Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A legújabb ABB E-mobility appok megkönnyítik a váltakozó áramú töltést

2023.10.30

Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
Az ABB E-mobility Terra AC töltési megoldásait a vezető iparági hardver, valamint az egyedülálló támogatási és karbantartási struktúrák mellett a legmodernebb szoftveres képességek különböztetik meg a piacon elérhető hasonló termékektől.


A fejlett funkciók azonban nem sokat érnek a megbízható, intuitív hozzáférési módok nélkül, és ez az a terület, ahol az ABB E-mobility ChargerSync és TerraConfig alkalmazásai kiemelkedően teljesítenek. Az új frissítésekkel mindkét alkalmazás a korábbinál is hatékonyabbá és stabilabbá vált. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy a legújabb funkciók milyen előnyöket kínálnak a tulajdonosoknak és a mérnököknek egyaránt.    

ChargerSync   

A ChargerSync megbízható és kényelmes eszköz az elektromos járművek (EV-k) vezetői számára a töltési ciklusok naplózásához és a töltési folyamatoknak a felhasználói egyedi igényekhez való illesztéséhez, alkalmazása zökkenőmentessé teszi az elektromos járművek töltését. A kizárólag az ABB E-mobility Terra AC töltési megoldásokhoz tervezett ChargerSync kibővített digitális funkciói Bluetooth, WIFI, 4G és Ethernet kapcsolaton keresztül is elérhetőek. 

A ChargerSync app legújabb frissítésével lehetséges: már több Terra fali töltő hozzárendelése egyetlen felhasználói fiókhoz; a töltés indítása és leállítása egyetlen gombnyomással; a valós idejű töltési állapot és az aktuális töltési munkamenet költségeinek megtekintése; az ütemezés beállítása a töltési munkamenetek automatikus indításához és leállításához; a Terra fali töltő töltési energiájának dinamikus szabályozása a többi háztartási készülék energiafelhasználásának függvényében.   

A távvezérlési funkció mostantól lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy internetes kapcsolat segítségével bárhonnan elindítsák vagy leállítsák a töltési munkameneteket és hozzáférjenek a töltési adatokhoz. A töltőmegosztási funkció lehetővé teszi a fali töltő tulajdonosok számára, hogy ingyenes ún. „free vending” töltési időpontokat állítsanak be és biztonságosan megoszthassák töltőjüket családtagjaikkal, barátaikkal vagy vendégeikkel anélkül, hogy alkalmazást vagy RFID-kártyát kellene használni. A céges autók címkézése („car tagging”) minden eddiginél egyszerűbbé teszi a céges autótöltési munkamenetek költségtérítési jelentéseinek lekérdezését és egyszerű exportálását, az új globális támogatás pedig több mint 25 nyelven és 100 pénznemre kalibrálható.  

Ráadásul az app lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy azonnal értesítést kapjanak, amint a fali töltő legújabb szoftver vagy firmware-frissítése elérhetővé válik, így a felhasználók biztosak lehetnek afelől, hogy mindig az elérhető legjobb töltési élményben legyen részük a legnaprakészebb frissítések által.  
     
Mindezek és még sok más funkció segíti a felhasználókat abban, hogy a képernyő érintésével maximálisan kihasználhassák az ABB E-mobility Terra AC töltési megoldásai által nyújtott előnyöket és a minden eddiginél triviálisabb töltés élményével gazdagodva fokozzák az elektromos járművek használatával járó komfortérzetüket.         

TerraConfig   

Míg a ChargerSync lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen hozzáférjenek a Terra AC töltési megoldások számos hasznos funkciójához, addig a TerraConfig egy praktikus és hatékony felületet biztosít a szakképzett villanyszerelők és rendszerintegrátorok számára a Terra AC töltési megoldások helyszíni üzembe helyezéséhez, konfigurálásához és karbantartásához.   
   
A TerraConfig alkalmazás időt takarít meg és javítja a hatékonyságot azáltal, hogy részletes és közérthető útmutatást biztosít a szakembereknek a szükséges telepítési lépésekhez. A telepítést végzők számára már eddig is lehetővé tette, hogy egyszerűen és könnyedén elvégezzék ügyfeleik töltési eszközeinek üzembe helyezését, befejezzék a rendszer első konfigurálását és bizonyos karbantartási feladatokat, a legújabb frissítés azonban tovább javítja az alkalmazás funkcionalitását a több mint 25 nyelven elérhető globális támogatással és esti munkavégzéshez optimalizált sötét képernyőtónusú üzemmóddal, valamint számos kulcsfontosságú új funkcióval. 

Az önálló regisztráció (self-sign up) azt jelenti, hogy az új felhasználók első alkalommal közvetlenül az alkalmazáson keresztül aktiválhatják fiókjukat és nem kell az ABB beszállítójukat felkeresniük. A konfigurációs sablonfájlok mostantól menthetők, megoszthatók és újra felhasználhatók, lehetővé téve több töltő telepítését rövidebb idő alatt, miközben több töltő egyszerre is telepíthető és üzembe helyezhető, ami nagymértékben leegyszerűsíti a folyamatot. Végül, mostantól közvetlenül hozzáadható egy egyéni OCPP-szerver, amely azonnali telepítést és konfigurálást tesz lehetővé. 

A TerraConfig alkalmazásnak és a legújabb kényelmi frissítéseinek köszönhetően a telepítők és a műszakiak gyorsan és egyszerűen megkaphatják a szükséges segítséget a helyszínen, egyszerűsíthetik a telepítési folyamatot és csökkenthetik az ABB E-mobility Terra AC töltési megoldásainak üzembe helyezéséhez szükséges időt, melynek eredményeként javul a hatékonyság és nő az ügyfél-elégedettség. 

Az ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) technológiai vezető szerepet tölt be az energetika és az automatizálás területén, termékeivel és megoldásaival elősegíti egy fenntarthatóbb és erőforrás-hatékonyabb jövő kialakítását. A vállalat megoldásai a mérnöki szaktudás és a szoftverek összekapcsolásával optimalizálják a berendezések gyártását, mozgatását, energiaellátását és működtetését. A kiválóságáról több mint 130 éve jól ismert ABB  közel 105.000 munkatársa elkötelezett az ipari átalakulást felgyorsító innovációk előmozdítása mellett. www.abb.com

Magyarországi vállalata, az ABB Kft. 1991-ben alakult és azóta az egyik vezető szállítóként van jelen a hazai közmű, valamint energetikai szektorban. 

ABB weboldal: http://new.abb.com/hu  
Facebook oldal: https://www.facebook.com/ABBMagyarorszag  
Instagram: abb_magyarorszag  
YouTube: https://www.youtube.com/ABBMagyarorszag   

www.abb.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Robot, automatika, automata ; - ABB ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: