Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A JYSK megtakarítja az alumíniumot és a konténerek helyét

2024.03.08

Forrás: JYSK, GOJYSK Hírek
Idén tavasszal a JYSK olyan új gyártási és csomagolási kezdeményezéseket hajt végre, amelyek évente 22 tonnával csökkentik az alumínium felhasználását és 40 konténerrel egyenértékű szállítási helyigényt takarítanak meg.


A JYSK folyamatosan dolgozik a környezeti lábnyomának csökkentésén, és két új kezdeményezés a gyártás és a csomagolás területén egy újabb lépést jelent a helyes irányba.

„Sok ambiciózus kollégám van, akik felelős döntéseket hoznak, és ezek a termelési és csomagolási fejlesztések nagyszerű példái a kis, de értékes pozitív irányba tett lépéseknek” – mondja Ditte Revsbæk Hansen, a JYSK fenntarthatósági igazgatója.
4,5 millió alumínium kupak megtakarítása

Az első kezdeményezés a népszerű kültéri, egymásra rakható GUDHJEM és AIDT székekre vonatkozik. Ezeknek a székeknek minden lábszárán alumínium lábsapka található dekorációs célból.

Most a JYSK sikeresen újratervezte a székeket és eltávolította az alumínium lábsapkákat anélkül, hogy a minőség és a funkcionalitás rovására menne.

A változtatással évente összesen 4,5 millió darabot takarítanak meg, ami 22 tonna alumíniumnak felel meg.

Egyéb fenntarthatósági kezdeményezések a JYSK-nél

• Olvassa el, hogyan cserélték le az ágyneműk és lepedők csomagolását, amivel 475 tonna műanyagot takarítottak meg.
• Olvasson arról, hogy a WELLPUR párnák csomagolásának és szövetborításának optimalizálásával 3 millió műanyag fogantyút és 1 millió cipzárt takarítottak meg.

Új csomagolási megoldás paplanokhoz

A második kezdeményezés egy új, FSC®-tanúsítvánnyal rendelkező kartonpapírból készült csomagolás, melyet a BASIC paplanszériák közül többnél is alkalmaznak, beleértve a két nagyméretű, hűvös paplanszériát, a BREIDTINDEN-t és a STETINDEN-t (FSC® N001715).

A haspánt minden paplant szépen feltekerve tart, ami nemcsak azt biztosítja, hogy az ügyfelek úgy vásárolhatnak paplant, hogy biztosak lehetnek abban, hogy mások csak minimálisan kezelik, hanem a szállítási konténerekben felhasznált helyet is minimalizálja.

Valójában az új haspántos kezdeményezés évente több mint 40 konténerrel csökkenti a JYSK konténerhasználatát, ami azt jelenti, hogy a JYSK 300.000 további nyári paplant tud szállítani a meglévő helyen.

https://jysk.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Fa, bútor, papír, nyomdaipar ; - JYSK ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: