Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Alacsony árak megújult környezetben: újabb áruházát modernizálta az ALDI

2024.03.07

Forrás: Aldi Közlemények
Biatorbágy, 2024. 03. 07. – Az ALDI Magyarország megújította a Budapesten, a XIX. kerületi Üllői út 280. szám alatt található üzletét. A felújítás után a vásárlókat modernizált belső környezet, akár 67%-os, spórolást segítő extra akciók és további meglepetések várják.


Az ALDI Magyarország elkötelezett amellett, hogy a lehető legkényelmesebb bevásárlási élményt nyújtsa vásárlóinak valamennyi, így a kispesti áruházában is, ezért átfogó, a nyitvatartást azonban nem érintő felújítás mellett döntött. Ennek során az üzlet teljes világítását alacsony energiafogyasztású LED-es lámpákra cserélték, továbbá korszerűsítették a hőszivattyús rendszert. A korszerű berendezés és a fenntartható technológiák egyaránt hozzájárulnak a környezettudatos működéshez és a komfortérzet növeléséhez.
A vásárlókat felújított bútorzat, illetve az eladótér egyes részein teljesen új berendezés, dizájnelemek és prezentációs eszközök várják. Megújult az „Azon melegében” látványpékség is, ahol több mint 60-féle helyben készült kenyér, édes és sós péksütemény kapható, további, közel 50 pékárut naponta frissen szállítanak, a tartós termékek pedig a központi raktárból érkeznek az áruházba. Minden pékáru önzáró ajtót kapott, így biztosított a higiénikus vásárlás.
Az ALDI a vásárlói élmény növelése érdekében átrendezte az üzletét, így az eladótér a mintegy 1800 állandó árucikkből álló, 90%-ban saját márkás kínálatnak ezentúl még optimálisabb elrendezésben ad otthont.

A vállalat „A nap fogása” szlogen alatt újabb intézkedést vezetett be kispesti áruházában is. A látványpékségekben az előző napi záráskor megmaradt pékárukat bezacskózva, 50%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni másnap délig, és a szépséghibás zöldségekhez, gyümölcsökhöz is csomagokban, 30–50%-os kedvezménnyel lehet hozzájutni. A pénztárcakímélő intézkedés célja, hogy minden megtermelt zöldség vagy gyümölcs, megsütött pékáru a családok asztalára kerüljön, jelentős kedvezmények mellett. 

Az ALDI valamennyi hazai üzlete – így a kispesti egység is – 400 négyzetméternél nagyobb eladóterű, ezért a vállalat ide is visszaváltó automatát telepített. A berendezés lehetővé teszi, hogy a vásárlók a bedobónyíláson keresztül gyorsan és egyszerűen váltsák vissza a szelektíven gyűjtött, nem újratölthető palackokat. Az automata az áruház eladóterében, közvetlenül a bejárat után helyezkedik el, így kényelmesen, már a vásárlás megkezdése előtt leadhatók a palackok.

A jó dolgok együtt járnak – grandiózus akciók és sok-sok spórolás
Az ALDI nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél több vásárlóval ismertesse meg saját márkás termékválasztékát, amelynek tagjai a márkatermékeknél sokszor jelentősen, akár 30–40%-kal olcsóbbak, minőségük mégis kiváló. A vállalat az újranyitás alkalmából kizárólag ebben az áruházban rendkívül kedvező, akár 67%-kal alacsonyabb áron kínál közel 40 terméket: háztartási, barkács- és textilárukat, cipőket, sporteszközöket, jármű- és kerékpártartozékokat, illetve szabadidős árucikkeket. Ezenfelül többféle friss zöldség és gyümölcs, valamint szortimenttermék is kedvezményes áron vásárolható meg. A nyitás utáni első három napon valamennyi helyben sütött pékáru 20%-os kedvezménnyel kapható. A kassza után 10:00-ig nyereményjáték várja a vásárlókat, akik 5.000 Ft-ot elérő vásárlásuk esetén megpörgethetik a szerencsekereket, és garantált nyereménnyel gazdagodva térhetnek haza. A nyitás napján 07:00 órától az üzletbe látogatókat egy doboz NATURLAND Omega–3 Forte vitaminkapszulával, továbbá MÁRKA-logózott nyakpánttal is megajándékozzák, a készlet erejéig.

Az 1195 Budapest, Üllői út 280. szám alatti ALDI-áruház nyitvatartása:
Hétfő–szombat: 07:00–21:00       
Vasárnap: 07:00–19:00

Az ALDI-ról

Az ALDI a diszkontfilozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első boltját Magyarországon, jelenleg 172 áruházzal áll a vásárlók rendelkezésére. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások széles körét kínálja online platformon, továbbá öt üzletének parkolójában diszkontbenzinkutakkal várja a vásárlókat. Az ALDI mind biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig saját tulajdonú boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja. A vállalat frisshús-kínálatának fejlesztéséért „Az Év Friss Húsáru Kereskedője 2023”, az általa létrehozott munkahelyekért és jóléti intézkedéseiért „Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben 2023” díjat, a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyet elnyert nagyszámú termékéért „Az Év Boltja 2023 NÉBIH KMÉ különdíjat” kapta meg. Az ALDI Magyarország negyedik alkalommal érdemelte ki a Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara „Megbízható Munkaadó” díját. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.

Sajtófotók az alábbi oldalról tölthetők le:
https://www.aldi.hu/hu/az-aldirol/sajtoszoba/fotogaleria.html   

www.aldi.hu    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Agrár ; Élelmiszer ; - Aldi ; FMCG, kereskedelem ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: