Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Új nemzetközi partnerrel bővült a CTP hazai portfóliója

2024.02.22

Forrás: Az Év Irodája Kft., CTP Sajtóközlemény
A CTP a tavalyi év végén több évre szóló bérleti szerződést kötött a globális szállítmányozási és logisztikai szolgáltatóval, a Scan Global Logistics vállalattal, amely csaknem 13 ezer négyzetméternyi területet vesz igénybe az üllői CTPark Budapest East Ull2 csarnokában.


A csaknem 50 éve alapított, hat kontinensen, több mint 45 országban és több mint 160 lokációban működő Scan Global Logistics széleskörű logisztikai és szállítmányozási szolgáltatásokat kínál a partnerei részére. A vállalat azért választotta a CTPark Budapest East logisztikai parkot, mert azonnal elérhető bérleményt vehetett birtokba versenyképes piaci áron, rugalmas szolgáltatásokkal. 

Szintén fontos tényező volt a cég részére, hogy a logisztikai park kiváló lokációban helyezkedik el Üllő mellett Budapesttől 8 km-re, az M0-s körgyűrű és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szomszédságában. A CTPark Budapest East az M0 közelsége miatt az összes autópályáról könnyen elérhető, és nagy számban áll rendelkezésre munkaerő is, így ideális helyszín logisztikai és gyártó cégek számára egyaránt.

A logisztikai park bérbeadott Ull2 csarnokában a folyamatos külső-belső felújítás során modern műszaki megoldásokat alkalmaztak, így miközben az épület új homlokzati burkolást kapott, az energiahatékonyság és a fenntarthatóság fejlesztése érdekében napelemeket helyeztek a tetőzetre, az irodarészeken pedig hőszivattyúkkal biztosítják a fűtést. Emellett az épületben a régi lámpatesteket LED-rendszerre cserélték, új biztonságikamera-rendszert építettek ki és a kerítést is felújították. Jelenleg pedig folyamatban van a folyadékhűtő cseréje és a BMS-rendszer kiépítése.

Nemzetközi zöld tanúsítvánnyal rendelkezik a CTP csaknem teljes magyarországi portfóliója, ezáltal az ULL2 csarnok is BREEAM-minősített. A megújítási munkálatok is mutatják, hogy a fenntarthatóság és az ESG-szempontok jegyében a CTP nem elégszik meg azzal, hogy az épületeik megkapják a zöld minősítést, hiszen az új beruházások mellett nagy hangsúlyt fektetnek a meglévő csarnokok folyamatos korszerűsítésérére is.

„Nagy örömmel köszöntjük üllői parkunkban a Scan Global Logistics vállalatot, amely Magyarországon kötötte meg első bérleti szerződését a CTP csoporton belül. Hiszünk az együttműködés sikerességében és abban, hogy a jövőben bővíthetjük a szakmai kapcsolatainkat akár hazánkban, akár a CTP más országokban elhelyezkedő logisztikai parkjaiban.” – hangsúlyozta Tar Péter, a CTP senior business development menedzsere a sikeres bérleti szerződés kapcsán.

A CTP-ről
A CTP bruttó bérbeadható terület alapján Európa legnagyobb, tőzsdén jegyzett logisztikai és ipari ingatlantulajdonosa, -fejlesztője és -kezelője, amely 2023. szeptember 30-án 10 országban 11,2 millió m2 GLA tulajdonosa volt. A CTP minden új épülete „nagyon jó” vagy annál jobb BREEAM-minősítéssel rendelkezik, a Sustainalytics vállalattól pedig „alacsony kockázatú” ESG minősítést kapott, ami aláhúzza a fenntartható üzleti tevékenység melletti elkötelezettségét. 
További információkért látogasson el a CTP vállalati weboldalára:

www.ctp.eu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: