Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Folytatja hazai terjeszkedését az ALDI: megnyitotta harmadik áruházát Békéscsabán

2024.03.21

Forrás: Aldi Közlemények
Biatorbágy, 2024.03.21. – Az ALDI Magyarország megnyitotta 173. hazai üzletét Békéscsabán, az Andrássy út 71-73. alatt. A vármegyeszékhelyen a mai naptól így már három ALDI-ban intézhető a bevásárlás, az áruházlánctól megszokott alacsony áron és magas minőségben.


A nyitás alkalmából mintegy 60 rendkívüli nyitási akció, estig tartó szerencsekerék, termékkóstoltatás és további meglepetések várják a „csabai” és a környékbeli vásárlókat. Az új egység 20 új kereskedelmi munkahelyet teremtett.

Az ALDI számára – a diszkontfilozófia megalkotójaként – kiemelten fontos, hogy minél több meglévő és új vásárlója számára tegye elérhetővé megfizethető árú és megbízható minőségű termékkínálatát. A vállalat Békéscsabán eddig két üzletével volt jelen, de a rendkívül pozitív lakossági visszajelzések alapján hálózatának bővítése mellett döntött, és az Andrássy út 71-73. szám alatt található ingatlan épületében, a legújabb ALDI-standardok szerint alakította ki nyitó üzletét. Az új áruház mellett működő további kiskereskedelmi egységeknek köszönhetően egy helyszínen, gyorsan és kényelmesen intézhető a bevásárlás.

A belvárosban található üzlet gyalogosan, kerékpárral, gépjárművel és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető – a város településszerkezetében ez az egyik legideálisabb fekvésű élelmiszeráruház. Az autósokat összesen 183 gépjármű befogadására alkalmas, ingyenes parkoló várja, amely a bevásárlóközpont valamennyi vásárlója számára rendelkezésre áll, a biciklivel érkezők számára pedig bőséges mennyiségű kerékpártároló érhető el. A helyi buszjárat megállója közvetlenül az üzlet előtt található, emellett a vasút- és az autóbusz-állomás – amely egyben helyi, helyközi és távolsági járatok indulási és érkezési pontja is – alig néhány perc sétára helyezkedik el.

A vásárlói igények magas szintű kiszolgálása érdekében az üzletet az ALDI legújabb dizájnja és standardjai szerint alakították ki. A vásárlók modern és tágas üzletkörnyezetben válogathatnak a mintegy 1.800, zömében saját márkás árucikk között. A vállalat számára természetesen kiemelten fontos a fenntarthatóság és az energiatakarékosság is, így az ingatlan kialakítása során erre is nagy hangsúlyt fektetett. Az új áruház korszerű berendezései – így a komplex hűtő-fűtő rendszer – és fenntartható technológiái egyaránt hozzájárulnak a környezettudatos működéshez és a komfortérzet növeléséhez.

A vásárlókat új padlóburkolat és zöldség-gyümölcs pult várja közvetlenül a bejáratnál, ahol több mint 110, többségében magyar forrásból származó friss termék közül választhatnak. Az „Azon melegében” látványpékség közel 7 méter hosszú, rendkívül tágas pultjában több mint 60-féle helyben készült kenyér, édes és sós péksütemény kapható, további, közel 50 pékárut naponta frissen szállítanak, a tartós termékek pedig a központi raktárból érkeznek az üzletbe. „A nap fogása” szlogen alatt bevezetett új intézkedés jegyében a látványpékségekben az előző napi záráskor megmaradt pékárukat bezacskózva, 50%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni másnap délig, és a szépséghibás zöldségekhez, gyümölcsökhöz is csomagokban, 30–50%-os kedvezménnyel lehet hozzájutni.

Az ALDI valamennyi hazai üzlete – így az újonnan nyíló békéscsabai egység is – 400 négyzetméternél nagyobb eladótérrel rendelkezik, ezért a vállalat ezen áruházában is visszaváltó automatát telepített.  A parkoló felől elérhető berendezések lehetővé teszik, hogy a vásárlók egyszerre két bedobónyíláson válthassák vissza a szelektíven gyűjtött, nem újratölthető palackokat.

A jó dolgok az akciókkal is együtt járnak – rendkívüli árengedmények és kedves meglepetések
Az ALDI nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél több vásárlóval ismertesse meg saját márkás termékválasztékát, amelynek tagjai a márkatermékeknél sokszor jelentősen, akár 30–40%-kal olcsóbbak, minőségük mégis kiváló. A vállalat a nyitás alkalmából kizárólag ebben az áruházban rendkívül kedvező, akár 66%-kal alacsonyabb áron kínál mintegy 60 terméket: háztartási és barkácstermékeket, kerti cikkeket, bútorokat és lakástextíliákat, férfi és női textilárukat, cipőket, játékokat és szabadidős árucikkeket. Ezenfelül többféle friss zöldség és gyümölcs, valamint szortimenttermék is kedvezményes áron vásárolható meg. A nyitás első három napján valamennyi helyben sütött pékáru 20%-os kedvezménnyel kapható. A nyitás napján 6:30-tól a vásárlók a Gyulahús Kft. több termékét kóstolhatják meg, amíg a készlet tart. Reggel 9:00-11:00 óra között a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület (BRSE) hat professzionális röplabdázójával is találkozhatnak az üzletbe látogatók: az élsportolók a kasszáknál segédkeznek majd, de a vásárlóknak lehetőségük lesz közös fényképkészítésre és beszélgetésre, sőt dedikált kártyákat is kérhetnek. A kassza után egészen este 18:00-ig nyereményjáték várja a vásárlókat, akik 5.000 Ft-ot elérő vásárlásuk esetén megpörgethetik a szerencsekereket, és garantált nyereménnyel gazdagodva térhetnek haza.

Az üzletlánc pénztárcakímélő kezdeményezéseivel is segít a magyar családoknak a spórolásban. 2024. március 21-30. között – 10.000 forintot elérő vásárlás esetén – 1200 forint engedménnyel kedveskedik vásárlóinak. Az extra kedvezmény a több mint egy hétig érvényes, az üzletlánc szórólapjaiban és weboldalán, továbbá különböző népszerű újságokban megtalálható ALDI-kupon pénztárnál történő bemutatásával érvényesíthető. A kuponok természetesen az újonnan nyíló békéscsabai egységben is beválthatóak.

Felelős vállalatként az ALDI országszerte együttműködik különböző szervezetekkel, amelyek célja a hátrányos helyzetű családok felkarolása és aktív támogatása. A nyitással egyidejűleg az üzletlánc az egészségmegőrzés, a lelki egészségvédelem területén dolgozó szakembereket és önkéntes segítőket összefogó Mentálhigiénés Egyesület részére játékokat, konyhai és higiéniai eszközöket adományoz.

Az 5600 Békéscsaba, Andrássy út 71-73. szám alatti ALDI áruház nyitvatartása:
Hétfő–szombat: 6:30–21:00
Vasárnap: 7:00–19:00

Az ALDI-ról
Az ALDI a diszkontfilozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, jelenleg 173 áruházzal áll a vásárlók rendelkezésére. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások széles körét kínálja online platformon, továbbá öt üzletének parkolójában diszkontbenzinkutakkal várja a vásárlókat. Az ALDI mind biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig saját tulajdonú boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja. A vállalat frisshús-kínálatának fejlesztéséért „Az Év Friss Húsáru Kereskedője 2023”, az általa létrehozott munkahelyekért és jóléti intézkedéseiért „Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben 2023”, a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyet elnyert nagyszámú termékéért „Az Év Boltja 2023 NÉBIH KMÉ különdíjat” díjat kapta. Az ALDI Magyarország negyedik alkalommal kapta meg a Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara „Megbízható Munkaadó” díját. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.

Sajtófotók innen tölthetők le:
https://www.aldi.hu/hu/az-aldirol/sajtoszoba/fotogaleria.html   

www.aldi.hu    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Múzeum, ipartörténet, veterán ; Fém, gépipar ; Agrár ; Élelmiszer ; - Aldi ; FMCG, kereskedelem ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: