Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A JYSK France új üzletet és központi irodát nyitott

2024.02.15

Forrás: JYSK, GOJYSK Hírek
A JYSK France vadonatúj üzletet nyitott, és új központi irodába költözött Metzben, az ország északi részén.


2024. január 31-én egy vadonatúj  francia JYSK áruház nagyszerű skandináv ajánlatokkal fogadta vásárlóit. Jelenleg 71 JYSK üzlet van Franciaországban.

Miközben a vásárlók ingyenes kávét és croissant-t fogyasztottak, egy energikus bemondó készítette fel őket arra, hogy mit kell keresniük az üzletben.

10 órakor nagyméretű arany ollóval átvágták a kék szalagot, a vásárlókat pedig a bejárat mellett sorakozó bolti kollégák buzdították.

Ambíciók a JYSK France számára

A JYSK munkatársai között volt Frank Christant, a JYSK Hollandia, Belgium és Franciaország országos igazgatója is, aki elégedett volt a megnyitóval.

„Fantasztikus látni itt a sok vásárlót, és elmondhatom, hogy az üzletben dolgozó kollégáim lelkesek, és készek segíteni nekik. Pontosan ezt kell tennünk, hogy még több ügyfelet vonzunk a JYSK-hez Franciaországban” – mondja.

Az új üzlet mellett a JYSK France csapata új központi irodába költözött, amely mindössze 20 perces autóútra van az üzlettől.

https://jysk.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Fa, bútor, papír, nyomdaipar ; - JYSK ; Ingatlan, építőipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: