Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Nikon kiadja a 3.00-s Firmware verziót a Nikon Z 9 teljes képes tükör nélküli fényképezőgéphez

2022.10.26

Forrás: Nikon, Hírek
Amszterdam, Hollandia, 2022. október 26.: A Nikon ma jelenti be a Nikon Z 9 teljes képes tükör nélküli vezető fényképezőgép 3.00-s firmware verziójának kiadását.


Az új firmware-frissítés izgalmas új lehetőségeket kínál mind a videós, mind az állóképes funkciókhoz, valamint a felhasználói igényeknek megfelelő, továbbfejlesztett kezelhetőséget és kijelzőfunkciókat.

Az új videós funkciók közé tartozik a nagyfrekvenciájú vibrációcsökkentés és a nagy felbontású zoom*1 – egy olyan funkció, amely lehetővé teszi a nagy felbontású zoomolást, amely hatékonyan terjeszti ki a telefotótartományt, függetlenül a használt objektívtől. Az új állóképes funkciók közé tartozik a C60 opció hozzáadása a nagysebességű képrögzítéshez+*2 – amely kb. 60 kép/mp-es nagysebességű sorozatfelvételt tesz lehetővé DX-formátumban.

A firmware-frissítés emellett kényelmesebb munkafolyamatot is kínál a felhasználóknak a sorozatfelvételek során készített képek visszajátszási lehetőségeinek jobbá tételével.

A szakemberek megjelenítésre és kezelhetőségre vonatkozó megnövekedett igényeinek nagyobb mértékű kielégítése érdekében gyarapodott az egyéni beállításokként használható gombok száma és több testre szabható funkció vált elérhetővé. Emellett a képek és az i-menü függőleges tájolásban is megjeleníthető a visszajátszás módban, és új képméret-beállításokkal bővült a DX-formátum. Az egyéb fejlesztések közé tartozik a kiterjesztett AF gyenge fényviszonyok közötti határértéke és az élességpont olyan, előtérben lévő tárgyra való áthelyeződésének csökkentése, amely pillanatnyilag eltakarja a kiválasztott témát.

E frissítés a bizonyítéka a Nikon szüntelen elkötelezettségének a felhasználók igényeinek kielégítése iránt az iparág vezető funkcióit kínáló, időszerű firmware-frissítések formájában.

*1  A nagy felbontású zoom csak a ProRes 422 HQ 10-bit (MOV), H.265 10-bit (MOV), H.265 8-bit (MOV) vagy H.264 8-bit (MP4) típusú videófájlok rögzítésekor érhető el, FX (36×24) képterület-beállítással. Bizonyos fényképezőgép-funkciókra korlátozások vonatkoznak.
*2  AE/AF-követéssel csak a normál JPEG képminőség-beállítás esetén. Az egyetlen sorozatfelvétellel rögzíthető képek maximális száma kevesebb, mint amennyi a nagy sebességű sorozatfelvétellel lehetséges. A Nikon által javasolt memóriakártya használata javasolt.

A Nikonról

A Nikon a képalkotási termékek és szolgáltatások világelső szállítója. Innovatív optikai technológiája – a fogyasztói kameráktól és a professzionális fényképezőgépektől az objektívekig, a rendszertartozékokig és a sport- és szabadidős célú optikákig – több mint 100 év tapasztalatán alapul. A márka világszerte elismerten új standardokat hoz létre a kialakítás és a teljesítmény terén: a Nikon forradalmi Z sorozatú tükör nélküli fényképezőgépei és a NIKKOR Z objektívek az optikai teljesítmény új dimenzióját képviselik.

A Nikon arra kötelezte el magát, hogy a képalkotási kultúra élvonalában járjon, és lehetővé tegye a világ legjobb vizuális művészei számára, hogy a vizuális történetmesélés eszközével képesek legyenek kiaknázni a kreativitásukat. Díjnyertes fényképészeti eszközei lehetővé teszik a fotósok és videósok számára, hogy kreatív elképzeléseiket a legmagasabb szinten valósítsák meg. A madárlestől a csillagvizsgálaton át a színházakig, golfozásig és utazásig, minden tevékenységet lefedő díjnyertes sport- és szabadidős célú optikáival közelebb hozza a világot.

A Nikon megbízható, előretekintő partnerként egyesíti a tartalomkészítők minden szintjét elkötelezett közössége, páratlan műszaki tapasztalata és a különböző oktatási segédanyagokhoz nyújtott hozzáférése – például a Nikon School – révén. 

www.nikon.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; - Nikon

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: