Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Madártávlatból láthatja a KÜHNE KTL középmélylazítóját!

2022.03.02

Forrás: KÜHNE, Hírek
Tekintse meg a KÜHNE KTL lazítóink munkáját Alattyán határában!


A KÜHNE KTL talajlazító a művelt réteg és az altalaj között megfelelő vízkapacitási kapcsolatot hoz létre a talaj szükséges mélységű lazításával és porhanyításával. Használata kedvező hatással van a talaj levegő- és vízgazdálkodására.

A lazító függesztett kialakítású munkagép. A berendezés vázszerkezete speciális zártszelvényből, hegesztett összekötőkből, szerelhető kivitelben készül. A vázszerkezethez oldható kötéssel csatlakoznak a lazítókések, valamint a hidraulikus állítású elmunkáló egység. A berendezés első művelőeszköze a két sorban M30-as csavarokkal felszerelt lazítókés sor, melyeken fordítható orrbetét, vágóél és két oldalt emelő szárnyak találhatók. A lazítókések max. 600 mm mélységig lazítják fel a talajt, és oldalirányban 430 - 500 mm-es távolságban helyezkednek el.

A kések távolsága fokozatmentesen változtatható. A kések túlterhelés elleni védelméről szakítócsavaros biztosítás gondoskodik. A lazítókések egymás mögötti, nyújtott elrendezése nagy átömlési keresztmetszetet biztosít, így kisebb az eltömődés veszélye. A lazítókések egymás mögött 800 mm-es távolságban helyezkednek el. A kések és kopórészek hosszú élettartamát a speciális anyagminőség, újszerű gyártástechnológia, valamint az optimális élkialakítás biztosítja.

A második művelőelem sor, a két soros tüskés elmunkáló egység, mely hidraulikus munkahengerek segítéségével fokozatmentesen állítható. A tüskés kialakítású hengerek feladata a rögök aprítása, a szármaradványok részleges talajba keverése, a talaj lezárása, valamint a munkamélység tartása. A talajlazító alapfelszereltségként fényjelző egységgel van ellátva.

Típus: ...
Típusnév: Kühne KTL-7/3
Munkaszélesség: 3010 mm
Szállítási szélesség: 3000 mm
Munkasebesség: 6 - 10 km/h
Munkamélység (max.): 600 mm
Lazítókések száma: 7 db
Lazítókések távolsága: 430 mm
Tömeg alapgép: 1850 kg
- tüskés hengerrel: 2600 kg
Szükséges traktor teljesítmény: 133 (180) - 236 (320) kW (LE)

www.kuhne.hu      


NEWS ; Ipari hírek ; Munkagép, haszongép ; - Kühne ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Agrár ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: