Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A JYSK Olaszország befektet a munkavállalók fejlesztésébe

2024.03.19

Forrás: JYSK, GOJYSK Hírek
Február 26-án a JYSK Italy elindította az első District Manager Trainee (DMT) programot a milánói központban. Öt gyakornok fejleszti készségeit és új kompetenciákat fejleszt.


A JYSK Italy gyors fejlődésben van, és egyértelmű célja, hogy összesen 350 üzletet nyisson az országban. E növekedés támogatása érdekében a JYSK Italy befektet a munkavállalók fejlesztésébe és képzésébe, hogy a szervezet minden szintjén biztosítsa a tehetségeket.

Nagy reményeim vannak a DMT programmal kapcsolatban.
- Marlene Moretti| District Manager

Tavaly a JYSK Olaszország nagy sikerrel vezette be a Store Manager Trainee (SMT) programot, idén pedig az ország még tovább bővíti a képzési lehetőségeket. Az ország mostantól új képzési programot kínál a jelenlegi és leendő DM-ek számára.

EGYÉVES KÉPZÉS KEZDŐDIK

Egy felhős február végi napon öt gyakornok gyűlt össze a milánói központi irodában a képzések első hetére, amely a tantermi képzés és a workshopok, valamint a munkahelyi képzés kombinációját kínálta, minden modul között egy mentorral.

A gyakornokok egy éven keresztül vesznek részt a programban, amely öt modulból áll, és amelynek során fejlesztik a szükséges készségeket a vezetés, a személyzetfejlesztés, a végrehajtás és az optimalizálás területén.

Marlene Moretti, a 7. körzet újonnan kinevezett DM-je alig várja, hogy erős tudásbázist alakítson ki és fejlessze kompetenciáit ebben a szerepkörben:

"Nagy reményeket fűzök a DMT programhoz. Úgy látom, hogy ez egy lehetőség arra, hogy a jelenlegi munkakörömben különböző területeken megerősítsem a képességeimet, valamint legyőzzem a kihívásokat és a személyes határaimat. Büszke vagyok arra, hogy egy olyan kiváló munkáltatónak dolgozom, aki befektet a munkavállalók fejlődésébe és a képzésekbe" - mondja Marlene.

Marco Altavilla, a JYSK Gallarate üzletvezetője alig várja, hogy DM-ként többet tanuljon a szerepkörről.

"Egy évvel ezelőtt csatlakoztam a JYSK-hez SM-ként, és azonnal beleszerettem a JYSK-be. Alig várom, hogy új készségeket tanuljak, mert ez lehetővé teszi, hogy egy nap DM legyek. Érdekelnek a DM szerepkör kulcsfontosságú területei, mint például a tervezés és az ütemezés" - mondja Marco.

SZEMÉLYES ÉS SZAKMAI FEJLŐDÉS

Az oktatók erős csapatát választottuk ki, hogy a résztvevőknek a DM szerepkör betöltéséhez szükséges készségeket biztosítsák. Egyikük Giovanna Grosso, HR menedzser:

"Büszkén üdvözlöm a gyakornokokat a legelső DMT programunkon. Az egyik munkavállalói ígéretünk az, hogy befektetünk a munkavállalók fejlődésébe, és nagy ambícióink vannak ezzel a programmal kapcsolatban. A gyakornokok a program során nemcsak a DMT-ként való sikeres működéshez szükséges alapvető kompetenciákat sajátítják el, hanem lehetőségük lesz a személyes fejlődés megtapasztalására is" - mondja Giovanna, majd hozzáteszi:

"Erre a programra nagy szükség van, és arra számítunk, hogy jövőre még több résztvevőnk lesz".

https://jysk.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Fa, bútor, papír, nyomdaipar ; - JYSK ; Ingatlan, építőipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: