Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Terjeszkedik a JYSK - jótékonykodással egybekötött áruháznyitások

2024.03.07

Forrás: JYSK, GOJYSK Hírek
Újabb vidéki áruházakat nyitott és újított meg a JYSK
A JYSK kiskereskedelmi hálózata tovább bővül, március 6-án két újabb üzlet nyitotta meg kapuit Bicskén és Várpalotán, valamint két további áruházát újította meg Vecsésen és Szigetváron.


Az üzletnyitásokat B2B esemény és jótékonysági akció is kísérte.

Folyamatosan terjeszkedik a JYSK Magyarországon: idén márciusban két új áruházat nyitott Bicskén és Várpalotán, így már összesen 98 üzlettel rendelkezik hazánkban. A bicskei üzletnyitást egy zártkörű, fogadással egybekötött esemény előzte meg a B2B ügyfelek számára, termékbemutatókkal, szakmai előadásokkal és tombolával.

Az áruháznyitásokhoz emellett jótékonysági akció is kapcsolódott, a Sharity-vel együttműködve helyi szervezetek kaptak 500-500 ezer forintos támogatást. A pályázatra Bicskén 7, Várpalotán pedig 10 helyi szervezet jelentkezett, a győztes pedig Bicskén a Kutyaovi Állatvédő Egyesület, Várpalotán pedig a Cinege Alapítvány a Rákóczi Telepi Tagóvoda Gyermekeiért lett. 

Fenntarthatóbb üzletek

Az új áruházak nyitása mellett a meglévő üzleteit is folyamatosan átépíti a JYSK a 3.0-ás koncepció szerint, március 6-án Vecsésen és Szigetváron nyílt meg a két legújabb átalakított áruház.

Az új üzletek közel ezer négyzetméteres alapterülettel rendelkeznek. Minden áruházban külön matrac-stúdiót is kínál a JYSK, ahol az érdeklődők otthonos környezetben nemcsak tanácsokat kaphatnak, hanem kipróbálhatják a termékeket is. A dekorációs kellékek és kiegészítők még nagyobb területet kaptak, ahol szezonálisan frissülő, az aktuális trendeket követő termékek széles választékát találják.

Az áruházak kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottak az energiahatékonyságra is, például az izzókat LED-ekre cserélték a szociális helyiségekbe pedig mozgásérzékelőt szereltek. Az új koncepció jegyében az üzletekben a világítás szakaszolt, három lépésben állítható be, ami lehetővé teszi, hogy a kevesebb fény mellett is kiváló vásárlási élményt nyújtsanak, miközben az üzletek energiafogyasztása legalább 25 százalékkal csökkenhet.

Az idei 2023/24-es pénzügyi évben még egy új üzletet tervezünk nyitni. Ugyan online vásárlások igen népszerűek, mégis jelentős az érdeklődés a hagyományos boltok iránt, különösen nagyobb értékű termékek, például bútorok és matracok esetén. Fontosnak tartjuk, hogy könnyen elérhetőek legyünk mind a fővárosban, mind vidéken, ezért folyamatosan új üzleteket nyitunk országszerte”

- mondta Szimeiszter Sándor, a JYSK Magyarországért, Ausztriáét és Görögországért felelős country directora.

https://jysk.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Fém, gépipar ; Fa, bútor, papír, nyomdaipar ; - JYSK ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: