Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Szijjártó Péter miniszter az Audi Hungariánál

2024.02.26

Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
Győr, 2024. február 26. – Michael Breme, az Audi Hungaria igazgatóságának új elnöke és Alfons Dintner, a vállalat leköszönő igazgatója fogadta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert Győrben, az Audi Hungariánál.


Szijjártó Péter megköszönte Alfons Dintnernek a magyar autóipar versenyképességének további erősítése érdekében folytatott munkáját, egyúttal köszöntötte új pozíciójában Michael Breme-t.

Az egyeztetésen a felek közösen elemezték a magyar autóipar helyzetét és jövőbeli kihívásait. Michael Breme, az Audi Hungaria új igazgatója beszámolt a vállalat 2024-es kilátásairól, valamint a az idei év legfontosabb mérföldköveiről; az elektromos motorok, a PPE hajtások termelésének felfutásáról és a CUPRA Terramar sorozatgyártásának elindulásáról. 

www.audi.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi ; - Cupra ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: