Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Figyelmeztetés a Nikon kommunikációját utánzó gyanús e-mailekkel kapcsolatban

2022.02.11

Forrás: Nikon, Hírek
Tudomásunkra jutott, hogy önmagukat a Nikonként bemutató személyek e-mailben lépnek kapcsolatba YouTube- és Facebook-csatorna-tulajdonosokkal.


A tisztességtelen szándékú levelek általában a Nikon nevében íródnak és/vagy a Nikon kommunikációért felelős részlegére hivatkoznak, arra kérve a levél címzettjét, hogy Nikon fényképezőgéppel készítsen videót, vagy szponzori együttműködési lehetőségeket kínálnak fel.

Ezek az e-mailek semmilyen kapcsolatban nem állnak a Nikonnal vagy a Nikon Csoport tagjaival.

Az ilyen esetek egyre gyakoribb előfordulása miatt a Nikon szeretné felhívja a figyelmet arra, hogy önmagukat a Nikonként bemutató külső felek megpróbálhatnak személyes vagy pénzügyi adatokat szerezni, és ezeket pénzügyi előnyszerzésre felhasználni.

Kérjük, vegye figyelembe a következőket: A meglévő vagy potenciális együttműködésekkel kapcsolatosan csak a Nikon vállalat hivatalos e-mail-címéről (amely végződése: @nikon.com) érkeznek levelek.

Továbbá előfordulhat, hogy az egyik ügynökségi partnerünk is felveheti Önnel a kapcsolatot. Hivatalos ügynökségi partneri mivoltuk ellenőrzése érdekében javasoljuk, hogy keressen rá internetes jelenlétükre a következőket keresve:

• A törvényesség jelei
– A webhely biztonságosságát ellenőrizheti a címsor (URL) részét képező „s” megkeresésével – tehát a címsor elejének így kell kinéznie: „https://
– Az elérhetőségek vagy a hivatalos forgalmazói adatok megléte
– Adatvédelmi nyilatkozat megléte – például cookie-k elfogadására vonatkozó felkérés vagy az adatok használatával kapcsolatos részletek
– A Nikonnal való közös munka részletei – egy embléma vagy egy esettanulmány

• Tisztességtelen szándékra utaló jelek
– A fentiek valamelyikének hiánya
– Rossz helyesírás és nyelvtan (többek között a domainnévben is)
– A webhely többi oldalára mutató hibás hivatkozások (vagy a további hivatkozások hiánya)

Ha bármilyen kétely merül fel Önben, kérjük, ne válaszoljon, ne kattintson egyik hivatkozásra sem, és ne adjon meg semmilyen információt a törvényesség ellenőrzése nélkül.

Ehelyett ,kérjük, forduljon a Nikon helyi kommunikációs képviselőjéhez a levél ellenőrzése érdekében – a képviselő adatai a Nikon webhelyének „Sajtómegkeresések” részén találhatók. Vagy a közösségi média platformjainkon keresztül is elérheti a Nikont – ellenőrzött csatornáink kék pipával rendelkeznek. 

Lépjen kapcsolatba velünk: 
https://www.nikon.hu/hu_HU/press_room/press_contacts.page   

www.nikon.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; - Nikon

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: