Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.21.
Kereső



IpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső



MASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube






A DELL EMC az ipar digitális fejlesztésében
2018.07.25
Forrás: IpariCégek.hu Riport
Kovács Tamás a a Dell EMC Számítástechnikai és hálózati menedzsere az ipar digitalizációjához kapcsolódó fejlesztéseikről beszélt.

-  Mivel foglalkozik a DELL és az EMC 2016 őszi fúziójával létrejött DELL EMC?

A Dell EMC vállalati adattároló eszközöket, szervereket, felhőalapú technológiákat, információvédelmi szoftvereket és hasonló, a vállalatok IT környezetét fejlesztő termékeket és szolgáltatásokat fejleszt. A legtöbb termék és megoldás célja az, hogy az informatika a cégek mindennapjaiban fejlettebbé, gyorsabban és könnyebben kezelhetővé váljon. Mindemellett igyekszünk az olyan szoftveralapú kezdeményezéseket is támogatni a rendelkezésre álló – és évről évre fejlődő – eszközeinkkel, mint amilyen a jelenlegi ipar 4.0 megoldás a Clouderával és a Reach-csel. Továbbá a Dell jól ismert felhasználói termékeinek porfóliója is elég széles, főleg laptopok, asztali PC-k és monitorok területén.

-  Az ipar digitalizációjához, a gyártási tevékenységek fejlesztéséhez szállítanak hardver megoldásokat. Milyen informatikai berendezéseket, milyen kapacitással jelentenek ezek a hardver megoldások?

Az ipari megoldások sokszor valóban speciális hardvert igényelnek, ezért a Dell portfoliójában is jelen van a Fog Computingban használható IoT Edge Gateway, amely számos ipari csatlakozót és protokollt támogat, a PowerEdge XR2 szerver vagy Latitude Rugged Extreme tablet és notebook sorozat, amelyek szélsőséges működési környezetben is megállják a helyüket, vagy a Dell Ruckus wireless megoldása, amely kihívásos környezetekben (pl. gyártócsarnokok, nagy nyitott területek, sűrű vasbeton szerkezetek, sok felhasználós sűrű környezetek) is megbízhatóan nagy sávszélességgel szolgálja ki a szenzorokat és klienseket. Emellett az ipari megoldásainkban a “hagyományos” szervereinkkel sem kell hímestojásként bánni: a beszívott levegő akár a 40 fokot is elérheti a FreshAir 2.0 technológiánknak köszönhetően, így nem szükséges külön szerverszoba, vagy ha oda is tesszük őket, nem kell 18 fokra lehűteni a berendezéseket, így rengeteg pénzt megtakaríthatunk. Az IoT Edge Gateway kis CPU és GPU igényű, de gyors beavatkozást kívánó feladatokra tökéletes, a szervereink a skálázhatóság révén a legkisebb igénytől a legnagyobbakig, akár több száz petabyte adatig le tudja fedni a követelményeket, megbízhatóan, a Latitude Rugged tablet sorozat pedig a terepi adatmegjelenítés, folymatkezelés és gépkarbantartás kapcsán tud jelentős értéket vinni a gyártási folyamatba.

-  Mennyiben különböznek az ipari gyártáshoz szállított hardverek az általános irodai használati célokra összeépítettekhez képest? Ezekben vannak olyan részegységek is, amelyeket átlagos környezetben nem használunk, vagy az átlagember számára szinte ismeretlen?

Az ipari megoldásaink a működési környezeti tűrésben (pl. hőmérséklettartomány, por, rázkódás, fröccsenő víz vagy kisnyomású vízsugár ellenállóság), a környezeti hatásokat kompenzációjában (pl. hullám visszaverődések és interferencia kezelése az adaptív hangolható antennák segítségével) jobbak az irodainál. Emellett a rajta futtatott ipari alkalmazások is sokszor tanúsítvánnyal rendelkeznek, így biztosak lehetünk abban, hogy pl. egy szoftver-hardver együttműködési hiba nem okoz gyártáskiesést. Az egyik legfontosabb azonban mégis az, hogy beszéljük az ipar és az üzlet nyelvét, próbáljuk fél szavakból megérteni az Ügyfeleinket, hogy gyorsabban és hatékonyabban be tudjuk vezetni a rendszereket. Nem szükséges ezért nekünk magyarázni egy fröccsöntő gépnél a palástfűtési zónák fontosságát, egy zárt szárító meghibásodásának következményeit, vagy egy elektronikai összeszerelő üzemben az ESD védett területen a párásító kiesésének kockázatát – a folyamatmérnökségnek és termelési szakembereknek értékes időt takarítunk meg.

-  A digitalizációs fejlesztésekhez akár a számítógép részegységein kívüli egységeket is szállítanak a teljes körű megoldás érdeklében? Milyen berendezésekre kell gondolnunk?

A megoldásainkat a partnereinkkel együtt szállítjuk, amelybe valóban beletartozhatnak kioszk megoldások, szenzoros kiegészítők (pl. hang, por, nyomás, stb.), objektumfelismerő rendszerek (pl. plomba, csavar, látogató, munkagép, veszély-előrejelző, stb.), nyomkövető rendszerek (munkagép, látogató, félkész termék, stb.), a gyártástervezés kapcsán 3D VR-es munkaállomás (cella) tervező megoldás, a csarnok valamint géppark felmérését és layout tervezést segítő 3D épület scanner, a betanítás, munkavédelem, tűzvédelem körében használható, izommemóriára alapozó VR-es tanuló környezetek, saválló TMK szemüveg (vagy eseti prediktív karbantartásra is használható), vagy a nagytávolságú ügyfél-gyártó CAD/CAM 3D konzultációhoz használható AR/MR-es megoldásunk, amely akár távoli karbantartási segítségre is használható. Látszik, hogy elég sok területen tudunk segítséget nyújtani, célunk, hogy az üzleti igényekre releváns és éven belül megtérülő megoldást tudjunk adni.

-  Mit jelent az, hogy a DELL EMC-től gyorsan telepíthető és magas szinten optimalizált end-to-end Hadoop megoldások építhetők, tetszőlegesen skálázható hardware-en.

A CDR (Cloudera-Dell-Reach) Ipar 4.0 architektúrában a szoftver és hardver komponenseket összeillesztettük, összeteszteltük, a szállíthatóságot és támogatási modelljét kialakítottuk. A CDR Ipar 4.0 platformunk így akár a beszerelés napján is használható már. Nyilván ahhoz, hogy a rendszer az adott helyen az üzleti elvárásoknak megfelelően működjön, az adott gépre és folyamatra tanítani kell, mivel gépi tanulást is használ, ami időigényesebb. Vagyis a rendszerünkkel megspórolja az Ügyfél a rendszerintegráció akár sok hetes-hónapos bevezetési követelményét és a tanulásra tud koncentrálni. A Cloudera platform segítségével bár 6 szervertől indulunk, de akár több ezer node-os rendszerig is eljuthatunk, amennyiben azt a feldolgozandó adatmennyiség megköveteli – mindezt úgy, hogy a skálázódás lineáris, vagyis nincs beiktatási veszteség.   

-  A mesterséges intelligencia a gyártásban már jelen van. Mennyire reális, hogy a már hagyományosnak tekinthető számítógépes hardver részek, technológiák jelentősen átalakulnak? Ez milyen irányban történő fejlődést jelenthet?

A mesterséges intelligencia már kiszabadult a kutatóintézetek falai közül, és egyre jobban közelít a nagyvállalatokhoz, és az iparban és agráriumban folyamatosan közelít a végponti berendezésekhez, ahol a helyi döntésnek és a döntési gyorsaságnak nagy szerepe van. Jó példa erre az objektumfelismerő alkalmazások (pl. selejtes félkész termék leválogatás, veszély megelőzés stb.) vagy az ember-robot együttműködést lehetővé tevő cobotok. Olyan elosztott architektúrák várhatóak így, mint a Fog Computing, amelyben nem csak a hardveres részegységek vannak szétszórva a gyártócsarnok területén, de az információ feldolgozási feladat is megosztott: a központi adatgyűjtő folyamatosan optimalizálja a tanult modellt a bejövő strukturálatlan adatfolyamok értelmezésével, és a tanult (train-elt) modellt folyamatosan tölti át a végponti észlelő-beavatkozó egységbe. Így a tanulás globális, a beavatkozás lokális tud lenni. Ehhez nagyon fontos lépés a GPU computing és Deep Learning, amelyhez mind szerver, mind IoT Edge Gateway oldalon van Dell EMC megoldásunk, ennek még differenciáltabb fejlődése várható. Ilyen differenciállt fejlődésre példa a GPU-alapú elosztott és ugyancsak skálázható térinformatikai támogatású adatbázis, a Kinetica, amely már az irodai informatika világába is behozza a GPU computingot.

-  Reálisan elérhetővé vált a papírmentes gyár megvalósítása. Milyen technológiákat szállítanak a papírmentes technológia kialakításához?

A papírmentes gyár és papírmentes iroda egyszerre egy külső kényszer és egy belső hajtóerő. Ahhoz, hogy lényegesen hatékonyabb lehessen a teljes értéklánc nem csak a saját gyártásunkat, de az ügyfeleinket és beszállítóinkat is be kell kötnünk az on-line, papírmentes rendszerünkbe. A gyorsan változó piaci körülmények között az egyik legnagyobb kihívás a kivételkezelés hatékonysága: vagyis a változó termékkínálat, a nem standard ügyfélkérések vagy bekövetkező havariák kezelése. Emellett elkezdett munkába állni a Z generáció, akiknek a papír már messze nem természetes, a kézzel írás sokkal furcsább, mint vakon gépelni 140 karaktert. És már az e-mail is „öreges”. Nagyon fontosnak tartjuk az új, élvonalbeli technológiák ötvözését a meglévő eszközpark vagy kikerülhetetlen kötöttségek ötvözésével, ezért is hívjuk a programunkat „Smart Up”-nak, amely a géppark felokosítását célozza meg. A folyamat-orientált, kivételkezelésre előkészített, papírmentes gyár koncepcióhoz a fentiekben említetteken kívül folyamatkezelő rendszerekkel, az adatkezelést egyszerűsítő vékonykliens megoldásokkal, GDPR-megfelelést biztosító mentési és archiválási rendszerrel, valamint régiós és világszintű tapasztalatunkkal, jó gyakorlatokkal (best practice) tudunk hozzájárulni.

-  Milyen további terveik vannak?

Erről csak röviden tudunk nyilatkozni a folyamatban lévő fejlesztések miatt. Szeptemberben várhatóak bejelentések a mezőgazdasági, egészségügyi és építőipari szektorokra specializált megoldásainkról.

* Minden IpariCégek.hu Riport saját készítésű, minden jogot fenntartunk!  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Robot, automatika ; Mesterséges intelligencia ; Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR) ; Mágnes, MR, MRI ; IT, informatika ; Internet ; Fém, gépipar ; Műanyag ; Agrár ; Élelmiszer ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Riport ; Ipari Blog


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu




Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu





SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤95
Hirdetések19
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok25
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás78
* NEWS *7420
Ipari cégek2388
Ipari hírek7404
Business4693
Autó, jármű, közlekedés5787
BUD328
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 215
e-sport17
Audi521
Mercedes894
Opel305
Suzuki267
BMW293
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1112
Rába112
Scania446
Robot, automatika1074
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia130
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő231
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika894
Internet557
YouTube96
D nyomtatás66
Fém, gépipar1395
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer216
FMCG, kereskedelem36
Logisztika312
Ingatlan, építőipar370
Energia, közmű, akkumulátor1404
Solar80
Bosch791
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás910
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A Bosch négymilliárd euró árbevételt ért el az Ipar 4.0-val egy évtized alatt
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban




EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant





© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre