Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Bosch ESI[tronic] diagnosztikai szoftver frissítése

2024.01.24

Forrás: Bosch, Sajtóközlemény
A 2024/1-es frissítéssel az új ESI[tronic] Evolution váltja az ESI[tronic] 2.0 Online-t
• Gyors, intuitív és könnyű hozzáférés az új ESI[tronic] Evolution összes adatához


• Új funkciók, közvetlen hozzáférés egyes gyártók eredeti dokumentumaihoz
• Felhasználói igények szerinti lehetőség a kezdőképernyő testreszabására
• A szoftvermenü fokozatos igazítása az ESI[tronic] Evolution innovatív kialakításához és az új funkciókkal való bővítéshez

A Bosch Car Service-ekben és a független autószervizekben világszerte használt Bosch ESI[tronic] járműdiagnosztikai szoftver használata a továbbfejlesztett ESI[tronic] Evolution verziónak köszönhetően a jövőben gyorsabb, intuitívabb és egyszerűbb lesz. Az új funkciókat és módosításokat minden frissítéssel lépésről lépésre vezetik be, hogy a felhasználóknak lehetővé tegyék az innovatív funkciók fokozatos megismerését a szoftver gyakorlati használata közben.

Új kezdőképernyő az információk gyorsabb eléréséhez
2024. január végén az ESI[tronic] 2.0 Online-t felváltja az ESI[tronic] Evolution. Az alapvető átalakítás egy új kezdőképernyő bevezetésével kezdődik, amelyről a felhasználó közvetlenül hozzáférhet az ESI[tronic] legfontosabb fő- és almenüihez. Többek között egyetlen kattintással lesz elindítható a rendszer-áttekintés, a műszaki adatok és a karbantartási tervek lehívása, vagy a nagyfeszültségű akkumulátor állapotának leolvasása. Ez időhatékonyabb, megkönnyíti az adatok elérését, valamint a kívánt információ megtalálását. Ezenkívül az új kezdőképernyő intuitív kialakítású, a diagnosztikai szoftver tartalmának és funkcióinak továbbfejlesztett és struktúráltabb áttekintése pedig leegyszerűsíti a navigációt. Az újratervezett járműazonosító funkció a járműválasztást is jelentősen megkönnyíti.

Egy másik újdonság a kezdőképernyő testreszabásának lehetősége az egyes felhasználók egyéni igényeihez. A továbbfejlesztett menüválasztó eszközzel a szükséges funkciókat hozzáadhatók, a kevésbé használtak pedig eltávolíthatók. Miután a felhasználó a SingleKey ID segítségével bejelentkezett az ESI[tronic] Evolution szolgáltatásba, a kezdőképernyő csak a számára releváns információkat és funkciókat jeleníti meg. Ez javítja a munkafolyamatokat és növeli a termelékenységet.

Az ESI[tronic] Evolution almenük felépítésének és kialakításának kezdeti megjelenítési módja nem változott az ESI[tronic] 2.0 Online-hoz képest. A további frissítésekkel az almenük fokozatosan igazodnak az ESI[tronic] Evolution kezdőképernyőjének új kialakításához.

Az új „Eredeti dokumentumok” funkció közvetlen hozzáférést biztosít a gyártói információkhoz
A Bosch ezenfelül kibővíti diagnosztikai szoftverét, és közvetlen hozzáférést biztosít – első körben – az Audi és a VW márkák eredeti dokumentumaihoz. Ahhoz, hogy a műhelyek szakszerűen és hatékonyan végezzék el a szervizelési és javítási munkákat, a lehető legtöbb információnak rendelkezésre kell állnia minden egyes munkalépésről. Minél pontosabbak az utasítások, a szakember annál könnyebben cserél ki egy alkatrészt, vagy talál meg egy hibát. Az ESI[tronic] Evolution minden szükséges információt megad a felhasználónak – szó szerint egyetlen gombnyomással és közvetlenül a járműgyártótól. Egy külön ablakban a felhasználó eredeti dokumentumokra – például kapcsolási rajzokra – is rákereshet. A jövőben további gépjárműmárkák adatai is elérhetők lesznek.

A Bosch Connected Repair Cloud hálózati megoldásának funkcióit, amely összeköti egymással a műhelyeszközöket, és a központi Bosch felhőben tárolja azok adatait, a jövőben szintén integrálják és közvetlenül a kezdőképernyőn jelennek meg. A felhasználók ezután közvetlenül az ESI[tronic] Evolutionból indíthatnak, dolgozhatnak fel és hajthatnak végre feladatokat.

Címkék: Bosch, szerviz, autó, márkafüggetlen, ESI, diagnosztika, jármű, javítás

Háttér információ 

A Gépjármű-felszerelések üzletág (MA) világszerte modern diagnosztikai és műhelytechnikával, valamint széles körű személygépkocsi- és haszongépjármű-alkatrészkínálattal látja el a kereskedelmet és a szervizeket, az új komponensektől a felújított cserealkatrészeken át, egészen a javítási megoldásokig. Az üzletág kínálata a Bosch gyári beszállítói termékeiből, illetve a kifejezetten a pótalkatrész piac számára fejlesztett termékekből és szolgáltatásokból áll. Több mint 150 országban összesen mintegy 13 ezer munkatárs, illetve világméretű logisztikai hálózat gondoskodik arról, hogy az alkatrészek gyorsan és időben eljussanak az ügyfelekhez. Az üzletág diagnosztikai és műhelytechnikát, diagnosztikai szoftvereket, szervizoktatást, valamint műszaki információkat és szervizszolgáltatásokat is kínál. Ez az üzleti terület felel a több mint 15 ezer műhellyel a világ egyik legnagyobb független autószerviz hálózataként működő Bosch Service, valamint a bő ezer tagú AutoCrew műhelykoncepciókért is.

További információért látogasson el honlapunkra: www.bosch-automotive-aftermarket.com  

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója. Világszerte mintegy 421.000 munkatársat foglalkoztat (2022. december 31-én) és 2022-ben 88,2 milliárd euró árbevételt ért el. A cégcsoport négy üzleti területen végzi tevékenységét, ezek a mobilitási megoldások, az ipari technika, a fogyasztási cikkek, valamint az energia- és épülettechnika. Vezető IoT-vállalatként a Bosch innovatív megoldásokat kínál az intelligens otthonokhoz, az ipar 4.0-hoz és a hálózatba kapcsolt mobilitáshoz. A Bosch fenntartható, biztonságos és izgalmas mobilitási megoldásokat nyújt partnereinek. Szakértelmét a szenzortechnológia, valamint a szoftverek és szolgáltatások területén, továbbá saját IoT-felhőjében hasznosítva kínál ügyfelei számára hálózatba kapcsolt, cross-domain megoldásokat egyetlen forrásból. A Bosch csoport stratégiai célja, hogy megkönnyítse a hálózatba kapcsoltságot olyan termékekkel és megoldásokkal, amelyek mesterséges intelligenciát (MI) használnak, vagy annak segítségével fejlesztettek, gyártottak. A Bosch csoport termékei és szolgáltatásai hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az „Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő csaknem 470 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch globális gyártási és értékesítési hálózata a világ szinte minden országát lefedi. A jövőbeli növekedés alapja a vállalat innovatív ereje. A Bosch világszerte 136 telephelyen mintegy 85.500 munkatársat foglalkoztat a kutatás és fejlesztés területén, többek között 44.000 szoftvermérnököt.

További információért látogasson el honlapunkra: 
www.bosch.hu, iot.boschblog.hu, www.bosch.com, www.iot.bosch.com, www.bosch-press.com, www.twitter.com/BoschPresse    


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; AI, MI, Mesterséges intelligencia ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Bosch

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: