Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A kaland itt kezdődik. A Nikon bemutatja két új Prostaff távcsövét.

2022.06.09

Forrás: Nikon, Hírek
Hollandia, Amszterdam, 2022. június 9.: A mai napon a Nikon bemutatja a PROSTAFF termékcsalád két új modelljét: a PROSTAFF P7 távcsövet és a PROSTAFF P3 távcsövet. Mindkét modell tökéletes választás lehet számos hobbihoz, például a madárleshez vagy a vadleshez.


A PROSTAFF P7 kiváló felbontást és éles kontrasztú képet biztosít a használói számára. A kisebb PROSTAFF P3 távcsövek legalább olyan vonzóak és strapabíróak, mint nagyobb testvéreik, használatuk pedig rendkívül egyszerű – ennél fogva ez a modell ideális választás lehet a kezdők számára.

Az elődje (a PROSTAFF 7S) kiváló hírnevére építő PROSTAFF P7 távcsövek által kínált optikai teljesítmény messze túlszárnyalja az ennél az árkategóriánál elvárható szintet. Használói számára még gyenge fényviszonyok mellett is biztosított a világos, lenyűgözően éles kép. A PROSTAFF P7 dioptria-zárrendszerrel is rendelkezik, így használói igény szerint finomhangolhatják az élességállítást.

A PROSTAFF P3 távcsövek a széles körű elismerésnek örvendő PROSTAFF 3S távcsövek helyébe lépnek, gyakorlatias bevezetést kínálva a kiváló minőségű optika világába. A lencsék többrétegű bevonatának, valamint a prizmák tükörfelületén lévő, nagy fényvisszaverő képességű ezüstötvözet bevonatnak köszönhetően a PROSTAFF P3 mindenki számára élvezhető, ragyogóan tiszta képet biztosít.

A kompakt felépítés és a széles látszólagos látómező révén mindkét modell használói számára könnyen megtalálhatóak és követhetőek a gyorsan és kiszámíthatatlanul mozgó témák. Mindkét modell vízálló, és készen áll bármilyen kalandra.

Adam Randall, a Nikon Europe termékmenedzsere elmondta: “Örömmel mutatjuk be két új PROSTAFF modellünket, az egyiket a már tapasztaltabb hobbifelhasználók számára, a másikat a kezdő távcsőhasználók számára. Mindkét modell kompakt, könnyű és strapabíró, amelynek köszönhetően a használók egyszerűen vihetik őket magukkal a táskájukba csomagolva vagy a nyakukba akasztva. Ráadásul modellenként négy különböző méret elérhető, így bárki könnyen megtalálhatja az egyéni igényeinek leginkább megfelelő nagyítást és lencseátmérőt.”

Főbb jellemzők: PROSTAFF P7

Nagy teljesítményű hobbitávcső: minőségi optikai kidolgozás és többrétegű bevonattal ellátott lencsék és prizmák gondoskodnak a még fényesebb képekről. A fáziskorrekciós bevonattal ellátott tetőélprizmák gondoskodnak a kiváló felbontásról, még gyenge fényviszonyok között is.
Válassza az Ön számára ideális méretet: 8x42-es, 10x42-es, 8x30-as és 10x30-as méretben elérhető.
Széles látszólagos látómező: a PROSTAFF P7 8x30 távcsövek extrém széles, 62,6°-os látszólagos látómezővel rendelkeznek, míg a PROSTAFF P7 10x42 modellek még ennél is szélesebb, 62,9°-os látszólagos látómezőt tesznek elérhetővé.
Hibátlan élesség: a jobb oldali objektívvázon található dioptriaszabályozó segítségével kalibrálhatja az élességet a két szem látóképessége közti különbségnek megfelelően. Miután beállította a dioptriát, zárolhatja a szabályozót az adott helyzetben, így elkerülhető a véletlenszerű átállítódás.
Extrém strapabíró: a vízállóság (1 méter mélységig, legfeljebb 10 percig) és a páramentes kialakítás azt jelenti, hogy garantált a tiszta kép, bármilyen is az időjárás. A gumi védőborítás megvédi a távcsövet az ütődésektől és a rázkódástól.
Rendkívül kényelmes: valamennyi PROSTAFF P7 modell nagy betekintési távolságot (15 mm vagy nagyobb) biztosít, így ezek a távcsövek tökéletesek lehetnek a szemüveget viselők számára. A kattanó beállítással rendelkező, elfordítható gumi szemkagylók révén egyszerűen beállítható a megfelelő betekintési távolság, ha Ön nem visel szemüveget.
Könnyen tisztítható: az objektív és a szemlencsék olaj- és víztaszító bevonatának köszönhetően gyorsan eltávolítható a nedvesség, az ujjlenyomatok és a maszatolódások.

Főbb jellemzők: PROSTAFF P3

Belépő szintű hobbitávcső: a fényesebb képek érdekében a lencsék többrétegű bevonattal, a prizmák tükörfelülete pedig nagy fényvisszaverő képességű, ezüstötvözet bevonattal van ellátva.
Válassza az Ön számára ideális méretet: 8x42-es, 10x42-es, 8x30-as és 10x30-as méretben elérhető.
Széles látszólagos látszómező: a PROSTAFF P3 8x30 távcsövek extrém széles, 62,6°-os látszólagos látómezővel rendelkeznek, míg a PROSTAFF P3 10x42 modellek még ennél is szélesebb, 62,9°-os látszólagos látómezőt tesznek elérhetővé.
Extrém strapabíró: a vízállóság (1 méter mélységig, legfeljebb 10 percig) és a páramentes kialakítás azt jelenti, hogy garantált a tiszta kép, bármilyen is az időjárás. A gumi védőborítás megvédi a távcsövet az ütődésektől és a rázkódástól.
Rendkívül kényelmes: valamennyi PROSTAFF P3 modell nagy betekintési távolságot (15 mm vagy nagyobb) biztosít, így ezek a távcsövek tökéletesek lehetnek a szemüveget viselők számára. A kattanó beállítással rendelkező, elfordítható gumi szemkagylók révén egyszerűen beállítható a megfelelő betekintési távolság, ha Ön nem visel szemüveget.

A Nikonról

A Nikon a képalkotási termékek és szolgáltatások világelső szállítója. Innovatív optikai technológiája – a fogyasztói kameráktól és a professzionális fényképezőgépektől az objektívekig, a rendszertartozékokig és a sport- és szabadidős célú optikákig – több mint 100 év tapasztalatán alapul. A márka világszerte elismerten új standardokat hoz létre a kialakítás és a teljesítmény terén: a Nikon forradalmi Z sorozatú tükör nélküli fényképezőgépei és a NIKKOR Z objektívek az optikai teljesítmény új dimenzióját képviselik.

A Nikon arra kötelezte el magát, hogy a képalkotási kultúra élvonalában járjon, és lehetővé tegye a világ legjobb vizuális művészei számára, hogy a vizuális történetmesélés eszközével képesek legyenek kiaknázni a kreativitásukat. Díjnyertes fényképészeti eszközei lehetővé teszik a fotósok és videósok számára, hogy kreatív elképzeléseiket a legmagasabb szinten valósítsák meg. A madárlestől a csillagvizsgálaton át a színházakig, golfozásig és utazásig, minden tevékenységet lefedő díjnyertes sport- és szabadidős célú optikáival közelebb hozza a világot.

A Nikon megbízható, előretekintő partnerként egyesíti a tartalomkészítők minden szintjét elkötelezett közössége, páratlan műszaki tapasztalata és a különböző oktatási segédanyagokhoz nyújtott hozzáférése – például a Nikon School kezdeményezés – révén.

www.nikon.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; - Nikon

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: