Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Legújabb termékünk elérhető a boltokban

2024.01.16

Forrás: Univer Hírek
Megérkezett a Passata!
A teljes egészében passzírozott paradicsomot tartalmazó, lágy textúrájú termék bármiféle hígítás nélkül azonnal felhasználható.


A Passata tehát konyhakész állapotban várja, hogy magas szintű kulináris élvezeteket kínálva emelje új szintre a főzés élményét. 

Az Univer-Product Zrt. legújabb terméke rendkívül sokoldalú. Magyaros, illetve mediterrán ételek egész sorához is felhasználható, ennek köszönhetően levesbe, vagy főzelékbe sűrítve, de akár pizza- vagy tésztaszósz alapként is hatalmas élményt kínál.

A Passata az átlagos sűrített paradicsomkészítményekhez képest lágyabb és folyékonyabb állagú. Óriási előnye, hogy konyhakész, vagyis már semmilyen hígítást nem igényel, így azonnal felhasználható.

A 330 grammos kiszerelésben a polcokra kerülő újdonság nem csak a beltartalmát illetően különleges. A termék a fenntarthatósági követelményeknek megfelelő, újrahasznosítható, Nutri-Score tápérték-jelölési rendszerrel ellátott, kifejezetten innovatív csomagolású. A piacvezető Tetra Pak csomagolási technológiának köszönhetően pedig minőségét akár 2 évig is megőrzi. 

www.univer.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Agrár ; Élelmiszer ; - Univer

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: