Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Debrecen: Karrierhét és kerekasztal beszélgetés

2024.02.07

Forrás: Schaeffler Sajtóközlemény
Kerekasztal beszélgetésen vett részt a Schaeffler Debrecen Kft. ügyvezetője, Szabó Péter a Debreceni SZC Mechwart András Gépipari és Informatikai Technikum Karrierhetének megnyitóján.


A kerekasztal beszélgetés fő témája a szakképzési centrum és a vállalatok által kínált duális képzés volt, illetve annak hatása a diákok karrierfejlődésére, fókuszálva a vállalat által biztosított mentorprogramokra, szakmai tapasztalatszerzésre, és a vállalati kultúra motivációs tényezőire.

A beszélgetés célja az volt, hogy rávilágítson arra, hogyan segíthet a szakképző intézmény és egy vállalat a diákoknak sikeresen elhelyezkedni a munkaerőpiacon, egyúttal hogyan járulhat hozzá a szakmai hálózatépítés és a vállalati értékek integrálása a karrierépítési folyamatba.

www.schaeffler.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; - Schaeffler

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: