Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A sebesség szerelmesei ezt imádni fogják - új Firestone Firehawk Sport abroncsok

2023.01.16

Forrás: Premier Hungary Communications, Bridgestone Sajtóközlemény
A Firestone legújabb, kimondottan a sportosan vezetők igényeire fejlesztett, nagy teljesítményű nyári gumiabroncsa erős tapadást nyújt nedves, és kiváló fékezést száraz útfelületen1, mindezt elfogadható áron.


A több mint egy évszázada alapított Firestone márka a mindennapi közlekedés tökéletesítése mellett a sportos abroncsok terén is kamatoztatja a minőség filozófiáját és úttörő szellemét. Az Európában fejlesztett és gyártott új, Firehawk Sport gumiabroncs minden dinamikusan vezető sofőr számára remek választás, kompromisszumok nélküli minőséggel és biztonsági követelményekkel. Akárcsak a szintén kiváló adottságokkal rendelkező előd Firehawk SZ90mu abroncs, a Firehawk Sport is közutakra lett tervezve, kielégítve a sebesség és vezetés szerelmeseinek igényeit.
 
Csúcsteljesítmény új dizájnnal  
 
A Firestone Firehawk Sport rendkívül gyors kormányreakciót biztosít, amely nagy kanyarsebességet és biztos irányíthatóságot tesz lehetővé. Mindez a sportos abroncsprofilnak köszönhető, amely az aszimmetrikus falszögek és az érintkezési felület virtuális optimalizálása révén növeli a magabiztos vezetést. Az irányíthatóság és tapadás nedves útviszonyok között is kiemelkedő, köszönhetően az optimalizált borda- és hézageloszlásnak, valamint a változó bordaprofil és a keverék kialakításánál alkalmazott innovatív keverési technológiának. Mindennek bizonyítékául az EU „A” minősítése szolgál.
 
A korábbi, Firehawk SZ90mu abronccsal összehasonlítva a Sport verzió száraz útfelületen 9%-kal rövidebb fékutat biztosít*1, amelyet a sportos profil optimalizált rés- és barázdamélysége támogat. 
 
A gumiabroncs, amely folytatja a Firestone páratlan örökségét
 
Az új Firestone Firehawk Sport 36 méretben lesz elérhető 18"-tól 20" colig, lefedve ezzel a személy- és sportautók széles skáláját, legyen szó hagyományos belső égésű vagy elektromos járművekről.
 
„A Firestone Firehawk Sport egy olyan gumiabroncs, amely magasabb szintre emeli a vezetés élményét. Mindezt a minőség és megbízhatóság jegyében, amelyet a Firestone márka immáron több mint 100 éve képvisel” - mondta Steven De Bock, a Bridgestone EMIA személyabroncs üzletág (másodlagos piac és gyári első szerelés) alelnöke, majd hozzátette, hogy: „Ennek az abroncsnak a teljesítménye egy kemény munka eredménye. A sofőr érzi az erőt és a kapcsolatot abroncs és út között az irányítás teljes kontrolljával.”
 
*1  A Firestone Firehawk Sport és Firehawk SZ90mu belső tesztjeinek eredményei alapján, referenciamért: 225/40 R18  
 
A Firestone-ról: 
Firestone gumiabroncsválasztékunk a több mint 100 éves örökségre épül az erő és megbízhatóság jegyében. Ikonikus gumiabroncsmárkánk motorja immáron 1928 óta a zene, összehozván a zenekedvelőket és a tehetségeket. Az évek során a Firestone több száz zenei előadónak adott lehetőséget arra, hogy Európa legnagyobb fesztiváljain a Firestone színpadán lépjen fel. A Firestone 1988-ban vált a Bridgestone Corporation részévé, amely a gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások globális vezetője.
 
A Bridgestone-ról Európában, a Közel-Keleten, Indiában és Afrikában:
A Bridgestone Európában, a Közel-Keleten, Indiában és Afrikában (Bridgestone EMIA) a biztonságos és fenntartható mobilitást szolgáló megoldások terén felhalmozott szakértelmének köszönhetően az abroncs- és gumiiparban világviszonylatban vezető Bridgestone Corporation regionális stratégiai vállalategysége. A Bridgestone EMIA, amelynek központja a belgiumi Zaventemben található, több mint 20.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a térség 40 országában folytat üzleti tevékenységet.
 
A Bridgestone prémium gumiabroncsok, abroncstechnológiák és fejlett mobilitási megoldások változatos portfólióját kínálja. A vállalat jövőképe, hogy fenntartható megoldásokat kínáló vállalatként társadalmi és fogyasztói értéket nyújtson. A Bridgestone E8 kötelezettségvállalása egy széleskörű, globális, vállalati kötelezettségvállalás, amely világosan meghatározza azt az értéket, amelyet a vállalat a társadalom, az ügyfelek és a jövő generációi számára ígér nyolc fókuszterületen: energia, ökológia, hatékonyság, bővítés, gazdaság, érzelem, könnyítés és erősítés. Ezek iránytűként szolgálnak a stratégiai prioritások, a döntéshozatal és a cselekvések irányításához az üzleti tevékenység minden területén.
A Bridgestone EMIA-ról szóló további információkért, kérjük, látogasson el a www.bridgestone-emia.com és www.bridgestonenewsroom.eu oldalakra. Kövessen minket Facebookon, Instagramon, YouTube-on és LinkedInen  
 
www.bridgestone.hu    

NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; - Bridgestone

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: