Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Nikon már fejleszti a NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S fix szupertelefotó objektívet a Nikon Z-bajonettrendszerhez

2021.12.14

Forrás: Nikon, Hírek
Amszterdam, Hollandia, 2021. december 14.: A Nikon örömmel jelenti be a NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S fix szupertelefotó objektív fejlesztését az olyan teljes képes (Nikon FX-formátumú) tükör nélküli fényképezőgépekhez, amelyekhez hozzátartozik a Nikon Z-bajonett.


A NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S egy S sorozatú* objektív, amely nagy teljesítményű képalkotást és kiváló felbontást biztosít, miközben nagy mértékben csökkenti a színeltérést. A PF (Fresnel) objektívelem először lett alkalmazva NIKKOR Z modellben, és ennek köszönhetően egy kompakt és könnyű váz született meg, így rendkívül könnyen hordozható annak ellenére, hogy egy szupertelefotó objektívről van szó. Nagy képalkotási teljesítményének és kiemelkedő mobilitásának segítségével az objektív megbízhatóan támogatja megannyi haladó amatőr és profi fotós képalkotási kifejezési lehetőségeit.

A Nikon továbbra is egy új dimenzió elérésére törekszik az optikai teljesítményben a felhasználók igényeinek kielégítése mellett, hozzájárulva a képalkotási kultúra fejlődéséhez a képalkotási lehetőségek bővítésének reményével.

* Az S sorozat a NIKKOR Z objektívek egy olyan osztálya, amely kiemelkedő optikai teljesítményt nyújt, és amely megfelel a magas szintű tervezési és minőség-ellenőrzési alapelveknek.

A NIKKOR Z objektívcsalád bővítése 2023-ra

* Tényleges gyújtótávolság DX-formátumban
*** A termékcsalád a gyártó bármilyen előzetes bejelentése és kötelezettsége nélkül változhat.


A Nikonról

A Nikon a képalkotási termékek és szolgáltatások világelső szállítója. Innovatív optikai technológiája – a fogyasztói kameráktól a professzionális fényképezőgépekig, objektívektől a rendszertartozékokig – több mint 100 év tapasztalatán alapul. A márka világszerte elismerten új standardokat hoz létre a kialakítás és a teljesítmény terén: a Nikon forradalmi Z sorozatú tükör nélküli fényképezőgépei és a NIKKOR Z objektívek az optikai teljesítmény új dimenzióját képviselik.

A Nikon arra kötelezte el magát, hogy a képalkotási kultúra élvonalában járjon, és lehetővé tegye a világ legjobb vizuális művészei számára, hogy a vizuális történetmesélés eszközével képesek legyenek kiaknázni a kreativitásukat. Díjnyertes eszközei lehetővé teszik a fotósok és videósok számára, hogy kreatív elképzeléseiket a legmagasabb szinten valósítsák meg.

Megbízható, előretekintő partnerként egyesíti a tartalomkészítők minden szintjét elkötelezett közössége, páratlan műszaki tapasztalata és a különböző oktatási segédanyagokhoz nyújtott hozzáférése – például a Nikon School – révén.

www.nikon.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; - Nikon

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: