Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Hatodik tartós árcsökkentés az ALDI-nál – 300 termék érintett

2023.10.04

Forrás: Aldi Közlemények
Biatorbágy, 2023. 10. 04. – Az ALDI Magyarország 2023-ban hatodszor is átfogó árcsökkentéssel segíti a vásárlókat, akik a mai naptól 300 terméket vásárolhatnak meg jelentős, akár 40%-os kedvezménnyel.


A mostani árzuhanás az idén a legnagyobb számú termékre vonatkozik, hiszen az ALDI állandó kínálatának mintegy 20%-át érinti, és az alapvető élelmiszerek – friss hús, felvágottak, tejtermékek, pékáruk, liszt, fűszerek, zöldségek és gyümölcsök – mellett a legkeresettebb háztartási vegyi árukra és higiéniai árucikkekre is vonatkozik. Az áruházlánc mindezen felül akár 50%-os kedvezménnyel tart kiárusítást az üzletek középső sorában található nem élelmiszer jellegű termékekből. 

Az ALDI az ország legdinamikusabban fejlődő diszkontáruházláncaként a lehető legnagyobb mértékben kívánja támogatni alacsony áraival és árcsökkentéseivel a magyar fogyasztókat. Az áruházlánc 2023-ban számos alkalommal elsőként lépett az országos kiskereskedelmi láncok közül, és különböző vajak, majd trappista sajtok, húsvéti árucikkek, később hűtött termékek árát csökkentette jelentős mértékben. A most bejelentett, 2023. október 4-étől valamennyi magyarországi ALDI áruházban egységesen érvényes árcsökkentési intézkedés kereken 300 terméket, az ALDI állandó kínálatának mintegy 20%-át érinti. A kedvezmény mértéke termékenként eltérő, tejtermékek, a látványpékségben frissen sült pékáruk, friss húsok és halak, zöldségek, tészták, továbbá higiéniai termékek és papíráruk is megtalálhatók a kedvezőbb áron kapható árucikkek között.

Néhány példa az árcsökkentésre a kedvezmény mértékével és a fogyasztói árral:

- Krémtusfürdő, 300 ml: -27%, 399 forint
- Biscotti keksz, 250 g: -26%, 349 forint
- Crisp joghurt, 175 g: -23%, 199 forint
- Kakaóitalpor, 800 g: -22%, 1.399 forint
- Gouda sajt, szeletelt, 250 g: -21%, 999 forint
- Gyermek fogkrém, 100 ml: -20%, 399 forint
- Mini fasírtgolyók, 500 g: -20%, 799 forint
- Ropogós müzli, 500 g: -20%, 1,199 forint

A vállalat természetesen továbbra is heti 70-100 terméket kínál akciós áron, illetve folytatja az üzletek középső soraiban található non-food termékek kiárusítását, ahol a kedvezmény mértéke akár 50%-os is lehet.

„A magyar családok pénztárcáját alacsony árú és ahol csak lehet, hazai termékekkel támogatjuk. A jelenlegi évben már hatodik alkalommal mérsékeljük árainkat, és a mostani árcsökkentés az eddigi legátfogóbb intézkedésünk, hiszen több mint 300 terméket, állandó kínálatunk mintegy 20%-át érinti. Ezáltal vásárlóink számos árucsoportban még kedvezőbb áron juthatnak hozzá az élelmiszerekhez és számos higiéniai termékhez” – mondta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.

Az ALDI-ról

Az ALDI a diszkontfilozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, jelenleg 168 áruházzal áll a vásárlók rendelkezésére, és több mint 6.000 főt foglalkoztat. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások széles körét kínálja online platformon, továbbá öt üzletének parkolójában diszkontbenzinkutakkal várja a vásárlókat. Az ALDI mind biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig saját tulajdonú boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja. A vállalat frisshús-kínálatának fejlesztéséért „Az Év Friss Húsáru Kereskedője 2023”, az általa létrehozott 1.300 munkahelyért és jóléti intézkedéseiért „Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben 2023”, a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyet elnyert nagyszámú termékéért „Az Év Boltja 2023 NÉBIH KMÉ különdíjat” díjat kapta. Az ALDI Magyarország negyedik alkalommal kapta meg a Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara „Megbízható Munkaadó” díját. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.

Sajtófotók az alábbi oldalról tölthetők le:
https://www.aldi.hu/hu/az-aldirol/sajtoszoba/fotogaleria.html   

www.aldi.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Fém, gépipar ; Fa, bútor, papír, nyomdaipar ; Agrár ; Élelmiszer ; - Aldi ; FMCG, kereskedelem ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: