Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Debrecen: napelempark és számos sikeres projekt az energiahatékonyságért

2024.02.26

Forrás: Schaeffler Sajtóközlemény
A Schaeffler Debrecen az elmúlt években jelentős beruházásokat hajtott végre az energiahatékonyság érdekében. Hamarosan átadjuk új napelemparkunkat is!


Kiemelt projektjeink a teljesség igénye nélkül:

• Világítás korszerűsítése
• Vákuumdesztilláló berendezés telepítése
• Kompresszorállomás fejlesztése – új kompresszorok beszerzése, préslevegőfelhasználás, és központi nyomás csökkentése
• Fűtés korszerűsítés, kompresszorok hulladékhőjének hasznosítása
• Desztillátum víz hasznosítása a technológiai és takarítási folyamatainkban

A beruházások mellett kiemelten foglalkoztunk a vízmegtakarítással és a termelési folyamataink energiahatékony fejlesztésével is.

A beruházásokkal és fejlesztési ötletekkel 48%-al csökkentettük az energiahatékonysági mutatónkat, ehhez nagyban hozzájárult a munkatársaink energiaötlet-kampányban való részvétele is, amit külön köszönünk minden munkavállalónknak.

A debreceni Scaheffler csak a 2023-as évben 1,84GWh megtakarítással zárta az évet, ez körülbelül 100 átlagos háztartás éves energiafelhasználásának felel meg.

A 2024-es év mérföldkő a cég életében, ugyanis a 25. évforduló mellett idén állítjuk üzembe a 499 kWp napelemes erőművet is, amit a 2007-es évben átadott épületünk tetejére telepíttetünk. A kivitelezés a tervek szerint halad, 2024 áprilisában átadjuk a napelemparkot.

A Schaeffler-csoport fenntarthatósági jelentése elérhető: 
https://www.schaeffler.hu/hu/news_media/press_releases/press_releases_detail.jsp?id=87899776  

www.schaeffler.hu     


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Ingatlan, építőipar ; Ipari Park ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; Solar, napenergia ; - Schaeffler

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: