Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az Opel bemutatja az ikonikus *Blitz* megújult változatát

2023.06.26

Forrás: Opel, Sajtóközlemény
• Markáns: határozott és magabiztos az új „Blitz”
• Mindig a középpontban: a Blitz” az Opel Compass kulcsfontosságú eleme


"A mi 'Blitz'-ünk aktuálisabb, mint valaha. Nemcsak az innováció és a mobilitás demokratizálása iránti elkötelezettségünket szimbolizálja, hanem azt az elkötelezettségünket is kifejezi, hogy 2028-ra teljesen elektromos márkává váljunk Európában. Idén már 15 villamosított modell lesz a portfóliónkban, és büszkén mondhatjuk, hogy az Opel elektromos" - mondta Florian Huettl, az Opel vezérigazgatója.

"A 'Blitz' a Bold and Pure (Erőteljes és Letisztult) filozófiánk ikonja. A markáns és magabiztos új 'Blitz', metszi az őt körül ölelő gyűrűt, az ikonikus emblémánknak progresszív, modern megjelenést kölcsönözve. Büszkén helyezkedik el az iránytűnk (Compass) középpontjában, ez a legfontosabb grafikai tervezési alapelvünk. Az iránytű az elülső, hátsó és belső dizájnelemek gerincét alkotja" - mondta Mark Adams, a formatervezési alelnök.

A német autógyártó az elkövetkező években fokozatosan vezeti be az új "Blitz" arculatot a termékpalettáján, az első szériaautó 2024-ben kapja meg az új emblémát. Florian Huettl, az Opel vezérigazgatója azonban bejelentette, hogy az új „Blitz” már idén hangsúlyosan megjelenik: "Az IAA Mobility a világ egyik legnagyobb autókiállítása, ezért tökéletes helyszín arra, hogy büszkén mutassuk be a nagyközönségnek az új 'Blitz'-ünket. Ezenkívül a standunkra egy meglepetést is tervezünk, és reméljük, hogy müncheni jelenlétünk a látogatók számára izgalmas lesz".

www.opel.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Opel ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; YouTube ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: