósági stratégiájának kiemelten fontos pillére az e-mobilitás, ezért a repülőtér-üzemeltető évek óta kiemelt hangsúlyt fektet az elektromos autóflotta bővítésére és az e-töltőhálózat kiépítésére, a légikikötő kerítésén belül és kívül egyaránt.

Faültetési programot indít a Budapest Airport

2022.12.28.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Saját működésének fenntarthatóvá tétele és a repülőtér kibocsátáscsökkentése mellett a Budapest Airport a helyi természeti értékek megóvásáért is dolgozik. November végén a vállalat az Erdőmentők, illetve a BUD Csoport munkatársai segítségével ötszáz facsemetét ültetett el a Börzsönyben,

Repülőtéri értesítő 2022. december 20.

2022.12.20.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
• Egymillió alá esett megint a havi utasforgalom a repülőtéren
• Akár 12 órával a járatindulás előtt feladható a poggyász a Wizz Air járataira
• Határidőre befejeződött a B3-B5 gurulóút felújításának első üteme

Navigációs alkalmazás segíti a Budapest Airport vak és gyengén látó utasait – lezárult a DANOVA-projekt

2022.12.15.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A DANOVA-projekt zárásával a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér első európai légikikötőként biztosít független beltéri navigációs applikációt vak és gyengén látó utasok számára.

Repülőtéri értesítő 2022. december 01.

2022.12.01.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
• 10 hónap alatt 10 millió utas a budapesti repülőtéren
• Értékelik az utasok a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér folyamatos fejlesztését
• Még több lehetőség az elektronikus eszközök töltésére a repülőtéren

Úton az intermodalitás felé – MAHART Container Center konténerdepó nyílik a repülőtéren

2022.11.28.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Magyarország egyik meghatározó konténer termináljának üzemeltetője, a Mahart Container Center szeptemberben bérbe vette a Budapest Airport új, mintegy 30.000 négyzetméteres, nagy teherbírású operatív területét, amelyet a bérlő cég mostantól konténerek tárolására használ.

Exkluzív Korda-koncert a repülőtéren

2022.11.17.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A Budapest Airport videópályázatán bárki nyerhet belépőt A Budapest Airport tavaly forgatta újra Korda Györggyel a Reptér című dal videóklipjét, aminek köszönhetően a repülőtér himnusza új lendületet kapott:

Lépj át a repülőtér intergalaktikus átjáróján a Magyar Zene Házában

2022.10.25.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A szeptemberi Brain Bar-on debütált a Budapest Airport és a Magyar Zene Háza közös projektjeként létrejött kisfilm, amit egy éven keresztül tekinthetnek meg az érdeklődők a Hangdómban.

Repülőtéri értesítő 2022. október 17.

2022.10.17.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
• Az ősz is forró a repülőtéren, de az utasforgalom a gyengülés első jeleit mutatja • A növekvő igényekre tekintettel bővül a BUD Cargo City • Megnyitott a dohányzóterasz a 2B Terminál tranzitterületén

       ...      
Eladó ipari cégek ajánlatainkból: