Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Nikon új firmware-t ad ki a Nikon Z 9 vezető tükör nélküli fényképezőgépéhez

2021.12.28

Forrás: Nikon, Hírek
Amszterdam, Hollandia, 2021. december 28.: A Nikon ma örömmel jelenti be, hogy a Z 9 vezető tükör nélküli fényképezőgéphez tervezett firmware 1.10-es verziója 2022. január 5-én lesz letölthető a Nikon letöltési központjából és a Snapbridge mobilalkalmazáson keresztül.


A Z 9 fényképezőgép 1.10-es firmware-verziója nagyban javítja a nagy sebességű sorozatfelvétel időtartamát.

20 kép/mp sebességű [Nagy hatékonyságú RAW + JPEG BASIC (L)] rögzítés esetén az időtartam az előzőleg a világ legnagyobb*1 kb. 3 másodperces értékéről kb. 15 másodpercre*2 javul.

Ha 20 kép/mp sebességgel, [Nagy hatékonyságú RAW★ + JPEG BASIC (L)] vagy [JPEG FINE (L) + JPEG BASIC (S)] rögzítéssel készít képeket, akkor az időtartam az előző kb. 3 másodpercről kb. 8 másodpercre*2 javul.
A nagy sebességű sorozatfelvétel tovább segít a gyorsan mozgó témák fontos pillanatainak nagy felbontásban való megörökítésében.

Emellett a későbbi firmware frissítés számos videofunkciót, valamint további jobb működést és funkcionalitást kínál az fényképek és videók esetén egyaránt.

*1  Amikor 20 kép/mp sebességgel készít [RAW + JPEG] felvételt tükör nélküli fényképezőgépekkel, amelyek 30 megapixeles vagy nagyobb képérzékelőt tartalmaznak, a 2021. december 28-i állapot szerint, a Nikon kutatásai alapján.
*2  A NIKKOR Z 50mm f/1.8 S objektív és a ProGrade Digital Cobalt 1700R 325GB memóriakártya használata esetén. Az időtartam rövidebb lesz, ha a 2. foglalatban található kártya van kiválasztva a biztonsági másolathoz, illetve ha a BE érték van kiválasztva az Automatikus torzításvezérlés stb. beállításban.

A Nikonról

A Nikon a képalkotási termékek és szolgáltatások világelső szállítója. Innovatív optikai technológiája – a fogyasztói kameráktól a professzionális fényképezőgépekig, objektívekig, rendszertartozékokig és sportoptikákig – több mint 100 év tapasztalatán alapul. A márka világszerte elismerten új standardokat hoz létre a kialakítás és a teljesítmény terén: a Nikon forradalmi Z sorozatú tükör nélküli fényképezőgépei és a NIKKOR Z objektívek az optikai teljesítmény új dimenzióját képviselik.
A Nikon arra kötelezte el magát, hogy a képalkotási kultúra élvonalában járjon, és lehetővé tegye a világ legjobb vizuális művészei számára, hogy a vizuális történetmesélés eszközével képesek legyenek kiaknázni a kreativitásukat. Díjnyertes eszközei lehetővé teszik a fotósok és videósok számára, hogy kreatív elképzeléseiket a legmagasabb szinten valósítsák meg.
Megbízható, előretekintő partnerként egyesíti a tartalomkészítők minden szintjét elkötelezett közössége, páratlan műszaki tapasztalata és a különböző oktatási segédanyagokhoz nyújtott hozzáférése – például a Nikon School – révén.

www.nikon.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; - Nikon

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: