Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A DAF bemutatja a PACCAR Connect szolgáltatást

2024.04.10

Forrás: DAF Trucks Hírek
Új online flottakezelő platform az optimális hatékonyság érdekében
A DAF bemutatja a PACCAR Connect online flottakezelő platformot, amely új mércét állít fel az információk hozzáférése és az egyszerű használat terén.


Minden új DAF XB, XD, XF, XG és XG+ típust tíz éves PACCAR Connect szolgáltatással szállítunk. 
 
A PACCAR Connect több összetevőből áll: a tehergépkocsiban lévő hardverből és szoftverből, a fülkében található levehető táblagépből (opcionális), valamint egy online portálból, amely szinte bármilyen rögzített vagy mobil eszközről elérhető. A PACCAR Connect az egyes járművek és a teljes flotta teljesítményéről, a logisztikai folyamatokról és a járművezetők teljesítményéről is bárhol és bármikor valós idejű információkkal tud szolgálni, így segítve az üzemeltetőket a forgalmuk optimalizálásában.

Zökkenőmentes integráció

A PACCAR Connect egyik legnagyobb előnye, hogy az úgynevezett „harmadik felek” meglévő logisztikai alkalmazásai felhasználhatják az online portálról származó adatokat, ami nagymértékben megkönnyíti a logisztikai folyamatok és a flotta teljesítményének nyomon követését számítógépről, laptopról vagy akár táblagépről.

A PACCAR Connect táblagép emellett a járművezető munkáját is megkönnyíti és hatékonyabbá teszi, mert a PACCAR Connect mobil szolgáltatásait összekapcsolhatja a DAF navigációs rendszerrel. Ez azt jelenti, hogy az üzemeltető bázisa által összeállított új útvonalak közvetlenül elküldhetők a DAF-kamionnavigációs rendszerbe.

Jelentések

A PACCAR Connect az összes tehergépkocsi- és flottateljesítmény non-stop online megtekintését, illetve e-mailben történő továbbítását is lehetővé teszi bármely adott pillanatban a „jelentések ütemezése” funkció segítségével. Az útvonal- és üzemanyag-jelentések az egyéni igényeknek megfelelően megjeleníthetők a műszerfalon. A maximális hatékonyság elérése érdekében a PACCAR Connect „geofencing”, vagyis virtuális kerítés funkciót is használ, amely értesíti a bázist, ha egy tehergépkocsi közeledik egy szállítási helyhez, vagy a márkakereskedőnél végzett karbantartás után ismét teljesen üzemképes.

Azok a flottatulajdonosok, akiknek átfogóbb információkra van szükségük, az opcionális Eco pontszám és Járműállapot modulokat is választhatják. Az előbbi részletes tájékoztatást nyújt a járművezető teljesítményéről, míg az utóbbi a jármű állapotára összpontosít – beleértve a valós idejű műszerfali jelzéseket és a jármű következő aktuális szervizelésének feltüntetését.

Alapfelszereltségben 10 év

Az új DAF XB, XD, XF, XG és XG+ típusok alapfelszereltségéhez hozzátartozik a 10 éves PACCAR Connect csatlakoztatási szolgáltatás, még akkor is, ha a jármű gazdát cserél. Ebben az időszakban a portál a legfrissebb szoftverre való összes frissítése ingyenes. A DAF Connect felhasználóinak plusz költség nélkül felajánlunk egy szoftverfrissítést az új és szélesebb körű PACCAR Connect változatra.

Az új norma
A PACCAR Connect online flottakezelő platform – amely minden új DAF járművön az alapfelszereltség része – új etalont állít fel az egyszerű használat terén. A külső felektől származó logisztikai alkalmazások zökkenőmentes integrálásával és az opcionális PACCAR Connect táblagéppel a logisztikai folyamatok felügyelete és optimalizálása minden eddiginél egyszerűbbé, és ami a legfontosabb, jobbá vált.

www.daftrucks.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - DAF Trucks ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: