Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Élet a jövő városában - Kényelem és közösségi élmények a legújabb technológiával felvértezve

2024.03.22

Forrás: Kertesz Communications Consulting, Metrodom Sajtóközlemény
Saját elektromos töltőpont az autódnak, okosotthon magadnak - átadták Magyarország legnagyobb autótöltő állomását, amely 336 elektromos autó töltésére lesz képes


Budapest, 2024. március 22. - A Metrodom, a Smart Digital és a KIA közös Metrodom IN/Charge eseményen mutatta be, hogy milyen az, amikor az otthon kényelméhez hozzátartozik az is, hogy autód feltöltheted garázsodban, ahol egyébként rekord számú, 336 elektromos autó töltését is biztosítják, ami világviszonylatban is kiemelkedő. Mindez része az élménynek, amit a jövő városa biztosít neked már most.

Képzelj el egy világot, amelyben egy fárasztó munkanapot követően egy zöld és innovatív prémium lakóparkba térsz haza, amely a csúcstechnológia minden vívmányával a te kényelmedet szolgálja. Már a lakópark garázsába hajtva megtapasztalhatod a leginnovatívabb technológia közelségét, amely gondoskodik arról, hogy amíg te otthon vagy, elektromos autód is megkapja a számára szükséges feltöltődést.

A Metrodom lakásaiban 2021 óta alapfelszereltség az elektromos autótöltő. A Metrodom River prémium lakóparkban minden autóbeálló saját, e-töltőállomással is rendelkezik, a mélygarázsban rekordszámú, összesen 336 autó számára építenek ki korszerű töltőpontot.

Metrodom Community – Közösségi élmények minden nap

A jövő városa a közösségi élményekről szól, ezért a Metrodom River prémium lakóparkja egy város a városban, ahol a fenntarthatóság, az innováció, a kikapcsolódás és a kényelem egyszerre valósul meg. Hogyan? A Metrodom Rivert úgy tervezték, hogy belső felszíni parkjai teljesen autómentesek, így a hatalmas parkosított zöldfelületet, szabadtéri edzőparkot,a tai-chi teraszt a lakók korlátok nélkül szabadon élvezhetik. Ha aktív kikapcsolódásra vágyunk, akkor a kültéri sportok, evezés, futás, kerékpározás mellett belső fitnesz- és szaunavilág, eSport szoba, baba játszószoba, kávézó, csomagpont, közösségi csónakház, GreenGo állomás, közösségi nappali és grillterasz, valamint barkács szoba, biliárd- és darts szalon is a lakók rendelkezésére áll. Gondoltak a családokra, így bölcsődék, óvodák, saját játszótér is része a lakóparknak, amit portaszolgálat és körben biztonságos kerítés véd a lakók teljes biztonsága érdekében.

„A jövő városát fejlesztjük Budapest XI. kerületében, ahol minden a lakók maximális kényelméről szól egy zöld, közösségi és high-tech környezetben. A most átadott töltőrendszer is azt a törekvésünket támasztja alá, hogyan tudjuk prémium lakóprojektjeinket valóban jövőállóvá tenni. Fenntartható okoslakásaink ma és 10 év múlva is tökéletesen kiszolgálják a lakók és a kor igényeit – ismertette Pongrácz Tamás, a Metrodom fejlesztési igazgatója.

Metrodom River InCharge – a Freelusion világította meg a lényeget 

A Metrodom Riverben tartott sajtóeseményen a korszerű töltési megoldásokat a KIA által biztosított Niro EV, EV6 és EV9 elektromos autók segítségével próbálhatták ki. Emellett szakértők beszélgettek az elektromos töltési megoldásokról és az elektromobilitás lehetőségeiről. Hoffmann Zsolt, a Smart Digital ügyvezetője a töltési infrastruktúra fejlesztője hangsúlyozta, hogy “Egyelőre az elektromos autózás tipikusan a városi felhasználásnak a sajátja, a városi életforma része. Az autótöltés 80 százalékban otthontöltés, és 20 százalékban publikus töltés (pl. az autópályák mellett), ezért esszenciális az otthontöltési rendszerek kiépítése minden új lakóparkban. Erre az igényre reagált ez a világon is egyedülálló fejlesztés, ami a Metrodom River mélygarázsában megvalósult.” Záróakkordként az esemény esszenciáját a világhírű Freelusion csapatának egyedülálló produkciója világította meg.

A Metrodom Csoport
A 2012-ben alapított Metrodom Csoport a magas hozzáadott értékű innovatív ingatlanok hazai specialistája. A Metrodom Csoporthoz tartozó cégek magyar menedzsment irányítása alatt állnak, székhelyük és központjuk Magyarországon van. A Metrodom Csoport a hazai lakóingatlan-fejlesztő piac egyik vezető szereplője. Aktuálisan futó projektjei a Metrodom River és a Metrodom Green. A Metrodom Csoport már több, mint 4.500 családi otthont adott át sikeresen az elmúlt 10 évben. Az átadás előtt álló Metrodom RIVER I-II. projekt a XI. kerületben, a Budafoki úton a Dunapartra hozza a leginnovatívabb megoldásokkal felszerelt prémium és fenntartható lakóotthonait. 

A Smart Digital
A Smart Digital Kft. elkötelezetten dolgozik azon, hogy ügyfeleik versenyképességét az innovatív IT megoldások segítségével az európai fejlett vállalatok szintjére emelje. Hisznek abban, hogy informatikai megoldásaikkal, az ügyfeleikkel proaktívan együttműködve, fokozhatják a hatékonyságot és a termelőképességet. Az innovatív, kiszámíthatóságon és előre jelezhetőségen alapuló technológiáik erőforrásokat szabadítanak fel, amelyet így az alap üzleti tevékenységekre lehet fordítani.

A Kia Europe 
A Kia Europe a Kia Corporation európai gyártó és kereskedelmi vállalata. A Kia, globális mobilitási vállalkozásként innovatív és úttörő fenntartható mobilitási megoldásokat kínál vásárlóinak világszerte. Fenntartható mobilitásszolgáltatóként a Kia fő célja a villamosított hajtásláncok és az akkumulátoros-elektromos járművek népszerűsítése, valamint a mobilitási szolgáltatások egyre szélesebb körű elterjesztése annak érdekében, hogy minél többen fedezhessék fel, és élvezhessék a tiszta, gazdaságos és hatékony közlekedési módokat.

A Kia Europe központja Németországban, Frankfurtban működik, a vállalat több mint 5.500 főt foglalkoztat Európa és a kaukázusi térség 39 országában. A frankfurti központ felügyelete alá tartozik a márka a szlovákiai Zsolnán működő európai gyára is. 
A Kia innovatív termékei egyre több vásárlót vonzanak világszerte, és egyre több elismerést is gyűjtenek. Az tisztán elektromos hajtású Kia EV6, a koreai modellek sorában elsőként nyerte el a 2022-es európai Év Autója címet. A Kia hazai kereskedői hálózata 29 telephelyen keresztül 7.050 autót értékesített 2023-ban a magyar piacon; az eladásokat itthon a Kia Ceed kombi változata vezette.

 
Bővebb információ: www.kia.com/hu

https://metrodom.hu/    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: